Υποψιάζομαι ότι ισχύει για το Χ και μετά που έχουν led οθόνες και όχι για τα προηγούμενα ε;
Ναι. Αφορά τις OLED.
Δημοσίευση 20/10/2019 - 22:43
Δημοσίευση 20/10/2019 - 23:09
Έχω την εντύπωση ότι όλες οι συσκευές έχουν εξοικονόμηση ενέργειας αλλά πιο πολύ οι led η lcd πιο λίγο διότι το μαύρο χρησιμοποιεί γενικά πιο λίγο ενέργεια από το λευκό
Δημοσίευση 21/10/2019 - 00:22
Οι lcd δουλευουν με οποσθιο φωτισμο. Το μονο που καθοριζει την ενεργεια που θα ξοδεψουν ειναι η ενταση της φωτεινοτητας και οχι το τι απεικονιζει η οθονη.
Δημοσίευση 21/10/2019 - 06:46
Δημοσίευση 21/10/2019 - 06:49
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα! Θέλω να ρωτήσω για το marketplace στο FB που πουλάνε τα 11 pro κλπ πόσο αξιόπιστα είναι να αγοράσεις από εκεί κινητό; Και έχει πολλά από ότι βλέπω ! Ποια η γνώμη σας ; Ή περιμένουμε πότε θα τα φέρουν η μεγάλες αλυσίδες ή istorm κλπ;
Από εμένα είναι όχι! Κάνε λίγη υπομονή!
Δημοσίευση 21/10/2019 - 06:52
Από εμένα είναι όχι! Κάνε λίγη υπομονή!
Δημοσίευση 21/10/2019 - 07:08
Είχα μια τηλεόραση της lg lcd και όταν πάταγα εξοικονόμηση ενέργειας μου έβαζε μαύρο φόντο σε όλες τις λειτουργίες γι αυτό είπα ίσως να έχει εξοικονόμηση και το κινητό. Μαζί με το μαύρο φόντο κατέβαζε και την φωτεινότητα. Την φωτεινότητα σίγουρα για εξοικονόμηση αλλά το μαύρο φόντο γιατί ;
Δημοσίευση 21/10/2019 - 07:53
Γιατί όχι; Υπομονή κάνω,σε 2 με 3 εβδομάδες από τώρα θέλω να το πάρω δεν βιάζομαι, απλά ρωτάω γιατί βλέπω παίζουν μερικές φορές κ καλές τιμές!
Βρε συ, θα εμπιστευθείς ένα τόσο μεγάλο ποσό, σε μια σελίδα στο FB που φτιάχνει ο καθένας, χωρίς κριτικές χωρίς τίποτα? Προφανώς και εκεί είναι το τυράκι με τις χαμηλές τιμές.
Δημοσίευση 21/10/2019 - 08:12
Βρε συ, θα εμπιστευθείς ένα τόσο μεγάλο ποσό, σε μια σελίδα στο FB που φτιάχνει ο καθένας, χωρίς κριτικές χωρίς τίποτα? Προφανώς και εκεί είναι το τυράκι με τις χαμηλές τιμές.
Δεν εμπιστεύομαι κανέναν, απλά ρωτάω για να μάθω που βρίσκουν τόσα πολλά κινητά διαθέσιμα και κλειστά κ με απόδειξη ! Εγώ πάντως λέω φέτος να το πάρω από το iStorm, μαγαζί που δε χωνεύω με τίποτα έτσι απλά για μία αλλαγή (ίσως μαζί και με την ασφάλεια που δίνουν )!
Δημοσίευση 21/10/2019 - 08:37
Δεν εμπιστεύομαι κανέναν, απλά ρωτάω για να μάθω που βρίσκουν τόσα πολλά κινητά διαθέσιμα και κλειστά κ με απόδειξη ! Εγώ πάντως λέω φέτος να το πάρω από το iStorm, μαγαζί που δε χωνεύω με τίποτα έτσι απλά για μία αλλαγή (ίσως μαζί και με την ασφάλεια που δίνουν )!
Αρκετοί γράφουν άσχημες κριτικές για την iStorm. Πρώτη φορά που αγόρασα από αυτούς (iPhone 11 Pro) και η εξυπηρέτηση τους ήταν υποδειγματική. Προπαρήγγειλα σε 3-4 μεγάλες αλυσίδες και ήταν οι πρώτοι που με ενημέρωσαν να παραλάβω μετά από 3-4 ημέρες. Έκοψα τιμολόγιο και δεν με ταλαιπώρησαν καθόλου κάνοντας απλά το αυτονόητο, έλεγξαν τον ΑΦΜ στο VIES... Παρέλαβα ακριβώς την ημέρα που μου είχαν πει.
Εν κατακλείδι η εμπειρία μου ήταν θετικότατη και σίγουρα θα τους ξανά προτιμήσω
Δημοσίευση 21/10/2019 - 08:45
Τελευταία επεξεργασία από: skiace, 21/10/2019 - 08:45
Δημοσίευση 21/10/2019 - 08:47
Τελευταία επεξεργασία από: zerokill, 21/10/2019 - 08:49
Δημοσίευση 21/10/2019 - 08:55
Αρκετοί γράφουν άσχημες κριτικές για την iStorm. Πρώτη φορά που αγόρασα από αυτούς (iPhone 11 Pro) και η εξυπηρέτηση τους ήταν υποδειγματική. Προπαρήγγειλα σε 3-4 μεγάλες αλυσίδες και ήταν οι πρώτοι που με ενημέρωσαν να παραλάβω μετά από 3-4 ημέρες. Έκοψα τιμολόγιο και δεν με ταλαιπώρησαν καθόλου κάνοντας απλά το αυτονόητο, έλεγξαν τον ΑΦΜ στο VIES... Παρέλαβα ακριβώς την ημέρα που μου είχαν πει.
Εν κατακλείδι η εμπειρία μου ήταν θετικότατη και σίγουρα θα τους ξανά προτιμήσω
Εγώ πάντως έχω άσχημες εμπειρίες και από aw3 (η apple έλεγε αλλαγή και αυτοί έλεγαν όχι και με ύφος κιόλας ) και με αγορά MacBook pro15 (περασμένο μήνα,τους είπα θα πληρώσω μετρητά και τι μπορούμε να κάνουμε στην τιμή , η απάντηση ήταν εδώ πουλάμε apple προϊόντα ξέρετε ε? η τιμή είναι αυτή!Τους είπα μα το μαγαζί δίπλα σας μου κάνει ένα επιπλέον 5 % η απάντηση τους? δεν μπορούμε να κάνουμε τιπoτα σας είπαμε (πάλι με ύφος,προφανως δεν φόραγα κανένα χρυσό Rolex ) ε και πήγα 30 μέτρα ποιο πέρα και το αγόρασα από εκεί! Αυτά για να μην ξεφύγουμε και από το θέμα μας! Θα τους δώσω όμως μια ευκαιρία ακόμα!
Δημοσίευση 21/10/2019 - 09:13
Καλημέρα παιδιά, Είχα XS Max και πριν λίγες μέρες πήρα το 11 Pro Max. Εκτος απο τη βελτιωμένη κάμερα και τη ταχύτητα στο άνοιγμα -κλείσιμο
εφαρμογών , βλέπω μεγάλη βελτίωση στη μπαταρία ! Απ'οτι ξέρω έχει ίδια μπαταρία με το προηγούμενο και δε περίμενα τόση διαφορά.Θα το παρακολουθήσω και θα σας πω στη πορεία.
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες