Κάτσε ρε μαν μου. Φάε μια χαλαρόπιτα γιατί πήρες φόρα. Γράφουν τόσα και τόσα παιδιά ότι κάνει reload εφαρμοργές, σου γράφω εγώ ότι έχω παράλληλα με το XS Max και το Note10+ και μου απαντάς για lagdroid και γενικά κάνεις ένα ποστ άστοχο γεμάτο κουταμάρα. Και τέλος λες τρολάκι ένα μέλος που θέλησε να πει έστω και με αλληγορικό τρόπο τη γνώμη του ενώ για δημοσιεύσεις επί δημοσιεύσεων έχεις πάρει το φλάμπουρο της υπεράσπισης της RAM των iPhone και δεν αφήνεις άλλον να εκφράσει κάτι διαφορετικό, ακόμη και αν αυτό γίνεται με επιχειρήματα;
Σου θίξανε το λαγκροιντ κουτέ και ήρθες να υπερασπιστείς τον συμφορουμιτη σου; Δεν πιστεύω να μίλησα ειρωνικά σε κανένα αλλά αν απαντάτε έτσι θα έχετε και την κατάλληλη απάντηση! Όσο αν θέλεις να μιλήσουμε για hardware πρέπει να έχεις και τις κατάλληλες γνώσεις.
Τώρα αν νομίζετε ότι πήρατε ένα note με 500 ραμ πάνω και πιάσατε τον πάπα.... μπράβο σας και μπορείτε να πάτε σε ένα αντίστοιχο τοπικ να το υπερασπιστείτε σε vs.
Το ότι σταματάει τις εφαρμογές σε βίντεο η φωτογραφίες δεν είναι θέμα ραμ μιας και ανέβασα βίντεο το οποίο δεν προκαλεί το παραμικρό και κάποιο παιδί είπε ότι και σε βίντεο με 8plus δεν είχε κανένα θέμα! Τώρα για το θέμα ότι κάνει reload το πρόβλημα οφείλετε η σε bug του λειτουργικού η έχουν προγραμματίσει το iOS έτσι για εξοικονόμηση μπαταρίας. Όταν φορτώνουν μια συσκευή με ραμ χρειάζεται και περισσότερη ενέργεια.
Επιλογή στον καθένα είναι να διαλέξει ότι συσκευή θέλει και τον βολεύει αλλά το να μπαίνει κάποιος για να ειρωνευτεί μια πρόταση την οποία δεν την βάζει και ολόκληρη. Γιατί; μάντεψε! Επειδή μήπως ο επεξεργαστής είναι ο καλύτερος που έχει βγει είναι ένα χρόνο μπροστά από όλες τις συσκευές που κυκλοφορούν; Μήπως το xs max που έχεις ο επεξεργαστής του ξεπερνάει το φετινό σου note?
Ξέρεις τι μελέτη έχει πέσει για να έχεις ένα τέτοιο επεξεργαστή και το μόνο που κάνετε είναι παρατήρηση γιατί δεν έχει την κατάλληλη ραμ χωρίς να ξέρεις ότι δεν ευθύνεται αυτή για το reload!
Πότε πήρατε αιφον και είχε multitasking?
Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 15/10/2019 - 02:27.