Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:24

Να υποθέσω ότι οι περισσότεροι που αγωνιάτε αν θα το πάρετε day one είσαστε από αυτούς που το κράζατε πριν 10 ημέρες και λέγατε ότι πάει για λουκέτο η Apple?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:26

xaxaxaxxaxaxaxxa ! !

σωστός !!!!!!!!!! 

#378   NASA

NASA

iPH Enthousiast

• 368 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:31

Μπορεις να κανεις κρατηση στο ονομα σου και μετα πηγαινοντας εκει για παραλαβη να κοψεις τιμολογιο σε εταιρια ( ξαδερφου πχ) ετσι;

Ζητανε δικαιολογητικα πλεον αν ειναι για τιμολογιο και την υπαγωγη για απαλλαγη

#379   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:35

Να υποθέσω ότι οι περισσότεροι που αγωνιάτε αν θα το πάρετε day one είσαστε από αυτούς που το κράζατε πριν 10 ημέρες και λέγατε ότι πάει για λουκέτο η Apple?

Νομιζω το κραξιμο αφορουσε το γεγονος οτι η Apple δεν εξελισσει τα μοντελα της και ταυτοχρονα ζηταει πολλα λεφτα....Το ενα δεν εχει ν ακανει με το αλλο...Οι περισσοτεροι που μιλαμε στα φορουμ για κινητα το εχουμε αναγαγει σε χομπι οποτε δεν εχει να κανει με λογικη...Οκ θα το παρω το 11 pro αλλα αυτο δεν αναιρει πως το εταιρικο note 10 plus που εχω ειναι προφανως πιο ολοκληρωμενη συσκευη.

Υ.Γ.Και ο Ολυμπιακος φετος στο μπασκετ δεν θα ειναι καλος αλλα διαρκειας θα παρω... :)

#380   LaQuaLe

LaQuaLe

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:36

Μπορεις να κανεις κρατηση στο ονομα σου και μετα πηγαινοντας εκει για παραλαβη να κοψεις τιμολογιο σε εταιρια ( ξαδερφου πχ) ετσι;

Ναι μπορείς κανονικά, απλά ίσως σου γκρινιάξουν λίγο στην αρχή. Δεν ψαρώνεις επιμένεις κανονικά στο ότι θέλεις τιμολόγιο ότι και εάν λένε και απλά τελειώνει το θέμα εκεί!

#381   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:39

Υ.Γ.Και ο Ολυμπιακος φετος στο μπασκετ δεν θα ειναι καλος αλλα διαρκειας θα παρω... :)

ΝΑΙ ρε φίλε!!! με κάλυψες!!!

#382   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:41

Ναι μπορείς κανονικά, απλά ίσως σου γκρινιάξουν λίγο στην αρχή. Δεν ψαρώνεις επιμένεις κανονικά στο ότι θέλεις τιμολόγιο ότι και εάν λένε και απλά τελειώνει το θέμα εκεί!

Ναι πιο πολυ με ενδιαφερει να γινει η κρατηση ( 5-6 οκτωβρη θα αγοραστει) και μετα παμε και τ παιρνω

#383   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:44

Παιδια επειδη στο xs εχω βαλει esim γνωριζεται αν κατα τη μεταφορα δεδομενων περνιεται και η esim η θα πρεπει να βγαλω αλλη?

Θα βάλεις άλλη

#384   LaQuaLe

LaQuaLe

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:48

Να ξέρεις πως δεν έχει καμία σημασία το όνομα της κράτησης (είναι μόνο για να το αναφέρεις όταν πας εκεί ώστε να ξέρουν ότι όντως είσαι εσύ αυτός που το έχει κάνει κράτηση και όχι κάποιος άσχετος). Από εκεί και πέρα μπορείς να το κόψεις απόδειξη/τιμολόγιο, πληρωμή με μετρητά/κάρτα/άτοκες οτιδήποτε δεν παίζει ρόλο!

#385   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:52

Ζητανε δικαιολογητικα πλεον αν ειναι για τιμολογιο και την υπαγωγη για απαλλαγη

Ο κουμπάρος μου που θα με εξυπηρετησει και παλι φέτος για να παρω και παλι το τηλεφωνο χωρις φπα οπως και περυσι του ζητησαν μονο απο το taxis net στα στοιχεια μητρωου της εταιριας να τους κάνει μια εκτυπωση μια μερα πριν παω να παρω εγω το τηλεφωνο για να φαινετε η επιχειρηση οτι ειναι ενεργη.

#386   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:54

Ο κουμπάρος μου που θα με εξυπηρετησει και παλι φέτος για να παρω και παλι το τηλεφωνο χωρις φπα οπως και περυσι του ζητησαν μονο απο το taxis net στα στοιχεια μητρωου της εταιριας να τους κάνει μια εκτυπωση μια μερα πριν παω να παρω εγω το τηλεφωνο για να φαινετε η επιχειρηση οτι ειναι ενεργη.

θελουν ακριβως αυτο αλλα ταυτοχρονα θελουν τη συναλλαγη η διατραπεζικα η με καρτα της εταιριας.Επισης οποτε τα κανω αυτα στο ταμειο ζητανε ταυτοτητα που να συμβαδιζει με τον ιδιοκτητη.

Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 24/09/2019 - 19:54

#387   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:56

Να ξέρεις πως δεν έχει καμία σημασία το όνομα της κράτησης (είναι μόνο για να το αναφέρεις όταν πας εκεί ώστε να ξέρουν ότι όντως είσαι εσύ αυτός που το έχει κάνει κράτηση και όχι κάποιος άσχετος). Από εκεί και πέρα μπορείς να το κόψεις απόδειξη/τιμολόγιο, πληρωμή με μετρητά/κάρτα/άτοκες οτιδήποτε δεν παίζει ρόλο!

Εχεις δικιο σε ευχαριστώ. Χωρις τιμολογιο δεν τ παιρνα να πω την αληθεια μ

παιδες ισχυει οτι ειπε ο dream , Για τα δικαιολογητικα τα γνωρίζω θέλουν μονο ΑΦΜ εταιρίας και την εκτυπωση του taxis για να περαστει στο αρθρο 39Α. Δουλευα καιρο eshop και το ξερω

#388   tolis24h

tolis24h

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:58

Παρέλαβα χθες το pro max midnight green... Το χρώμα τα σπάει... Η κάμερα το ιδιο όπως και ο ήχος σε βίντεο!!! Αλλα εκανα αναβάθμιση απο 6s plus και η διαφορά είναι τεράστια και μου φαίνονται ολα τέλεια!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#389   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 19:59

θελουν ακριβως αυτο αλλα ταυτοχρονα θελουν τη συναλλαγη η διατραπεζικα η με καρτα της εταιριας.Επισης οποτε τα κανω αυτα στο ταμειο ζητανε ταυτοτητα που να συμβαδιζει με τον ιδιοκτητη.

Γιαυτο θα εχω και τον κουμπάρο μαζι μου  :D

#390   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.591 μηνύματα

Δημοσίευση 24/09/2019 - 20:11

Γιαυτο θα εχω και τον κουμπάρο μαζι μου :D

Σκεφτομαι την απογοητευση του υπαλληλου που θα του χαλασεις την χαρα να σου πει, λυπαμαι αλλα δεν εχετε τα απαιτουμενα δικαιολογητικα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6