Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2019 - 21:42

είναι αδύνατο να κρίνεις αντικειμενικά γιατί δεν υπάρχει κάτι (ένας κανόνας π.χ.) που να ορίζει πότε μια αναβάθμιση "αντικειμενικά" αξίζει ή όχι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.434 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2019 - 21:42

Αν ήθελα αποκλειστικά κάμερα θα χτυπούσα ένα p30 pro με πολύ λιγότερα χρήματα που είναι και καλύτερη. Η το νέο mate30. Κατά τα αλλά δεν βρίσκω κανέναν απόλυτος λόγο για αναβάθμιση από περισυ

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk

#258   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 20/09/2019 - 22:21

Αν ήθελα αποκλειστικά κάμερα θα χτυπούσα ένα p30 pro με πολύ λιγότερα χρήματα που είναι και καλύτερη. Η το νέο mate30. Κατά τα αλλά δεν βρίσκω κανέναν απόλυτος λόγο για αναβάθμιση από περισυ

Αν είναι να πάμε σε αντροιντ χαίρω πολύ χαιροπουλος που λέγαμε και παλιά. Αν θέλεις καλύτερη κάμερα και iOS το 11 pro είναι μονόδρομος

#259   emminad1925

emminad1925

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 20/09/2019 - 22:33

Εγώ πάντως και στην κάμερα δεν είδα τρελές διαφορες.Ενα night mode μόνο.

Sent from my iPhone Xsmax

#260   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/09/2019 - 02:30

Ναι δεν είναι και τόσο τρελές οι διάφορες από xs για να φύγεις και να πας στο προ. Εγώ θα το πάρω υποχρεωτικά μιας και είχα τάξει το xs στον ανηψιο μου. Και αυτό διότι κάθε χρόνο αλλάζω συσκευή, αν δεν του το είχα τάξει θα εμένα με το xs

#261   pats

pats

iPH Contributor

• 1.566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 21/09/2019 - 06:03

ρίξε μια ματιά στο dxomark.com και θα αναθεωρησεις...

#262   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 21/09/2019 - 08:01

Για όσους έχουν το max και αναρωτιούνται αν αξίζει να αγοράσουν το 11promax ας δουν πρώτα αυτό και θα έχουν την απάντηση..

https://youtu.be/iAeItvKaefY

Υ.Γ Πάμε το 2020 για την μεγάλη αλλαγή.

Μόνο και μόνο που προσθεσαν 1000mAh μπαταρια καθως και το night mode με την τριπλη Καμερα ειναι ο λογος να αλλαξεις.

#263   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 21/09/2019 - 08:03

Εγώ πάντως και στην κάμερα δεν είδα τρελές διαφορες.Ενα night mode μόνο.

Μάλλον δεν τα τσέκαρες καλά. είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στο πλανήτη που δεν είδε τρελές διαφορες. κάνε μια γύρα από site's και YouTube channels να δεις και να ακουσεις κριτικες.

#264   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 21/09/2019 - 08:17

Άρε Apple τα κατάφερα και πάλι. Η κακάσχημη πλάτη με τα 3 μάτια κουζίνας και με τις ελάχιστες διάφορες πλέον άρχισες να γίνεσαι απαραίτητη. Σαν τα Προβατα είμαστε. Του χρόνου με 4 μάτια και κάτι ακόμη, και πάλι θα τρέχουμε από πίσω. Τουλάχιστον να υπήρχε όπως το εξωτερικό δυνατότητα αναβάθμισης με μικρή χασούρα ή αγορά με leasing έτσι ώστε να αναβαθμίζουμε κάθε χρόνο αφού εκεί μας έχει πάει.

#265   dchristo81

dchristo81

iPH Addict

• 862 μηνύματα
  • Twitter:@ChristodApps
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:dchristo81

Δημοσίευση 21/09/2019 - 08:26

Το νέο flagship της Apple, με το βερμπαλιστικό όνομα «iphone 11 pro max» είναι πανάκριβο???? χμμμ.... για ένα τόσο ποιοτικό και ισχυρό υπολογιστή-βιντεοκάμερα-φωτογραφική-media player-κινητό-internet-κλπ που το έχεις συνέχεια πάνω σου και το χρησιμοποιείς νομίζω πως δεν είναι και τόσο. Αρκεί βέβαια κάποιος να το αξιοποιεί και να μην το έχει απλά για παίρνει τηλέφωνα. Έχει λίγες νέες δυνατότητες σε σχέση με το προηγούμενο, με σημαντικότερη τις 4 έξτρα ώρες στη διάρκεια της μπαταρίας. Στην εμφάνιση δεν στέκομαι, αν και προσωπικά μου αρέσει. Οι τρεις κάμερες είναι μια προσθήκη που έχουν ήδη όλοι οι σοβαροί ανταγωνιστές της Apple. Η καρδιά του συστήματος όμως ο επεξεργαστής Α13 είναι σαφέστατα καλύτερος και από το περυσινό behemoth (αν και ο άνθρωπος που τον παρουσίασε δεν φάνηκε ενθουσιασμένος ). Πολύ έξυπνο το ότι εναλλάσσει την κατανάλωση ενέργειας στα modules για να μην καταναλώνει την μπαταρία. Η οθόνη είναι επίσης βελτιωμένη. Επιτέλους για πρώτη φορά μετά από ποοοοόσα χρόνια αναβαθμίσανε τον ήχο! Αξίζει κάποιος να το αγοράσει; Αν έχει το xs πιθανότατα όχι, αν έχει παλαιότερο ναι αλλά παιδιά τα πάντα εξαρτώνται από την τσέπη. Το iphone 11 είναι επίσης εξαιρετικό!

#266   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2019 - 13:33

Θυμάστε από πέρσι αν είναι ν παραλάβουμε στην «ώρα» μας ποτέ αλλάζει η εξέλιξη της παραγγελίας σε public plaisio κτλ.;

#267   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/09/2019 - 14:42

Θυμάστε από πέρσι αν είναι ν παραλάβουμε στην «ώρα» μας ποτέ αλλάζει η εξέλιξη της παραγγελίας σε public plaisio κτλ.;

Εμένα από Πλαίσιο, μου ήρθε χτες το πρωί ένα mail με ένα κουπόνι παραγγελίας με κωδικό κι άλλο ένα από έναν υπάλληλο τους που έλεγε ότι είμαι σε σειρά προτεραιότητας και μόλις παραλάβουν θα με ενημερώσουν αμέσως. Το ίδιο είχε γίνει και πέρσι.

Χτες το βράδυ με πήρε το Public και ζητούσε προκαταβολή για να προσπεράσω τους άλλους στη σειρά προτεραιότητας. Εν τω μεταξύ έριξα την παραγγελία 00:05, οπότε έφαγαν άκυρο, γιατί μου την έσπασαν, τους το είπα κιόλας.

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 21/09/2019 - 14:43

#268   gamerspiros

gamerspiros

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2019 - 19:25

Καλησπέρα παιδιά ..σε όποιον έχει παραγγείλει από γερμανικό Amazon και παράδοση 23 με 25 Σεπτεμβρίου,έχει γίνει χρέωση και dispatched;

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

#269   al3xis

al3xis

iPH Member

• 315 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/09/2019 - 20:13

σε εμένα όχι..3 φορές μίλησα με chat μου είπαν θα έρθει στην ώρα του...

#270   akis111

akis111

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2019 - 21:03

Καλησπέρα,μια ερώτηση,το tempered glass είναι ίδιο για το iphone 11 pro max και το iphone xs max?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες