Το σίγουρο είναι ένα παιδιά,ο καθένας
υποστηριζει το χρωμα που πήρε το κινητο του !
Δημοσίευση 10/10/2019 - 13:26
Το σίγουρο είναι ένα παιδιά,ο καθένας
υποστηριζει το χρωμα που πήρε το κινητο του !
Δημοσίευση 10/10/2019 - 13:31
αν κι σου έκανα like ως βαζελος --- το πρασινο ειναι απιθανο κι ενδεικτικο της mama apple γουστου . ουτε πολυ τρανταχτο , ουτε " λαχανι " , ουτε κυπαρισσι --- ) εγω το τσιμπησα παντως κι δεν μετανοιωσα
Δημοσίευση 10/10/2019 - 13:57
Δημοσίευση 10/10/2019 - 13:58
Δημοσίευση 10/10/2019 - 14:45
Δημοσίευση 10/10/2019 - 15:56
Πάντως έχει καταντήσει αστείο. Παραγγέλνει ο φίλος από πάνω στις 4/10 και έχει ήδη παραλάβει, ενώ άλλοι (μεταξύ αυτών και ο γράφων) έχουν παραλάβει μόνο το τρίτο το μακρύτερο.
Ειδικότερα ξεκίνησε ένα Ποστ για τον Κωτσόβολο παρήγγειλα 16 Σεπτεμβρίου πλήρωσα 50 τοις 100 προκαταβολή ακριβώς για να παραλάβω πρώτος, τωρα ηδη περιμενω δεκα μερες για να παρω τα λεφτα μου πισω , μακΑκύρωσρια απο κωτσοβοΑκυρώσω την παραγγελία και τώρα περιμένω ήδη 10 μέρες για να πάρω τα λεφτά μου πίσωλο και γενικα ποτε λεφτα .... τη πατησα λογω μλκ πωλητη πμδηθεν η συνομιλια μας ηχογραφουνταν
Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:20
https://www.tomsguid...ratched-screens
εχει παρατηρησει κανεις τιποτα τετοιο ? γρατζουνιες με το παραμικρο στην οθονη
Τελευταία επεξεργασία από: harinio1971, 10/10/2019 - 16:21
Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:25
Ειδικότερα ξεκίνησε ένα Ποστ για τον Κωτσόβολο παρήγγειλα 16 Σεπτεμβρίου πλήρωσα 50 τοις 100 προκαταβολή ακριβώς για να παραλάβω πρώτος, τωρα ηδη περιμενω δεκα μερες για να παρω τα λεφτα μου πισω , μακΑκύρωσρια απο κωτσοβοΑκυρώσω την παραγγελία και τώρα περιμένω ήδη 10 μέρες για να πάρω τα λεφτά μου πίσωλο και γενικα ποτε λεφτα .... τη πατησα λογω μλκ πωλητη πμδηθεν η συνομιλια μας ηχογραφουνταν
οπως διαβαζα κ πιο πανω κ ειπωθηκε κ γω περιμενω απο κοτσοβολο μου ειπαν 31 οκτωμβρη !! αλλα απλα περιμενω γιατι ειναι με πλανο δοσεων ατοκα
Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:34
Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:43
οπως διαβαζα κ πιο πανω κ ειπωθηκε κ γω περιμενω απο κοτσοβολο μου ειπαν 31 οκτωμβρη !! αλλα απλα περιμενω γιατι ειναι με πλανο δοσεων ατοκα
Όπως είπα και χτες, πήγα απο Κωτσόβολο για προπαραγγελια που έκανα απο 24/9 και ο πωλητής μου λέει κάθε μέρα παραλαμβάνουμε, αλλά πηγαίνετε στο ταμείο να σας πούνε ακριβώς ημερομηνία παραλαβής, πήγα στο ταμείο και μου λέει η κοπέλα 31/10 τότε θα παραλάβουμε, η Apple λέει έχει δίκη της λειτουργία και στέλνει κομμάτια μια φορά το μήνα...και κατι τέτοιες δικαιολογίες...
Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:51
Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω, έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς καμία προπληρωμή και από Δευτέρα με έχουν πάρει τηλ. istorm, document, plaisioΌπως είπα και χτες, πήγα απο Κωτσόβολο για προπαραγγελια που έκανα απο 24/9 και ο πωλητής μου λέει κάθε μέρα παραλαμβάνουμε, αλλά πηγαίνετε στο ταμείο να σας πούνε ακριβώς ημερομηνία παραλαβής, πήγα στο ταμείο και μου λέει η κοπέλα 31/10 τότε θα παραλάβουμε, η Apple λέει έχει δίκη της λειτουργία και στέλνει κομμάτια μια φορά το μήνα...και κατι τέτοιες δικαιολογίες...
Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:51
Όπως είπα και χτες, πήγα απο Κωτσόβολο για προπαραγγελια που έκανα απο 24/9 και ο πωλητής μου λέει κάθε μέρα παραλαμβάνουμε, αλλά πηγαίνετε στο ταμείο να σας πούνε ακριβώς ημερομηνία παραλαβής, πήγα στο ταμείο και μου λέει η κοπέλα 31/10 τότε θα παραλάβουμε, η Apple λέει έχει δίκη της λειτουργία και στέλνει κομμάτια μια φορά το μήνα...και κατι τέτοιες δικαιολογίες...
Istorm river west παραλαμβάνει καθε μέρα 12 παρα το ιδιο οπως εμαθα και η document
Δημοσίευση 10/10/2019 - 17:15
Τι εννοείς? Περιμένεις 10 μέρες για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω? Μήπως γίνεται να πας με την κάρτα που έκανες την πληρωμή σε ένα pos του κωτσου και να σου κανουν το refund επι τοπου?
Δημοσίευση 10/10/2019 - 17:31
εμενα μου είπαν στον Κώτσο οτι αν δώσω προκαταβολή και ακυρώσω, δεν επιστρέφουν μετρητά αλλα δίνουν πιστωτικό υπόλοιπο. ελπίζω να πάρεις πίσω τα χρήματά σου.
Δημοσίευση 10/10/2019 - 17:43
https://www.tomsguid...ratched-screens
εχει παρατηρησει κανεις τιποτα τετοιο ? γρατζουνιες με το παραμικρο στην οθονη
Αυτές τις γρατζουνιές τις είδα σε 11 pro max και 11 στον kotsovolo mall !!! Πολύ περίεργο!
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες