Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   galanakop

galanakop

iPH Enthousiast

• 511 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/09/2019 - 12:26

Λυπάμαι αλλά για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...Έχω παραγγείλει και εγώ από Amazon το Iphone 11 pro max και 2 θήκες και παρακολουθώ την παραγγελία.Είναι λίγο πριν το dispatched. Αυτό όμως που με βάζει σε υποψίες είναι ότι δε θυμάμαι αν όταν δήλωσα την κάρτα μου για την πηλρωμή, μου ζήτησε τον 3ψηφιο κωδικό ή όχι...Αν όχι δε νομίζω ότι θα προχωρήσει η παραγγελία αφού λογικά δεν μπορούν να χρεώσουν την κάρτα. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν έβαλα ή όχι 3 ψηφιο. Εσένα σου είχε ζητήσει ; Θυμάσαι; Προς το παρόν πάντως δεν είναι ακυρωμένη..Θα σε ενημερώσω

Έχω ενδοκοινοτικό αφμ και κάνω πολλές αγορές τον χρόνο. Δεν θυμάμαι όταν είχα βάλει την κάρτα (visa) αν είχα δώσει και τους πίσω αριθμούς, νομίζω πως ναι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η κάρτα εδώ και 5 χρόνια είναι αποθηκευμένη και όταν κάνω αγορά δεν χρειάζεται να δώσω κάτι άλλο. Τέλος πάντων. Αφού η δική σου προχωράει ας το δούμε. Μήν τους εγκαλω άδικα. Αν το δω και σε άλλους όντως είναι όπως το λέω. Αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο μία μέρα πριν την παράδοση στο κούριερ από το αμαζον,να ακυρωθεί ο λογαριασμός μου να χάσω όλες τις παραγγελίες που είχα κάνει,και μετά από 3 ώρες ως δια μαγείας να επανέλθει ο λογαριασμός μου, χωρίς όμως τις παραγγελίες.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   al3xis

al3xis

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/09/2019 - 15:07

Όποιος έκανε παραγγελία από .de amazon, του ήρθε ειδοποίηση ότι στάλθηκε;

#243   FrankyGR

FrankyGR

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 20/09/2019 - 15:09

Εμένα ότι έγινε declined payment method και θέλουν άλλη κάρτα τωρα....

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

#244   nikoskas

nikoskas

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2019 - 15:22

Λυπάμαι αλλά για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...Έχω παραγγείλει και εγώ από Amazon το Iphone 11 pro max και 2 θήκες και παρακολουθώ την παραγγελία.Είναι λίγο πριν το dispatched. Αυτό όμως που με βάζει σε υποψίες είναι ότι δε θυμάμαι αν όταν δήλωσα την κάρτα μου για την πηλρωμή, μου ζήτησε τον 3ψηφιο κωδικό ή όχι...Αν όχι δε νομίζω ότι θα προχωρήσει η παραγγελία αφού λογικά δεν μπορούν να χρεώσουν την κάρτα. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν έβαλα ή όχι 3 ψηφιο. Εσένα σου είχε ζητήσει ; Θυμάσαι; Προς το παρόν πάντως δεν είναι ακυρωμένη..Θα σε ενημερώσω

μην ανησυχεις για το 3ψηφιο. δε το ζητάει. τα ρουφάει σαν ηλεκτρική σκούπα και έτσι..

Και εγω πριν το dispatched ειμαι, δεν εχει χρεώσει ακομα κάρτα και estimated delivery 24-25 september.

Όποιος εχει αλλαγη στο status του απο amazon.de ας ενημερώσει

#245   diwali33

diwali33

iPH Member

• 258 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2019 - 15:23

Εμένα έστειλαν την θήκη σήμερα :D και το iphone είναι ακόμα με ημερομηνία 23/25 αλλά δεν το έχουν στείλει. Αν στείλουν απο δευτέρα και αν

#246   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/09/2019 - 16:39

μην ανησυχεις για το 3ψηφιο. δε το ζητάει. τα ρουφάει σαν ηλεκτρική σκούπα και έτσι..

Και εγω πριν το dispatched ειμαι, δεν εχει χρεώσει ακομα κάρτα και estimated delivery 24-25 september.

Όποιος εχει αλλαγη στο status του απο amazon.de ας ενημερώσει

Εντάξει γέλασα πολύ με την ηλεκτρική σκούπα :lol:

Οι 2 θήκες που παρήγγειλα έφυγαν σήμερα και παραλαμβάνω Τρίτη. Μου άλλαξαν το status πριν λίγο. Το τηλέφωνο δεν έφυγε και το γράφει "arriving Wednesday". Οπότε δεν μπορούν να ισχυριστούν πρόβλημα πληρωμής αφού έστειλαν τις θήκες!! Θα δούμε..

#247   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 20/09/2019 - 17:33

Κωτσο εκδηλωση ενδιαφεροντος χθες τηλεφωνο για 50% μπροστα για να το εξασφαλισω.... σιιιγουρα
Παμπλικ προπαραγγελια χθες
Σημερα δωστε 200 ευρω για να προσπερασετε τους αλλους στην αναμονη και θα σας ενημερωσουμε για διαθεσιμοτητα χαχαχαχαχαχ
Cosmote προπαραγγελια χθες
Σημερα τηλεφωνο μπλα μπλα παω να τη κοψω να της πω χωρις ημ/νια δε προπληρωνω τιποτα. Μα μου λεει απλα θελω να δω αν ακομα σας ενδιαφερει 27 μου λεει το εχετε ειτε σπιτι σας ειτε στο καταστημα της επιλογησας 100% οκ λεω τι προκαταβολη θελετε. Τιποτα μου λεει εξοφλειται στο καταστημα οπως επιθυμειτε. Της λεω να περιμενω ενημερωση; Οχι απλα μετα τις 10 πατε με ταυτοτητα και παραλαμβανετε

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: Badass, 20/09/2019 - 17:34

#248   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2019 - 17:47

Φαίνεται πως σε όλα τα iphone με 3D touch έχουν βάλει το software και επομένως καταργήθηκε και από τα ήδη iphone με hardware, υπερισχύει το software έναντι του hardware.

#249   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 20/09/2019 - 18:38

Αρα παντα θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει ισχυροτερος φορτιστης απο αυτον της συσκευασιας, αλλα χωρις αρνητικες επιπτωσεις ;

ναι Γιωργο.εγω πάντα φορτιζα με το 12watt των ipad

#250   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.601 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 20/09/2019 - 19:20

ναι Γιωργο.εγω πάντα φορτιζα με το 12watt των ipad

Το ipad air ειχε 12w το ipad pro που πηρα μετα εχει 10w.
Αλλα ισως ετσι να εξηγειται γιατι η δικη σου μπαταρια ειναι σε καλυτερη καταστασβ απο την δικη μου.

#251   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1.005 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2019 - 19:28

Κωτσο εκδηλωση ενδιαφεροντος χθες τηλεφωνο για 50% μπροστα για να το εξασφαλισω.... σιιιγουρα
Παμπλικ προπαραγγελια χθες
Σημερα δωστε 200 ευρω για να προσπερασετε τους αλλους στην αναμονη και θα σας ενημερωσουμε για διαθεσιμοτητα χαχαχαχαχαχ
Cosmote προπαραγγελια χθες
Σημερα τηλεφωνο μπλα μπλα παω να τη κοψω να της πω χωρις ημ/νια δε προπληρωνω τιποτα. Μα μου λεει απλα θελω να δω αν ακομα σας ενδιαφερει 27 μου λεει το εχετε ειτε σπιτι σας ειτε στο καταστημα της επιλογησας 100% οκ λεω τι προκαταβολη θελετε. Τιποτα μου λεει εξοφλειται στο καταστημα οπως επιθυμειτε. Της λεω να περιμενω ενημερωση; Οχι απλα μετα τις 10 πατε με ταυτοτητα και παραλαμβανετε

Είναι μούφα αυτό με τη κοσμοτε. Έγινε σε μένα πέρσι κ πήγα ν το παρω από τ κατάστημα και δεν είχαν ιδέα! Είναι promotion. Μου το είπε ο διευθυντής κ ζήτησε συγνώμη

Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 20/09/2019 - 19:28

#252   garfield39gr

garfield39gr

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/09/2019 - 19:55

Πήγα να το αγοράσω σήμερα και ξενέρωσα μόλις το είδα αυτό το ματ χρώματα με χάλασε παρά πολύ συν ότι θα κάνει γρατζουνιές για πλάκα η πλάτη τώρα σαν λειτουργία λίγο που έπαιξα μαζί του δεν διαφέρει από το Xs max που έχω μετά από δέκα χρόνια θα είναι η πρώτη χρόνια που θα μείνω στο ίδιο

#253   emminad1925

emminad1925

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 20/09/2019 - 19:59

Για όσους έχουν το max και αναρωτιούνται αν αξίζει να αγοράσουν το 11promax ας δουν πρώτα αυτό και θα έχουν την απάντηση..

https://youtu.be/iAeItvKaefY

Υ.Γ Πάμε το 2020 για την μεγάλη αλλαγή.

Sent from my iPhone Xsmax

Τελευταία επεξεργασία από: emminad1925, 20/09/2019 - 19:59

#254   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1.005 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2019 - 20:38

Το αν αξίζει ή όχι εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός, εγώ προσωπικά που έχω το Xs max θα αναβαθμίσω λόγω κάμερας και μπαταρίας και είναι υπεραρκετό για μένα σε σχέση με μια αναβάθμιση τύπου "S" που περίμενα να είναι το 11.

#255   emminad1925

emminad1925

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 20/09/2019 - 21:30

Το αν αξίζει ή όχι εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός, εγώ προσωπικά που έχω το Xs max θα αναβαθμίσω λόγω κάμερας και μπαταρίας και είναι υπεραρκετό για μένα σε σχέση με μια αναβάθμιση τύπου "S" που περίμενα να είναι το 11.

Αλλο το αν αξίζει αντικειμενικά και αλλο υποκειμενικά.Εγω μιλησα αντικειμενικά .

Sent from my iPhone Xsmax

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4