Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Please log in to reply
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#856   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 09/10/2019 - 00:35

Τον έκαψες.
Παραπάνω μην ρωτάς.
Να ρωτήσει τον λογιστή του και θα σας τα πει ακριβώς.
Με αυτά δεν παίζουν.

Πως τον έκαψα ακριβώς; 4η χρόνια είμαι που το κάνω και δεν είχε κανένα θέμα :P

Πρέπει να πάρει πιστωτικό για τον ΦΠΑ από το κατάστημα που το αγόρασε. Δεν του αφαιρείται κάνενας ΦΠΑ μετά, εκτός αν είναι πιστωτικός αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
Sent from my iPhone using Tapatalk

Του αφαιρείτε κανονικά κάθε χρόνο που φτιάχνει την δήλωση

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 09/10/2019 - 00:40.
Merge

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#857   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1,669 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 09/10/2019 - 06:26

Παιδες βρηκα ενα 11 pro Max σφραγισμενο απο istorm λεει 64αρι gold στα 1250 και μου το αφηνει στα 1200. Να το χτυπήσω, τι λετε; Τι πρεπει να τσεκαρω αν ειναι οκ;

#858   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1,030 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 09/10/2019 - 06:36

ναι ρε φίλε παρτο , αν έχει απόδειξη από Ελλαντα , τι να περιμένεις ? αρκεί το χρυσό να είναι το χρωμα που θα έπαιρνες κι όχι αυτό που βρήκες μπροστά σου πρώτο 

#859   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1,669 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2019 - 07:38

ναι ρε φίλε παρτο , αν έχει απόδειξη από Ελλαντα , τι να περιμένεις ? αρκεί το χρυσό να είναι το χρωμα που θα έπαιρνες κι όχι αυτό που βρήκες μπροστά σου πρώτο 

Δεν θα επαιρνα χρυσο αλλα δεν εχω θεμα με το χρωμα

#860   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 09/10/2019 - 09:08

ροβληματίζομαι με την χωρητικότητα. τώρα εχω 7 128gb. με τη χρηση που κανω με δεδομενο οτι εχω ipad για ταινιες κλπ και mac χρησιμοποιώ κοντά στα 40gb. Αντε ασ πουμε 45γβ  με την εξτρα μουσικη που θα προσθετω αυτα τα χρονια. φτανει το 64;

δεν τραβαω βιντεο και δεν πολυκραταω φωτογραφιες αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη..

προς τα που οηγαινετε εσεις;

#861   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3,874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 09/10/2019 - 09:52

ροβληματίζομαι με την χωρητικότητα. τώρα εχω 7 128gb. με τη χρηση που κανω με δεδομενο οτι εχω ipad για ταινιες κλπ και mac χρησιμοποιώ κοντά στα 40gb. Αντε ασ πουμε 45γβ  με την εξτρα μουσικη που θα προσθετω αυτα τα χρονια. φτανει το 64;

δεν τραβαω βιντεο και δεν πολυκραταω φωτογραφιες αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη..

προς τα που οηγαινετε εσεις;

Νομίζω ότι δεν χωράει συζήτηση, πας στο 64. Αν στο μέλλον δεις ότι χρειάζεσαι περισσότερο χώρο κάνεις μια συνδρομή iCloud με 0,99 το μήνα.

#862   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 433 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 09/10/2019 - 10:09

Η γυναίκα μου έχει το Χ 64 , βγάζει όλη την ώρα φωτογραφίες με αποτέλεσμα το κινητό να έχει ελεύθερη μνήμη 10γιγα. Έκανα συνδρομή και ανέβασα όλες τις φωτογραφίες στο iCloud με αποτέλεσμα τώρα να έχει κοντά στα 40 γίγα ελεύθερα.

#863   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 09/10/2019 - 11:05

Η γυναίκα μου έχει το Χ 64 , βγάζει όλη την ώρα φωτογραφίες με αποτέλεσμα το κινητό να έχει ελεύθερη μνήμη 10γιγα. Έκανα συνδρομή και ανέβασα όλες τις φωτογραφίες στο iCloud με αποτέλεσμα τώρα να έχει κοντά στα 40 γίγα ελεύθερα.

64αρι έχει πεθάνει εδώ και 2 χρόνια. Όλοι έχουμε iCloud αλλα οταν θελεις μια φωτογραφια η ενα βιντεο να δεις πρεπει να εισαι συνεχεια κατω απο wifi η να καταναλωνεις τα δεδομενα σου. η λυση ειναι ναι ολα στο iCloud αλλα και το περιεχομενο και αυτο local γιαυτο ειναι μονοδρομος τα 256 και 512 και καποια στιγμη και το 1ΤΒ.

#864   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2019 - 11:58

καλά το ιcloud το έχω ηδη. βεβαια τώρα απεριόριστα δεδομενα δεν παίζουν ώστε να μην με νοιάζει το ανεβοκατέβασμα αρχείων ανεξαρτήτως μεγέθους απο το icloud. Για τον ίδιο λόγο δεν ανέφερα το 1Τ που έχω στο onedrive.

-η ουσία είναι οτι στο κινητό μου πλέον δεν έχω καθόλου pdf κλπ αφού τα ερευνητικά αρθρα που χρειάζομαι για την δουλειά μου τα έχω στο ipad για χρήση με apple pencil +pdf expert. αυτά όντως τα στέλνω dropbox, icloud ή οnedrive. αλλά έιμαι σε χώρο με wifi οπότε δε με νοιάζει. 

-Παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό, μου τη δίνει η οθόνη του

-ταινίες αν θα έχω θα είναι 1 πχ αν πάω κάπου και θέλω να περάσει η ώρα μου αλλά δεν είναι σύνηθες

-βίντεο δεν τραβάω. Φωτό τόσα χρόνια με το 7 έχω σύνολο 515-550 κάπου εκεί. Δε με νοιάζει όμως να περάσω κάποιες στο mac/εξωτερικό σκληρό που και που

-η μουσική είναι αδιαπραγμάτευτη. Έχω περίπου 9gb αλλά με δεδομένο οτι προσθέτω και νέα τραγούδια κατά καιρούς ας πούμε 15gb για την μουσική. 

-φωτό στο imessages/ whatsapp κοντά στα 4-5gb σύνολο, αν και χθές κάθισα και έσβησα περιττές φωτογραφίες που απλα βαριόμουν να σβήσω απο εκεί. Δεν θέλω να σβήνουν αυτόματα συνομιλίες μετά απο 1 χρόνο οπότε δεν εξεταζω αυτό το σενάριο καθόλου. 

-word/excel/ powerpoint σε περίπτωση που χρειαστεί να δω κάτι στο πόδι πιάνουν σύνολο 1,2gb

ποσα είναι διαθέσιμα πραγματικά σε ενα 64άρι 11pro; Η αλήθεια είναι οτι αν εβγαινε 128 θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια, αλλά τα 256 είναι πολλά για μένα συν οτι ανεβάζουν την τιμή κάπου στα 200 ευρώ και δε ξέρω αν αξίζει 

Τελευταία επεξεργασία από: sevarton, 09/10/2019 - 12:01.

#865   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3,874 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2019 - 12:38

καλά το ιcloud το έχω ηδη. βεβαια τώρα απεριόριστα δεδομενα δεν παίζουν ώστε να μην με νοιάζει το ανεβοκατέβασμα αρχείων ανεξαρτήτως μεγέθους απο το icloud. Για τον ίδιο λόγο δεν ανέφερα το 1Τ που έχω στο onedrive.

-η ουσία είναι οτι στο κινητό μου πλέον δεν έχω καθόλου pdf κλπ αφού τα ερευνητικά αρθρα που χρειάζομαι για την δουλειά μου τα έχω στο ipad για χρήση με apple pencil +pdf expert. αυτά όντως τα στέλνω dropbox, icloud ή οnedrive. αλλά έιμαι σε χώρο με wifi οπότε δε με νοιάζει. 

-Παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό, μου τη δίνει η οθόνη του

-ταινίες αν θα έχω θα είναι 1 πχ αν πάω κάπου και θέλω να περάσει η ώρα μου αλλά δεν είναι σύνηθες

-βίντεο δεν τραβάω. Φωτό τόσα χρόνια με το 7 έχω σύνολο 515-550 κάπου εκεί. Δε με νοιάζει όμως να περάσω κάποιες στο mac/εξωτερικό σκληρό που και που

-η μουσική είναι αδιαπραγμάτευτη. Έχω περίπου 9gb αλλά με δεδομένο οτι προσθέτω και νέα τραγούδια κατά καιρούς ας πούμε 15gb για την μουσική. 

-φωτό στο imessages/ whatsapp κοντά στα 4-5gb σύνολο, αν και χθές κάθισα και έσβησα περιττές φωτογραφίες που απλα βαριόμουν να σβήσω απο εκεί. Δεν θέλω να σβήνουν αυτόματα συνομιλίες μετά απο 1 χρόνο οπότε δεν εξεταζω αυτό το σενάριο καθόλου. 

-word/excel/ powerpoint σε περίπτωση που χρειαστεί να δω κάτι στο πόδι πιάνουν σύνολο 1,2gb

ποσα είναι διαθέσιμα πραγματικά σε ενα 64άρι 11pro; Η αλήθεια είναι οτι αν εβγαινε 128 θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια, αλλά τα 256 είναι πολλά για μένα συν οτι ανεβάζουν την τιμή κάπου στα 200 ευρώ και δε ξέρω αν αξίζει 

Σχεδόν τα ίδια κάνω κι εγώ. Έχω 10 - 15 giga μουσική και ελεύθερο χώρο περίπου 30gb (από 64). Ποιος ο λόγος να πάω στα 256;

Εγώ δεν είχα κανένα δίλημμα, σκέψου ότι τόσο καιρό ήμουν με το 7 32gb και πάλι είχα ελεύθερο χώρο. 

#866   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2019 - 12:41

Σχεδόν τα ίδια κάνω κι εγώ. Έχω 10 - 15 giga μουσική και ελεύθερο χώρο περίπου 30gb (από 64). Ποιος ο λόγος να πάω στα 256;

Εγώ δεν είχα κανένα δίλημμα, σκέψου ότι τόσο καιρό ήμουν με το 7 32gb και πάλι είχα ελεύθερο χώρο. 

απο φωτογραφίες; πόσες περίπου έχεις και τι χώρο πιάνουν; πόσο διαθέσιμο χώρο έχει το 64αρι;

#867   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3,874 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2019 - 12:50

απο φωτογραφίες; πόσες περίπου έχεις και τι χώρο πιάνουν; πόσο διαθέσιμο χώρο έχει το 64αρι;

Φωτό έχω περίπου 1gb. Το μεγαλύτερο μέρος καταλαμβάνει η μουσική, αυτή την στιγμή έχω 34gb ελεύθερα.

Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δω ταινία στο iPhone, παιχνίδια δεν παίζω, με φωτό δεν πολυασχολούμαι, τα 64 μου είναι υπεραρκετά.

Ότι φωτό θέλω τις έχω αποθηκευμένες σε NAS Synology και έχω πρόσβαση από παντού.

#868   Kbls

Kbls

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 09/10/2019 - 14:39

Κανένα νεότερο σχετικά με τις διαθεσιμότητες υπάρχει;

Πήγα χτες από istorm Θεσσαλονίκη έκανα κι εκεί παραγγελία (έχω και στο Πλαίσιο από 24/09) και περιμένω. 

Πήγα και στον Κωτσο να παραγγείλω και ζήτησαν προκαταβολή. Μου είπαν ότι αν ακύρωνα την παραγγελία η προκαταβολή θα ήταν διαθέσιμη σαν πιστωτικό υπόλοιπο. 

Γέλασα, είπα ευχαριστώ πολύ κι έφυγα. 

#869   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1,476 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2019 - 14:55

Aν λες για αυτους που το πουλανε στο ebay και γραφουν οτι ερχεται απο Ελβετια τους ρωτησα με inbox, και μου απαντησαν αυτο:

New message from:  buybuyboxglobal 
Dear Georgios

Thank you for contacting us.

There is NO taxes or customs duty to pay if you are in Greece .

Cheers

Warm regards
Sharon
buybuybox.global

Βρήκα να πάρω Dual sim από Ελβετία αλλά λόγω δασμών κόλλησα.
Αυτό με την εγγύηση το γνωρίζω

Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 09/10/2019 - 14:55.

#870   Vagelakis84

Vagelakis84

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 09/10/2019 - 14:57

Κανένα νεότερο σχετικά με τις διαθεσιμότητες υπάρχει;

Πήγα χτες από istorm Θεσσαλονίκη έκανα κι εκεί παραγγελία (έχω και στο Πλαίσιο από 24/09) και περιμένω. 

Πήγα και στον Κωτσο να παραγγείλω και ζήτησαν προκαταβολή. Μου είπαν ότι αν ακύρωνα την παραγγελία η προκαταβολή θα ήταν διαθέσιμη σαν πιστωτικό υπόλοιπο. 

Γέλασα, είπα ευχαριστώ πολύ κι έφυγα. 

Από Κωτσόβολο έχω κανει εγ παραγγελία απο 24/9 και ακομα περιμένω 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;