Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 30/09/2019 - 17:55

Εγω σημερα πηγα κ το δα max απο κοντα σε κοσμοτε στο μολ ενταχει εχει τρελη διαφορα στην καμερα την μπροστα απο 7+που εχω ,εiχει το πρασινο κ space gray για να το δεισ .Στην βοντα μου παν δεν παρχει διαθεσιμο κ μου παν απο την επομενη βδομαδα!Θαπεριμενω νοεμβρη με το 20%επιτροφη γτ δεν την παλευω αλλο με το 7+

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   Kbls

Kbls

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 30/09/2019 - 18:15

Εγω σημερα πηγα κ το δα max απο κοντα σε κοσμοτε στο μολ ενταχει εχει τρελη διαφορα στην καμερα την μπροστα απο 7+που εχω ,εiχει το πρασινο κ space gray για να το δεισ .Στην βοντα μου παν δεν παρχει διαθεσιμο κ μου παν απο την επομενη βδομαδα!Θαπεριμενω νοεμβρη με το 20%επιτροφη γτ δεν την παλευω αλλο με το 7+

Τι εννοείς 20% επιστροφη;

#648   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2019 - 18:23

Τι εννοείς 20% επιστροφη;apo

απο κοσμοτε κ γερμανο με  eurobank πιστωτικη θα εχεισ 20%επιστροφη μετα την αγορα απο τελη νοεμβριου ξεκινα για λιγεσ μερεσ

#649   paraskdi

paraskdi

iPH newbie

• 93 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 30/09/2019 - 18:30

απο κοσμοτε κ γερμανο με eurobank πιστωτικη θα εχεισ 20%επιστροφη μετα την αγορα απο τελη νοεμβριου ξεκινα για λιγεσ μερεσ

Μόνο με πιστωτική;

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

#650   emminad1925

emminad1925

iPH Addict

• 656 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 30/09/2019 - 18:41

Μόνο με πιστωτική;

Και με χρεωστική ..μπορεί να βγάλει και 10% με εθνική ..Αναλόγως την προσφορά ..

Sent from my iPhone Xsmax

Τελευταία επεξεργασία από: emminad1925, 30/09/2019 - 18:41

#651   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2019 - 18:58

Μόνο με πιστωτική;

σε αυτην την ενεγεια που σου λεω ναι !

#652   diwali33

diwali33

iPH Member

• 258 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2019 - 20:49

Πήρα μήνυμα από speedex και παραλαμβάνω αύριο. Για να δούμε πως είναι το silver από κοντά!!

#653   panagiotis4

panagiotis4

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 30/09/2019 - 21:12

Καλησπέρα, όσον αφορά τη διαθεσιμότητα που ακούγεται πως δεν υπάρχουν. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο απο κοσμοτέ για επιβεβαίωση και αποστολή συσκευής (pro max) στο κατάστημα της περιοχής μου (επαρχία). Προσωπικά δεν έκανα καμία προπαραγγελία σε κανένα κατάστημα. Εκανα μόνο μια εκδήλωση ενδιαφέροντος το Σάββατο το βράδυ κ σήμερα, δύο μέρες μετά, με πήραν τηλέφωνο για αποστολή. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως η κοπέλα μου είπε πως υπάρχει διαθεσιμότητα στις αποθήκες και στέλνουν αβέρτα απλά να κάνεις εκδήλωση ενδιαφέροντος. Η συγκεκριμένη κοπέλα μάλιστα μου είπε πως απ το πρωί δε σταμάτησε να μιλάει με πελάτες για επιβεβαίωση.

#654   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 30/09/2019 - 21:57

Καλησπέρα, όσον αφορά τη διαθεσιμότητα που ακούγεται πως δεν υπάρχουν. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο απο κοσμοτέ για επιβεβαίωση και αποστολή συσκευής (pro max) στο κατάστημα της περιοχής μου (επαρχία). Προσωπικά δεν έκανα καμία προπαραγγελία σε κανένα κατάστημα. Εκανα μόνο μια εκδήλωση ενδιαφέροντος το Σάββατο το βράδυ κ σήμερα, δύο μέρες μετά, με πήραν τηλέφωνο για αποστολή. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως η κοπέλα μου είπε πως υπάρχει διαθεσιμότητα στις αποθήκες και στέλνουν αβέρτα απλά να κάνεις εκδήλωση ενδιαφέροντος. Η συγκεκριμένη κοπέλα μάλιστα μου είπε πως απ το πρωί δε σταμάτησε να μιλάει με πελάτες για επιβεβαίωση.

Με πήραν και εμένα από Τετάρτη....το διασταύρωσα και με το κατάστημα. Σάββατο παραλαμαβάνεις. Πάω και ως δια μαγείας δεν ήταν τιμολογημένο και να περάσω Δευτέρα. Πάω σήμερα έρχεται ο προϊστάμενος και λέει λάθος της κοπέλας εκείνο ήταν Demo. Καταλαβαίνετε φάση και μου λέει όλα καλα σήμερα μετά τις 11 ή αύριο...εγώ έχω μείνει στο ποτέ για να είμαι σίγουρος. Είχε δίκιο ένας φίλος που έλεγε πως είναι μούφα νομίζω.

Τελευταία επεξεργασία από: Badass, 30/09/2019 - 21:57

#655   panagiotis4

panagiotis4

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 30/09/2019 - 22:07

Με πήραν και εμένα από Τετάρτη....το διασταύρωσα και με το κατάστημα. Σάββατο παραλαμαβάνεις. Πάω και ως δια μαγείας δεν ήταν τιμολογημένο και να περάσω Δευτέρα. Πάω σήμερα έρχεται ο προϊστάμενος και λέει λάθος της κοπέλας εκείνο ήταν Demo. Καταλαβαίνετε φάση και μου λέει όλα καλα σήμερα μετά τις 11 ή αύριο...εγώ έχω μείνει στο ποτέ για να είμαι σίγουρος. Είχε δίκιο ένας φίλος που έλεγε πως είναι μούφα νομίζω.

Θα ενημερώσω αύριο αν πρόκειται για μούφα

#656   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2019 - 23:37

Το ίδιο έγινε και με μένα,με την ίδια ακριβώς σειρά  και όταν πήγα στο κατάστημα κοσμοτέ της περιοχής μου για να παραλάβω και καλά,  με κοιτούσαν σαν εξωγήινο. Το τηλέφωνο που με πήρε ο κυριούλης ήταν από κινητό και όχι από το 13888.Μεγάλη μούφα.

#657   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 01/10/2019 - 07:07

Δεν παραπληροφορει ισχυουν οι προσφορες που ανεφερε ! Και φυσικα καμια σχεση με τις δικες μας εταιρειες που θα σου δωσουν επιδοτηση το πολυ 300-400 ευρω θα πληρωσεις αλλα 800-900 συν μια παγιαρα 60-70 ευρω το μηνα το λιγοτερο!!!οι δικες μας ειναι μακραν οι πιο αισχροκερδεις ! Σε σημειο που ελαχιστοι πια μπαινουν στην διαδικασια επιδοτησης συσκευης για iphone

Αρα με 79 λίρες και πάγιο 59 λίρες, αγοράζεις iPhone 11 Pro Max και έχεις τα πάντα απεριόριστα στην 3, σωστά;

Ψάξε καλύτερα το SIte τους και σε περιμένω να μου πεις ότι είχα δίκιο και είχες άδικο, αφού με 59 λίρες έχεις μονο 4gb internet.

Επίσης δεν έθιξα πουθενά το θέμα των Ελλήνων παρόχων που όλοι γνωρίζουμε πόσο κλέφτες είναι.

Το μόνο που είπα είναι ότι αυτό που μοιάζει με ευκαιρία για την 3 , δεν είναι.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#658   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1.476 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2019 - 08:18

Καλά φίλε χαλάρωσε. Δε σου επέβαλε κανείς να το αγοράσεις κιόλας. Εγώ είπα τι θα έκανα. Αν εσένα δε σου αρέσει, προσπέρνα. 

Το οτι μια εταιρεία σου δίνει ένα κινητό που στοιχίζει 1500+ σε μια τιμή 79, ενσωματώνοντας το ποσό μέσα στο πάγιο τους είναι μια λύση που μπορεί να αφορά πολύ κόσμο. 

Επίσης δεν έχεις υπολογίσει τα χρήματα που θα πάρεις πισω όταν (ακόμα και στον ένα χρόνο επάνω) θελήσεις να το πουλήσεις, όπου θα πάρεις τουλάχιστον ένα 900-1000 για το συγκεκριμένο κινητό.   

Αρα με 79 λίρες και πάγιο 59 λίρες, αγοράζεις iPhone 11 Pro Max και έχεις τα πάντα απεριόριστα στην 3, σωστά;

Ψάξε καλύτερα το SIte τους και σε περιμένω να μου πεις ότι είχα δίκιο και είχες άδικο, αφού με 59 λίρες έχεις μονο 4gb internet.

Επίσης δεν έθιξα πουθενά το θέμα των Ελλήνων παρόχων που όλοι γνωρίζουμε πόσο κλέφτες είναι.

Το μόνο που είπα είναι ότι αυτό που μοιάζει με ευκαιρία για την 3 , δεν είναι.

Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 01/10/2019 - 08:21

#659   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1.476 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2019 - 08:31

Για να το κλεισουμε το θέμα και να μην είμαστε πολύ off topic, όσον αφορά το πακέτο ναι δεν είναι 59 λίρες το μήνα αλλά 73 για το promax. 

Kαι αν θες να κανουμε και τα μαθηματικά είναι 73 x 24μήνες = 1752 + 79 το upfront cost = 1831.

Για να εχεις δυο χρονια συμβόλαιο (με όλα unlimited ξαναλέω) και iphone pro max brand new, δεν το λες και κακό.

Οι υπολοιπες πληροφορίες στη φωτό παρακάτω.

Συνημμένα αρχεία

#660   toxotis70

toxotis70

iPH Contributor

• 973 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2019 - 09:22

ατην Ελλαδα ποσο βγαινει το αντιστοιιχο συνολο ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες