Εγώ αγόρασα από ebay χωρίς κανένα πρόβλημα και ήταν ξεκάθαρο ποιο ήταν ποιο από τα αντιστοιχα γράμματα.
Ο αριθμός μοντέλου ήταν διαφορετικός. Για το XS MAX πχ για Kίνα ήταν το ΜΤ722CH/Α και για Hong Kong ήταν το ΜΤ752ΖΑ/Α (CH = china, ZA = Hong Kong)
Για περισσότερες λεπτομέρειες πχ για το dual sim iPhone Pro, δες τα παρακάτω μοντέλα.
China
- 64GB Space Gray MWD92CH/A
- 256GB Space Gray MWDE2CH/A
- 512GB Space Gray MWDJ2CH/A
- 64GB Silver MWDK2CH/A
- 256GB Silver MWDF2CH/A
- 512GB Silver MWDK2CH/A
- 64GB Midnight Green MWDD2CH/A
- 256GB Midnight Green MWDH2CH/A
- 512GB Midnight Green MWDM2CH/A
- 64GB Gold MWDC2CH/A
- 256GB Gold MWDG2CH/A
- 512GB Gold MWDL2CH/A
Hong Kong
- 64GB Space Gray MWD92ZA/A
- 256GB Space Gray MWDE2ZA/A
- 512GB Space Gray MWDJ2ZA/A
- 64GB Silver MWDK2ZA/A
- 256GB Silver MWDF2ZA/A
- 512GB Silver MWDK2ZA/A
- 64GB Midnight Green MWDD2ZA/A
- 256GB Midnight Green MWDH2ZA/A
- 512GB Midnight Green MWDM2ZA/A
- 64GB Gold MWDC2ZA/A
- 256GB Gold MWDG2ZA/A
- 512GB Gold MWDL2ZA/A
Νομίζω στο μοντέλο της Κίνας δε λειτουργεί το facetime και το imessage. Δεν είχα βρει κάτι άλλο.
Στο Hong Kong model που έχω κι εγώ είναι όλα κομπλέ και με τις δυο φυσικές κάρτες κανένα απολύτως πρόβλημα.
Το ξέρω φίλε μου απλά άκουσα πως τα τηλέφωνα με προορισμό την αγορά της κίνας έχουν περιορισμό ίσως χαρντουγεαρ λογισμικού σε αντίθεση με αυτά για Μακάο και χονκ κονγκ.
βέβαια ο κωδικός συσκευής παραμένει ο ίδιος και δεν βγάζεις Άκρη. μόνη σιγουριά είναι με απόδειξη από αππλ στορ στο χονκκονγκ. αντιμετώπισες κάποια πρόβλημα εσύ;
έχω προγραμματισμένο ταξίδι εκεί αλλά είναι μετά από αρκετούς μήνες. επίσης επειδή είναι πίτα στους Κινέζους που αγοράζουν για μεταπώληση μπορεί και να μην βρεις κοματια να αγοράσεις. ο μόνος τρόπος για σιγουριά είναι προπληρωμή στο σαιτ και παραλαβή από το εκεί κατάστημα την ίδια μέρα.
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 11/10/2019 - 22:21.