Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   xkoctakizgr21

xkoctakizgr21

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/09/2019 - 21:09

Πραγματικά αν μπορείς κάνε μια εβδομάδα υπομονή. Αλλιώς πήγαινε ΠΧ στο iStorm και βάλε μια προπαραγγελία να το πάρεις όσο πιο σύντομα. Κρίμα για ένα μικρό διάστημα να μη πάρεις το τελευταίο.

αυτό λέω καμιά βδομάδα πάει στο καλό..είμαι τώρα σε Νokia των 20euro και θυμάμαι τα παλιά...αν υπήρχε κανείς από το forum να εξυπηρετήσει θα βοηθούσε για το 11pro  :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.805 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2019 - 22:39

Συγνώμη που θα το πω αλλά καλύτερα να μην βγάζει φωτογραφίες την νύχτα. Κοιτάξτε το δείγμα είναι σαν πασαλειμμένος πίνακας ζωγραφικής. Δεν χρειάζεται ο κόσμος να βλέπει κάτι τόσο άσχημο.

https://bgr.com/2019...graphy-samples/

μαλλον μπερδευεις λιγο τα πραγματα, τη συγκεκριμενη φωτο την ανεβαζει ο τυπος για να δειξει πως μετατρεπει το σχεδον σκοταδι σε σχεδον μερα (με καταστροφικα αποτελεσματα φυσικα απο αποψη ποιοτητας).Μονο που οι συγκεκριμενη δυνατοτητα,ελεω Google,υποτιθεται προστεθηκε στα smartphone για να εχουμε καλυτερα αποτελεσματα υπο συνθηκες χαμηλου φωτισμου και οχι για να γινεται η νυχτα μερα.Δες πολλες φωτο που κυκλοφορουν σε πολλα reviews κατω απο δυσκολες συνθηκες και απο οποιοδηποτε απο τα κινητα που κυκλοφορουν και θα δεις οτι στο 80% των περιπτωσεων μαλλον τα καταφερνουν καλα.Τωρα σε σκοτεινες συνθηκες καλυτερα να μην τραβας παρα μονο με φλας :)

#228   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2019 - 23:44

Ίσως το καλύτερο Camera Review για το iPh 11 Pro μέχρι στιγμής, απο τον Austin Mann (ναι η απο κάτω φώτ/φια είναι απο το τηλ).

IMG_4747.jpg?format=1500w

One thing I love about Apple’s approach to Night mode is the strategic balance of solving a technical problem while also caring deeply about artistic expression. When you look at the image above, it’s clear their team didn’t take the let’s-make-night-look-like-day approach, as some of their competitors have. Instead, it feels more like an embrace of what it actually is (night) while asking, “How do we capture the feel of this scene in a beautiful way?”

How Night Mode Works on iPhone 11 Pro

I’ve been caught off guard by the ability to handhold multi-second Night mode shots and maintain sharpness even while in a moving car on a bumpy road or shooting Huang Gaohui on a rocking boat.

If you are a pro familiar with shooting long exposures, you'll immediately realize something is fundamentally different about how the iPhone 11 Pro collects light in Night mode.

From what I understand, the way Night mode actually works is the camera captures a bunch of short exposures and slightly longer exposures, checks them for sharpness, throws out the bad ones and blends the good ones. On a traditional dSLR/mirrorless camera, a 5 second exposure is one single, continuous recording of the light throughout the duration of the shutter so any movement (of subject or camera) is recorded.

But with iPhone 11 Pro the rules are different… it’s not capturing one single continuous frame but blending a whole bunch of shots with variable lengths (some shorter exposures to freeze motion and longer shots to expose the shadows.) This means the subject can actually move during your exposure but still remain sharp.

I’m sure some of you are wondering, “well this is cool for handholding but what if you want to do light trails?” The iPhone actually detects when it is on a tripod and changes exposure method so that light trails and movement can still be captured.

This new way of thinking took me a good bit of testing/questioning to really figure out what is going on and it is yet another place where the computational side of photography really shines, leveraging powerful software — instead of a big lens with big glass — to capture more light.

Επίσης (Ε! XS! WTF?):

iPhone11-night-mode-compare2.jpg?format=

iPhone-11-night-mode-compare.jpg?format=

semantic-rendering.jpg?format=1500w

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 19/09/2019 - 23:46

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#229   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/09/2019 - 06:51

Τώρα που άνοιξαν οι προπαραγγελίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό παραλαμβάνουν ήδη, μήπως να άνοιγε ένα thread εντυπώσεων, όπως κάθε χρονιά;

Για την ιστορία, αν και ήμουν τρομερά διχασμένη μεταξύ SG και Midnight Green, προπαρήγγειλα Pro Max 64αρι σε Midnight Green, σε συνδυασμό με τη θήκη σε Pine Green.

Έριξα τις προπαραγγελίες μόλις άνοιξαν, στο Public και στο Πλαίσιο, όπως και πέρσι, οπότε λογικά, είμαι μέσα.

Το site του iStorm μέχρι την ώρα που κοιμήθηκα ήταν πεσμένο.

Για να δούμε...

#230   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 20/09/2019 - 09:33

Ίσως το καλύτερο Camera Review για το iPh 11 Pro μέχρι στιγμής, απο τον Austin Mann (ναι η απο κάτω φώτ/φια είναι απο το τηλ).

IMG_4747.jpg?format=1500w

Επίσης (Ε! XS! WTF?):

iPhone11-night-mode-compare2.jpg?format=

iPhone-11-night-mode-compare.jpg?format=

semantic-rendering.jpg?format=1500w

Αν είναι όντως έτσι όσο edit και να έχει πέσει στη 1η και τη τελευταία είναι τρομερή η απόδοση. Ετοιμαζόμουν για αλλαγή με μέτριες προσδοκίες μετά την «ένταση» της παρουσίασης τόσο στο σύνολο της όσο και στις αλλαγές της κάμερας. Τώρα ανυπομονώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

#231   dgeorge4

dgeorge4

iPH Enthousiast

• 489 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 20/09/2019 - 09:48

Εάν ισχύουν τελικά αυτά περί κάμερας και μπαταρίας στη πράξη, θεωρώ ξεκάθαρα κοροϊδία για όποιον προχώρησε σε αγορά των περσινών μοντέλων.

#232   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 20/09/2019 - 09:50

Ακούγετια απο εγκυρες πηγές οτι οντως εχει 6gb RAM και τα 2 ειναι αφιερωμένα μονο στην κάμερα και την επεξεργασία. Θα φανεί στο ifixit teardown  εντος σκ

#233   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 20/09/2019 - 09:54

Ακούγετια απο εγκυρες πηγές οτι οντως εχει 6gb RAM και τα 2 ειναι αφιερωμένα μονο στην κάμερα και την επεξεργασία. Θα φανεί στο ifixit teardown  εντος σκ

Το θεωρώ πολύ πιθανό και μάλιστα αυτό να ισχύει για τα pro μόνο καθώς πρέπει η διαφορά με το 11 να είναι σημαντική, όπως και η διαφορά στην τιμή.

Γιατί πέρα από τον τηλεφακό και την οθόνη, δεν βλέπω κάποια άλλη σημαντική διαφορά. Στην πράξη μάλιστα και στην καθημερινότητα δεν ξέρω αν νιώθεις τις διαφορές.

Σίγουρα καλύτερα τα pro αλλά και η διαφορά μεγάλη στην τιμή.

Τελευταία επεξεργασία από: alej, 20/09/2019 - 09:56

#234   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2019 - 11:42

Το ghosting effect στην κάμερα παραμένει.

https://youtu.be/fnDvoo-xcKw?t=454

#235   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2019 - 11:51

Το ghosting effect στην κάμερα παραμένει.

https://youtu.be/fnDvoo-xcKw?t=454

εμένα θα με ενδιέφερε επίσης να δω αν το OIS δημιουργεί ακόμη jello effect. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το κάνει ακόμα. 

#236   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/09/2019 - 11:57

Εντελώς ξαφνικά μου έστειλε μύνημα το αμαζον επειδή ο λογαριασμός μου είδαν ότι κινδυνεύε κτλ μου ακύρωσαν όλες τις παραγγελίες που είχα κάνει κτλ. Μέσα στην παραγγελία ήταν το iPhone 11 Pro Max.
Μετά από δύο ώρες μου επανέφεραν τον λογαριασμό μου κανονικά, αλλά οι παραγγελίες μου είχαν σβηστεί.
Πάω να κάνω και πάλι παραγγελία το iPhone 11 Pro Max και τώρα το βλέπω ετοιμοπαραδοτο Οκτωβρίο ή Νοέμβριο.
Και ρωτάω.
Όλο αυτό για να μου ακυρώσουν την παραγγελία???
Θα μπορούσαν με διαφορετικό τρόπο να μου πουν ότι κύριε δεν θα παραλάβετε 23-25 Σεπτεμβρίου που σας είχαμε πει, αλλά αργότερα.
Όλη αυτή η συνομοσια ρε παιδί μου???
Δεν ξέρω αν έτυχε και σε άλλον κάτι παρόμοιο σήμερα.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#237   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/09/2019 - 12:02

Εδώ η παραγγελία που είχα βάλει στις 17 του μήναe66db4e9554aa0a57137edc461338e6b.jpg

#238   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/09/2019 - 12:11

Εντελώς ξαφνικά μου έστειλε μύνημα το αμαζον επειδή ο λογαριασμός μου είδαν ότι κινδυνεύε κτλ μου ακύρωσαν όλες τις παραγγελίες που είχα κάνει κτλ. Μέσα στην παραγγελία ήταν το iPhone 11 Pro Max.
Μετά από δύο ώρες μου επανέφεραν τον λογαριασμό μου κανονικά, αλλά οι παραγγελίες μου είχαν σβηστεί.
Πάω να κάνω και πάλι παραγγελία το iPhone 11 Pro Max και τώρα το βλέπω ετοιμοπαραδοτο Οκτωβρίο ή Νοέμβριο.
Και ρωτάω.
Όλο αυτό για να μου ακυρώσουν την παραγγελία :huh:
Θα μπορούσαν με διαφορετικό τρόπο να μου πουν ότι κύριε δεν θα παραλάβετε 23-25 Σεπτεμβρίου που σας είχαμε πει, αλλά αργότερα.
Όλη αυτή η συνομοσια ρε παιδί μου :huh:

Λυπάμαι αλλά για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...Έχω παραγγείλει και εγώ από Amazon το Iphone 11 pro max και 2 θήκες και παρακολουθώ την παραγγελία.Είναι λίγο πριν το dispatched. Αυτό όμως που με βάζει σε υποψίες είναι ότι δε θυμάμαι αν όταν δήλωσα την κάρτα μου για την πηλρωμή, μου ζήτησε τον 3ψηφιο κωδικό ή όχι...Αν όχι δε νομίζω ότι θα προχωρήσει η παραγγελία αφού λογικά δεν μπορούν να χρεώσουν την κάρτα. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν έβαλα ή όχι 3 ψηφιο. Εσένα σου είχε ζητήσει ; Θυμάσαι; Προς το παρόν πάντως δεν είναι ακυρωμένη..Θα σε ενημερώσω

#239   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/09/2019 - 12:18

Επίσης κάτι τέτοια έκανε το expansys ...δε λέω ότι είναι ίδιου μεγέθους επιχειρήσεις, σε καμία περίπτωση αλλά...Mail να στείλεις με παράπονα και με την απόδειξη της παραγγελίας και να επιμείνεις να σου την ξανα περάσουν

#240   diwali33

diwali33

iPH Member

• 258 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2019 - 12:20

Και ρωτάω.
Όλο αυτό για να μου ακυρώσουν την παραγγελία :huh:
Όλη αυτή η συνομοσια ρε παιδί μου :huh:

Εμένα ακόμα λέει παράδοση 23/25 αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Λογικά ή θα μου αλλάξουν το status σε Νοέμβριο ή θα με κάνουν και εμένα "hack"

Τελευταία επεξεργασία από: diwali33, 20/09/2019 - 12:21

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6