καλά το ιcloud το έχω ηδη. βεβαια τώρα απεριόριστα δεδομενα δεν παίζουν ώστε να μην με νοιάζει το ανεβοκατέβασμα αρχείων ανεξαρτήτως μεγέθους απο το icloud. Για τον ίδιο λόγο δεν ανέφερα το 1Τ που έχω στο onedrive.
-η ουσία είναι οτι στο κινητό μου πλέον δεν έχω καθόλου pdf κλπ αφού τα ερευνητικά αρθρα που χρειάζομαι για την δουλειά μου τα έχω στο ipad για χρήση με apple pencil +pdf expert. αυτά όντως τα στέλνω dropbox, icloud ή οnedrive. αλλά έιμαι σε χώρο με wifi οπότε δε με νοιάζει.
-Παιχνίδια δεν παίζω στο κινητό, μου τη δίνει η οθόνη του
-ταινίες αν θα έχω θα είναι 1 πχ αν πάω κάπου και θέλω να περάσει η ώρα μου αλλά δεν είναι σύνηθες
-βίντεο δεν τραβάω. Φωτό τόσα χρόνια με το 7 έχω σύνολο 515-550 κάπου εκεί. Δε με νοιάζει όμως να περάσω κάποιες στο mac/εξωτερικό σκληρό που και που
-η μουσική είναι αδιαπραγμάτευτη. Έχω περίπου 9gb αλλά με δεδομένο οτι προσθέτω και νέα τραγούδια κατά καιρούς ας πούμε 15gb για την μουσική.
-φωτό στο imessages/ whatsapp κοντά στα 4-5gb σύνολο, αν και χθές κάθισα και έσβησα περιττές φωτογραφίες που απλα βαριόμουν να σβήσω απο εκεί. Δεν θέλω να σβήνουν αυτόματα συνομιλίες μετά απο 1 χρόνο οπότε δεν εξεταζω αυτό το σενάριο καθόλου.
-word/excel/ powerpoint σε περίπτωση που χρειαστεί να δω κάτι στο πόδι πιάνουν σύνολο 1,2gb
ποσα είναι διαθέσιμα πραγματικά σε ενα 64άρι 11pro; Η αλήθεια είναι οτι αν εβγαινε 128 θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια, αλλά τα 256 είναι πολλά για μένα συν οτι ανεβάζουν την τιμή κάπου στα 200 ευρώ και δε ξέρω αν αξίζει
Τελευταία επεξεργασία από: sevarton, 09/10/2019 - 12:01