Επειδή όσο το σκέφτομαι καταλήγω στο απλό 11αρι στα 128gb ως την βέλτιστη επιλογή με τον μόνο ενδοιασμό μου να είναι η οθόνη, μπορεί κάποιος να πει πως φαίνεται στο μάτι η χαμηλότερη ανάλυση; Δεν έχω δει ποτέ από κοντά ούτε το xr καθότι πήγαινα πάντα στα μεγάλα μοντέλα. Σας ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπον να πω και εγω την εμπειρία μου.
Πέρσι Χριστούγεννα αγόρασα iPhone XS, γιατι ειχα ξεμείνει με ενα ταπεινό iPhone 6s.
Το πηρα γιατι ειχα βρει μια πολυ καλη προσφορά απο Γερμανό, και ηθελα αναβάθμιση σε ταχύτητα, μέγεθος οθόνης και ισως οθονη.
Οι περισσότεροι έλεγαν που αγόρασαν το XR ηταν αρκετα ευχαριστημένοι και δεν ήθελαν να δώσουν τα παραπανω χρηματα για την oled του Xs.
Απο την πρώτη μερα που έπιασα στο χερι μου το XS αντιλήφθηκα μεγάλη διαφορά στην ανάλυση και την όλη συμπεριφορά της οθόνης.
Και οχι δεν το περιμενα.
Το iPhone 6s το εδωσα στην γυναικα μου.
Πλεον καθε φορα που το πιάνω το iPhone 6s με ξενίζει απίστευτα η οθονη.
Μου φαινεται παλαιολιθική, με ξεβαμμένα χρώματα και πραγματικα απορώ πως την χρησιμοποιούσα τόσα χρονια.
Επειδη ανέφερες πως θα παρεις απλό iphone 11 pro 128 go, εγω θα ελέγα να παρεις το 11 pro 64 gb.
Απλα οχι τωρα...
Περίμενε λιγακι τις προσφορές των Χριστουγέννων και σε συνδυασμό με την μείωση 24% του ΦΠΑ με τιμολόγιο απο καποιον γνωστό, θα δεις μεγάλη διαφορά.
Απλα υπομονη και λιγο ψάξιμο.
Sent from my iPhone using Tapatalk