Έχω ενδοκοινοτικό αφμ και κάνω πολλές αγορές τον χρόνο. Δεν θυμάμαι όταν είχα βάλει την κάρτα (visa) αν είχα δώσει και τους πίσω αριθμούς, νομίζω πως ναι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Η κάρτα εδώ και 5 χρόνια είναι αποθηκευμένη και όταν κάνω αγορά δεν χρειάζεται να δώσω κάτι άλλο. Τέλος πάντων. Αφού η δική σου προχωράει ας το δούμε. Μήν τους εγκαλω άδικα. Αν το δω και σε άλλους όντως είναι όπως το λέω. Αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο μία μέρα πριν την παράδοση στο κούριερ από το αμαζον,να ακυρωθεί ο λογαριασμός μου να χάσω όλες τις παραγγελίες που είχα κάνει,και μετά από 3 ώρες ως δια μαγείας να επανέλθει ο λογαριασμός μου, χωρίς όμως τις παραγγελίες.Λυπάμαι αλλά για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...Έχω παραγγείλει και εγώ από Amazon το Iphone 11 pro max και 2 θήκες και παρακολουθώ την παραγγελία.Είναι λίγο πριν το dispatched. Αυτό όμως που με βάζει σε υποψίες είναι ότι δε θυμάμαι αν όταν δήλωσα την κάρτα μου για την πηλρωμή, μου ζήτησε τον 3ψηφιο κωδικό ή όχι...Αν όχι δε νομίζω ότι θα προχωρήσει η παραγγελία αφού λογικά δεν μπορούν να χρεώσουν την κάρτα. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν έβαλα ή όχι 3 ψηφιο. Εσένα σου είχε ζητήσει ; Θυμάσαι; Προς το παρόν πάντως δεν είναι ακυρωμένη..Θα σε ενημερώσω
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk