Αυτές τις γρατζουνιές τις είδα σε 11 pro max και 11 στον kotsovolo mall !!! Πολύ περίεργο!
Και στο iStorm river west το Pro Max το πράσινο είχε. Μου έκανε εντύπωση μάλιστα!
Δημοσίευση 10/10/2019 - 18:00
Αυτές τις γρατζουνιές τις είδα σε 11 pro max και 11 στον kotsovolo mall !!! Πολύ περίεργο!
Και στο iStorm river west το Pro Max το πράσινο είχε. Μου έκανε εντύπωση μάλιστα!
Δημοσίευση 10/10/2019 - 18:41
Πήγα σε Media Markt σήμερα και είδα iPhone 11 και iPhone 11 pro.
Κάτοχος iPhone 8.
Πανέμορφα και τα δύο, όχι τόσο βαριά όσο φοβόμουν!
Θα πέσετε να με φάτε αλλά δεν είδα διαφορά στην οθόνη ανάμεσα σε 11 και 11pro. Σε σχέση με του 8 μεγάλη διαφορά αλλά μεταξύ τους δεν κατάλαβα διαφορά.
Το 11pro ως μέγεθος τέλειο, το 11αρι λίγο μεγάλο για τα γούστα μου. Η διαφορά των 400€ επίσης πολύ μεγάλη.
Πιθανό και να μείνω στο 8αρι και να περιμένω το 12.
Τα ζήλεψα όμως! Να τα χαρείτε όσοι τα πάρετε!
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 10/10/2019 - 18:41.
Δημοσίευση 10/10/2019 - 19:17
Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω, έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς καμία προπληρωμή και από Δευτέρα με έχουν πάρει τηλ. istorm, document, plaisio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για ποίο μοντέλο ?
Δημοσίευση 10/10/2019 - 19:19
Δημοσίευση 10/10/2019 - 19:21
Για ποίο μοντέλο ?
11 Pro 64gb md green
Δημοσίευση 10/10/2019 - 19:27
Πήγα σε Media Markt σήμερα και είδα iPhone 11 και iPhone 11 pro.
Κάτοχος iPhone 8.
Πανέμορφα και τα δύο, όχι τόσο βαριά όσο φοβόμουν!
Θα πέσετε να με φάτε αλλά δεν είδα διαφορά στην οθόνη ανάμεσα σε 11 και 11pro. Σε σχέση με του 8 μεγάλη διαφορά αλλά μεταξύ τους δεν κατάλαβα διαφορά.
Το 11pro ως μέγεθος τέλειο, το 11αρι λίγο μεγάλο για τα γούστα μου. Η διαφορά των 400€ επίσης πολύ μεγάλη.
Πιθανό και να μείνω στο 8αρι και να περιμένω το 12.
Τα ζήλεψα όμως! Να τα χαρείτε όσοι τα πάρετε!
Δημοσίευση 10/10/2019 - 19:29
Δημοσίευση 10/10/2019 - 19:32
Πράσινο και να μην έχει γρατζουνιές δεν γίνεται.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 10/10/2019 - 19:34
Εγώ ήθελα mid green αρχικά και βρήκα day 1 κωτσο Ιώαννινα όπως είχα γράψει, αλλά το space grey μου κάνει κάτι και είπα περίμενε.
Δημοσίευση 10/10/2019 - 20:08
Μ' αυτά που διαβάζω θα μπει τζαμάκι από την πρώτη στιγμή που θα το πάρω, αλλά είναι λίγο ντροπή τηλέφωνο που κοστίζει περισσότερο από macbook pro να χαράζεται τόσο εύκολα.
Είμαι περίεργος αν το πάει κανείς στην Apple με γρατζουνίες τι θα του πουν.
Δημοσίευση 10/10/2019 - 23:54
Δημοσίευση 11/10/2019 - 08:25
Έχω φάει ξενέρα με το "Move to iOS" app της Apple για τα Android phones. Έψησα τη γυναίκα μου να γίνει iPhone-άκιας και της πήρα το iPhone 11. Έχει ένα Huawei p10. Κατέβασα το Move to iOS και μετά από 10 απόπειρες με τον κωδικό δεν λέει να συνδεθεί.
Αποτέλεσμα; Μεταφορά 5000 φωτό και βίντεο μέσω Google Photos.
Δεν ξέρω αν φταίει το Android App, το τηλέφωνο ή το iPhone 11, έχει κάνει κάποιος το Move με το 11?
Δημοσίευση 11/10/2019 - 10:28
θ πουν απλα οτι εσυ τις προκαλεσες !! τζαμακι κατευθειαν με το ανοιγμα του κουτιου επιβαλεται ! εγω προσωπικα σ ολα τα iphone που ειχα παντα εβαζα τζαμι !!Μ' αυτά που διαβάζω θα μπει τζαμάκι από την πρώτη στιγμή που θα το πάρω, αλλά είναι λίγο ντροπή τηλέφωνο που κοστίζει περισσότερο από macbook pro να χαράζεται τόσο εύκολα.
Είμαι περίεργος αν το πάει κανείς στην Apple με γρατζουνίες τι θα του πουν.
φιλε πολυ κακως !! 50% προκαταβολη ε οχι αμαρτια ! μεγα λαθοςΕιδικότερα ξεκίνησε ένα Ποστ για τον Κωτσόβολο παρήγγειλα 16 Σεπτεμβρίου πλήρωσα 50 τοις 100 προκαταβολή ακριβώς για να παραλάβω πρώτος, τωρα ηδη περιμενω δεκα μερες για να παρω τα λεφτα μου πισω , μακΑκύρωσρια απο κωτσοβοΑκυρώσω την παραγγελία και τώρα περιμένω ήδη 10 μέρες για να πάρω τα λεφτά μου πίσωλο και γενικα ποτε λεφτα .... τη πατησα λογω μλκ πωλητη πμδηθεν η συνομιλια μας ηχογραφουνταν
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 11/10/2019 - 10:41.
Δημοσίευση 11/10/2019 - 11:06
Το DxOMark δίνει στη δημοσιότητα το Audio Review του iPh 11 Pro Max με συνολικό σκόρ 71, όταν το περσινό XS Max καταλήγει με συνολικό σκορ 74.
Overall, the 11 Pro Max put in a solid performance in our Spatial playback tests, with a sub-score of 65. One major glitch we noticed is that the stereo channels are backwards when listening to music with the phone in landscape orientation. Presumably that is something fixable with an update. Stereo rendering was correct when playing back videos. The 11 Pro Max didn’t do as good a job with the spatial rendering of music as the XS Max, though, particularly in our tests using classical music clips.
Sound volume is the one place where the iPhone 11 Pro Max beat out all the other devices we’ve tested, even if only by a point when compared to the XS Max. Like the XS Max, it has excellent consistency and gets high marks for maximum loudness. In addition, Apple has slightly improved its performance at low volume settings.
The 11 Pro Max doesn’t do as good a job at correctly reproducing background sounds as the earlier XS Max, and that is reflected in its sub-score of 53, which is 5 points lower than the XS Max, although aligned with the top Android devices we have tested. In particular, background sounds when recording a video with the front-facing camera come across as muffled.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 11/10/2019 - 11:07.
Δημοσίευση 11/10/2019 - 11:11
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες