iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα
Δημοσίευση 15/10/2019 - 17:35
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 15/10/2019 - 20:12
Δημοσίευση 15/10/2019 - 20:22
Ο δεύτερος χρόνος ισχύει από οποιοδήποτε μαγαζί αγοράσεις εντός ευρωπαϊκής ένωσηςΝα ρωτήσω και ας μού απαντήσει κάποιος που είναι σίγουρος. Βλέπω μικρά μαγαζιά νά πουλάνε τά 11αρια αναφέροντας 2 χρόνια έγγύήσή και ή ετικέτα πάνω στο τηλέφωνο είναι από isquare. Σε αυτά οντως ισχύει ο δεύτερος χρόνος πηγαίνοντας κατευθείαν Στο service ή πρέπει μετά Τον ένα χρόνο νά απευθυνθώ Στο κατάστημα που το αγόρασα? Ρωτάω γιατί δεν θέλω νά μπω στη διαδικασία αυτή να τρέχω μετά Για Το αυτονόητο και νά παρακαλάω ή νά απειλησω Για Τον δεύτερο χρόνο.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 15/10/2019 - 20:25
Εγώ αυτό έλεγα. Αυτό γίνετε η από bug software η για εξοικονόμηση ενέργειας.Για ενημέρωση, μετά από αναβάθμιση στην 13.1.3 δεν έχω reloads μετά από φωτό. Δοκίμασα τους συνδυασμούς που μου έκανε πάντα relaid και δείχνει τούμπανο.
Δημοσίευση 15/10/2019 - 20:31
Μη δουλευομαστε φίλε μου...Ο ομοσπονδιακοςς κατωτατος μισθός είναι 7,25 μικτά την ώρα παραμένοντας στάσιμος από το 2009. Ο εθνικός μέσος όρος κατώτατων μισθών είναι κάπου στα 8,50-8,75 ενώ ο υψηλότερος είναι τα 12 στην καλιφορνια. Υπό αυτή την έννοια όταν η συσκευή στη βασική της έκδοση κοστίζει 999 + φόρους δεν είναι φθηνή καθόλου για τον αμερικανό. Και εξηγούμαι.
ο κατωτατος μισθός των 7,25/ώρα ισχύει σε μεγάλο αριθμό πολιτειών όπως επι παραδείγματι στο Τέξας. Στο Τέξας η φορολογία πάνω στην αρχική τιμή των 999 φτάνει την τελική τιμή του κινητού στα 1081,42 δολάρια. Αντίστοιχα στην Καλιφορνια όπου ο κατωτατος μισθός είναι 12 την ώρα με την φορολογία η συσκευή κοστίζει 1101,40 δολάρια. Στη πρώτη περίπτωση κοστίζει χονδρικά το 93% του μικτου κατωτατου μισθού ενός εργαζομένου πλήρους απασχόλησης, ενώ στην δεύτερη περίπτωση της καλιφορνια κοστίζει το 58% του μισθού.
σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι τα iphone είναι φθηνά στις ΗΠΑ και παίρνουν 2-3 το μήνα για να αλλάζουν τα χρώματα με βάση τα ρούχα τους. Ούτε εκεί, ούτε εδώ ούτε σε καμία χώρα δεν είναι το 1/4 του μισθού το iphone ειδικά αν αναλογιστούμε ότι τα ωρομίσθια που ανέφερα είναι τα μικτά ωρομίσθια μιας και μεγάλο ποσοστό φεύγει σε φόρους και ασφάλεια
Σίγουρα δεν αμείβονται όλοι με τον κατώτατο αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι φθηνό για τον μέσο εργαζόμενο ούτε στις ΗΠΑ
Είμαι επαγγελματίας μοντέρ 30 χρόνια, και ο μισθός που παίρνω εγώ και οι περισσότεροι συνάδελφοί μου στη τηλεόραση δεν φτάνουν ούτε για ένα iPhone pro!
Πολλοί συνάδελφοι μου που μείναμε άνεργοι, έφυγαν τα τελευταία χρόνια , αλλοι σε Καναδά, άλλοι σε Αμερική , Αγγλία κλπ.
Έχω συχνή επικοινωνία με πολλούς απ' αυτός και σε πληροφορω ότι ο μισθός που παίρνουν, φτάνει να πάρουν iPhone pro, MacBook Pro , apple watch, και iPad pro!
Και είναι ο πρώτος μισθός για αυτούς....
Αυτά....
Για αυτούς που παίρνουν το κατώτατο, ναι δεν είναι φτηνό...αλλά δε μιλαμε για αυτούς μόνο.
Εδώ είτε είσαι 25 είτε 50 με 30 χρόνια προϋπηρεσία, 800 ευρώ θα πάρεις στη καλύτερη!
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: toxotis70, 15/10/2019 - 20:33
Δημοσίευση 15/10/2019 - 20:37
Μη δουλευομαστε φίλε μου...
Είμαι επαγγελματίας μοντέρ 30 χρόνια, και ο μισθός που παίρνω εγώ και οι περισσότεροι συνάδελφοί μου στη τηλεόραση δεν φτάνουν ούτε για ένα iPhone pro!
Πολλοί συνάδελφοι μου που μείναμε άνεργοι, έφυγαν τα τελευταία χρόνια , αλλοι σε Καναδά, άλλοι σε Αμερική , Αγγλία κλπ.
Έχω συχνή επικοινωνία με πολλούς απ' αυτός και σε πληροφορω ότι ο μισθός που παίρνουν, φτάνει να πάρουν iPhone pro, MacBook Pro , apple watch, και iPad pro!
Και είναι ο πρώτος μισθός για αυτούς....
Αυτά....
Για αυτούς που παίρνουν το κατώτατο, ναι δεν είναι φτηνό...αλλά δε μιλαμε για αυτούς μόνο.
Εδώ είτε είσαι 25 είτε 50 με 30 χρόνια προϋπηρεσία, 800 ευρώ θα πάρεις στη καλύτερη!
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Επειδή οι επισκέψεις μου στις ΗΠΑ είναι σαν να πηγαίνει κάποιος στο χωριό του , τόσο συχνά έχω να συμφωνήσω με αυτά που αναφέρεις.
Επίσης έχει πολλές εργασίες έκτακτες που αν ψάχνεσαι και έχεις φίκους βγάζεις και από εκεί έτοιμο ζεστό χρήμα.
Και πάντα εκεί υπάρχουν τρόποι να παίρνεις κάθε χρόνο συσκευή.
Άλλα
Μεγέθη. Αλλά θέλει δουλειά πολλές ώρες και όχι καφέδες όλη μέρα ατενίζοντας το Star Trek στο σύμπαν περιμένοντας να έρθουν χρήματα.
Δημοσίευση 15/10/2019 - 20:38
Εγώ αυτό έλεγα. Αυτό γίνετε η από bug software η για εξοικονόμηση ενέργειας.
Για οποίο λόγο και αν το έκανε, ήταν απόλυτα σπαστικό και ανεπίτρεπτο για τέτοια συσκευή. Τουλάχιστον το έφτιαξαν και σχετικά γρήγορα.
Δημοσίευση 15/10/2019 - 20:44
Οπότε του χρόνου δεν θα γίνει τούβλο.
Δημοσίευση 15/10/2019 - 20:58
Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω κάτι να χρειαστεί να βγάλω φωτογραφία.Για οποίο λόγο και αν το έκανε, ήταν απόλυτα σπαστικό και ανεπίτρεπτο για τέτοια συσκευή. Τουλάχιστον το έφτιαξαν και σχετικά γρήγορα.
Σίγουρα όμως σε κάποιους θα ήταν ενοχλητικό πολύ
Δημοσίευση 15/10/2019 - 21:01
Προπαραγγελία σε iStorm & Πλαίσιο στις 10/10, παραλαβή σήμερα απο iStorm.
Και το Πλαίσιο με ειδοποίησε σήμερα να παραλάβω αύριο.
Ταχύτατοι και οι 2 και πραγματικά δεν το περίμενα.
Το κομμάτι στο Πλαίσιο θα ακυρωθεί αύριο πρωί να παραλάβει όποιος θέλει. Αφορά το κατάστημα της Βουλιαγμένης, Pro Max 64GB Πράσινα Μεσάνυχτα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εδώ στον @hlias77 για την εξυπηρέτηση.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 16/10/2019 - 00:15
Δημοσίευση 15/10/2019 - 21:10
Καλορίζικο. Τελικά σιλβερ πήρες; Γιατί;Προπαραγγελία σε iStorm & Πλαίσιο στις 10/10, παραλαβή σήμερα απο iStorm.
Και το Πλαίσιο με ειδοποίησε σήμερα να παραλάβω αύριο.
Ταχύτατοι και οι 2 και πραγματικά δεν το περίμενα.
Το κομμάτι στο Πλαίσιο θα ακυρωθεί αύριο πρωί να παραλάβει όποιος θέλει. Αφορά το κατάστημα της Βουλαγμένης, Pro Max 64GB Πράσινα Μεσάνυχτα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εδώ στον @hlias77 για την εξυπηρέτηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 15/10/2019 - 21:13
Αυτό που έχεις στη φωτό σίλβερ δεν είναι;Που το δες το Silver?
Πράσινα Μεσάνυχτα is the new RED.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 15/10/2019 - 21:15

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες