Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#901   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 10/10/2019 - 13:26

Το σίγουρο είναι ένα παιδιά,ο καθένας 

υποστηριζει το χρωμα που πήρε το κινητο του !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#902   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 10/10/2019 - 13:31

αν κι σου έκανα like ως βαζελος --- το πρασινο ειναι απιθανο κι ενδεικτικο της mama apple γουστου . ουτε πολυ τρανταχτο , ουτε " λαχανι " , ουτε κυπαρισσι --- ) εγω το τσιμπησα παντως κι δεν μετανοιωσα

Καλοφάγωτο bro. Γούστα είναι αυτά.

#903   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 927 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2019 - 13:57

Το πιο ωραίο χρυσό που πέρασε ήταν το περσινό... γνώμη μου..

#904   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.548 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 10/10/2019 - 13:58

Εγώ από την παρουσίαση είχα κολλήσει με το πράσινο , όταν το είδα από κοντά όμως δεν μου άρεσε καθόλου. Προτιμώ space gray.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#905   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 10/10/2019 - 14:45

Παίζει ένα λευκό 256 προ μαξ και ένα πράσινο 256 προ μαξ στο Σκρουτζ. Το πράσινο στο you

#906   ngalios

ngalios

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2019 - 15:56

Πάντως έχει καταντήσει αστείο. Παραγγέλνει ο φίλος από πάνω στις 4/10 και έχει ήδη παραλάβει, ενώ άλλοι (μεταξύ αυτών και ο γράφων) έχουν παραλάβει μόνο το τρίτο το μακρύτερο. 

Ειδικότερα ξεκίνησε ένα Ποστ για τον Κωτσόβολο παρήγγειλα 16 Σεπτεμβρίου πλήρωσα 50 τοις 100 προκαταβολή ακριβώς για να παραλάβω πρώτος, τωρα ηδη περιμενω δεκα μερες για να παρω τα λεφτα μου πισω , μακΑκύρωσρια απο κωτσοβοΑκυρώσω την παραγγελία και τώρα περιμένω ήδη 10 μέρες για να πάρω τα λεφτά μου πίσωλο και γενικα ποτε λεφτα .... τη πατησα λογω μλκ πωλητη πμδηθεν η συνομιλια μας ηχογραφουνταν

#907   harinio1971

harinio1971

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:20

https://www.tomsguid...ratched-screens

εχει παρατηρησει κανεις τιποτα τετοιο ? γρατζουνιες με το παραμικρο στην οθονη

Τελευταία επεξεργασία από: harinio1971, 10/10/2019 - 16:21

#908   harinio1971

harinio1971

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:25

Ειδικότερα ξεκίνησε ένα Ποστ για τον Κωτσόβολο παρήγγειλα 16 Σεπτεμβρίου πλήρωσα 50 τοις 100 προκαταβολή ακριβώς για να παραλάβω πρώτος, τωρα ηδη περιμενω δεκα μερες για να παρω τα λεφτα μου πισω , μακΑκύρωσρια απο κωτσοβοΑκυρώσω την παραγγελία και τώρα περιμένω ήδη 10 μέρες για να πάρω τα λεφτά μου πίσωλο και γενικα ποτε λεφτα .... τη πατησα λογω μλκ πωλητη πμδηθεν η συνομιλια μας ηχογραφουνταν

οπως διαβαζα κ πιο πανω κ ειπωθηκε κ γω περιμενω απο κοτσοβολο μου ειπαν 31 οκτωμβρη !! αλλα απλα περιμενω γιατι ειναι με πλανο δοσεων ατοκα

#909   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:34

Ρε παιδιά δεν θα έπρεπε να έχω πρόσβαση στην κάμερα και τον φακό από την οθόνη κλειδώματος;https://uploads.tapa...b2c101208.plist

#910   Vagelakis84

Vagelakis84

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:43

οπως διαβαζα κ πιο πανω κ ειπωθηκε κ γω περιμενω απο κοτσοβολο μου ειπαν 31 οκτωμβρη !! αλλα απλα περιμενω γιατι ειναι με πλανο δοσεων ατοκα

Όπως είπα και χτες, πήγα απο Κωτσόβολο για προπαραγγελια που έκανα απο 24/9 και ο πωλητής μου λέει κάθε μέρα παραλαμβάνουμε, αλλά πηγαίνετε στο ταμείο να σας πούνε ακριβώς ημερομηνία παραλαβής, πήγα στο ταμείο και μου λέει η κοπέλα 31/10 τότε θα παραλάβουμε, η Apple λέει έχει δίκη της λειτουργία και στέλνει κομμάτια μια φορά το μήνα...και κατι τέτοιες δικαιολογίες...

#911   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3.874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:51

Όπως είπα και χτες, πήγα απο Κωτσόβολο για προπαραγγελια που έκανα απο 24/9 και ο πωλητής μου λέει κάθε μέρα παραλαμβάνουμε, αλλά πηγαίνετε στο ταμείο να σας πούνε ακριβώς ημερομηνία παραλαβής, πήγα στο ταμείο και μου λέει η κοπέλα 31/10 τότε θα παραλάβουμε, η Apple λέει έχει δίκη της λειτουργία και στέλνει κομμάτια μια φορά το μήνα...και κατι τέτοιες δικαιολογίες...

Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω, έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς καμία προπληρωμή και από Δευτέρα με έχουν πάρει τηλ. istorm, document, plaisio

#912   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2019 - 16:51

Istorm river west παραλαμβάνει καθε μέρα 12 παρα το ιδιο οπως εμαθα και η  document

#913   Andyman

Andyman

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 10/10/2019 - 17:15

Τι εννοείς? Περιμένεις 10 μέρες για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω? Μήπως γίνεται να πας με την κάρτα που έκανες την πληρωμή σε ένα pos του κωτσου και να σου κανουν το refund επι τοπου?

#914   Kbls

Kbls

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 10/10/2019 - 17:31

εμενα μου είπαν στον Κώτσο οτι αν δώσω προκαταβολή και ακυρώσω, δεν επιστρέφουν μετρητά αλλα δίνουν πιστωτικό υπόλοιπο. ελπίζω να πάρεις πίσω τα χρήματά σου.

#915   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 592 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 10/10/2019 - 17:43

https://www.tomsguid...ratched-screens

εχει παρατηρησει κανεις τιποτα τετοιο ? γρατζουνιες με το παραμικρο στην οθονη

Αυτές τις γρατζουνιές τις είδα σε 11 pro max και 11 στον kotsovolo mall !!! Πολύ περίεργο!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες