Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

iPhone 11 Pro/Max: Επίσημη παρουσίαση - Τιμές στην Ελλάδα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1736 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#991   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/10/2019 - 08:48

Δε μου αρέσει η αίσθηση με κανένα προστατευτικό στη συσκευή, έχω δοκιμάσει διάφορα, αλλά πάντα καταλήγω να το έχω χωρίς. Αν μπορούσα να το έχω και χωρίς θήκη θα το έκανα, αλλά έχει αυξηθεί τόσο το κόστος της συσκευής που δεν το ρισκάρω πια.

Στο XS Max μετά από ένα χρόνο, έχω μόνο μία πολύ ανεπαίσθητη γρατζουνιά η οποία είναι ορατή από πολύ συγκεκριμένο φως, αλλά για τα νέα Pro διαβάζω ότι μέχρι και τα demo έχουν πολλές γρατζουνιές που είναι εύκολα ορατές. Τώρα δεν ξέρω αν είναι υπερβολές, γιατί κάθε χρονιά διαβάζω σχετικά παράπονα, αν και φέτος σαν να παραείναι πολλά...

Εξίσου ανησυχητικό είναι το θέμα της RAM, που διαβάζω σκόρπια post από εδώ κι από εκεί, αλλά δεν είναι αρκετά για να καταλήξει κάποιος αν υπάρχει όντως πρόβλημα επάρκειας μνήμης, γιατί δεν είναι πολλά τα άτομα που εχουν 13.2 beta και 11 Pro για να μας πουν, ούτε καν στα ξένα forum δε βλέπω αρκετό feedback.

Κάτι τέτοια είναι που έχουν αρχίσει να μου την δίνουν με την Apple, βρε μαμημένη, βγάζεις στην αγορά ένα τηλέφωνο με την ονομασία Pro, στη παρουσίαση μας λες ότι είναι για pro users και άλλα τέτοια ωραία και το κοστολογείς ακριβά, βάλε του 8GB ram να μην μπορεί να σου πει κανείς τίποτα. Αλλά όταν κοιτάς πλέον καθαρά και μόνο το κέρδος, είναι αναπόφευκτο να συμβούν τέτοια γεγονότα. 

Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#992   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.033 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 13/10/2019 - 08:52

είναι υπέρ αρκετή η ram για iOS συσκευη 

#993   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2019 - 08:58

Φίλε μου όση ram υπάρχει, τόσο το καλύτερο είναι και θα δουλεύει πιο ομαλά η συσκευή, εν έτη 2019 που όλοι οι κατασκευές ναυαρχίδων έχουν τα 8GB standar, δεν μπορεί η Apple να σου δίνει 4 και να σου λέει είναι αρκετά. 

Έτσι λέγαμε κάποτε και για το Mac OS, δεν έχει ανάγκη το Mac OS, δουλεύει και με 2GB ram, αλλά η τεχνολογία εξελίσσεται, τα προγράμματα όλο και ζητάνε μνήμη παραπάνω και πλέον έχει φτάσει το Mac OS σε μηχανήματα που είναι με 8GB ram να τα γονατίζει κάποιες φορές, στα 16GB πρέπει πλέον να είναι ένας υπολογιστής της Apple για να πεις ότι δουλεύει smooth. 

Ας έβαζε 6GB στο iPhone αν δεν ήθελε να επενδύσει στα 8. 

#994   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 13/10/2019 - 08:58

Εσυ που λες ότι είσαι στη 13.2 δοκίμασες να τραβήξεις φωτογραφία και μετά να δεις αν οι εφαρμογές που είχες ανοιχτές αν κάνουν refresh?

Sent from my iPhone using Tapatalk

#995   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.033 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2019 - 09:03

ναι , δουλεύουν όλα οκ , αν εννοείς refresh στο gmail , ασφαλως κι κανει , οπως κι εκανε κι στο XS max που ειχα 

#996   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2019 - 09:04

Φίλε μου όση ram υπάρχει, τόσο το καλύτερο είναι και θα δουλεύει πιο ομαλά η συσκευή, εν έτη 2019 που όλοι οι κατασκευές ναυαρχίδων έχουν τα 8GB standar, δεν μπορεί η Apple να σου δίνει 4 και να σου λέει είναι αρκετά.
Έτσι λέγαμε κάποτε και για το Mac OS, δεν έχει ανάγκη το Mac OS, δουλεύει και με 2GB ram, αλλά η τεχνολογία εξελίσσεται, τα προγράμματα όλο και ζητάνε μνήμη παραπάνω και πλέον έχει φτάσει το Mac OS σε μηχανήματα που είναι με 8GB ram να τα γονατίζει κάποιες φορές, στα 16GB πρέπει πλέον να είναι ένας υπολογιστής της Apple για να πεις ότι δουλεύει smooth.
Ας έβαζε 6GB στο iPhone αν δεν ήθελε να επενδύσει στα 8.

Θέλω να πιστεύω ότι θα διορθώθει κάπως το θέμα σε κάποια αναβάθμιση , γιατί Android δεν θέλω να πάρω ούτε να περιμένω το iPhone 12.

#997   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2019 - 09:05

Θέλω να πιστεύω ότι θα διορθώθει κάπως το θέμα σε κάποια αναβάθμιση , γιατί Android δεν θέλω να πάρω ούτε να περιμένω το iPhone 12.

Καλά αυτό εννοείται, Android για κανένα λόγο χα χα. 

#998   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.033 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2019 - 09:05

δεν είναι λογική αυτη jimmako , 

δηλαδή επειδή στα android δεν εχουν τι αλλο να κανουν πλεον κι βαζουν ram για να πουλησουν , γιατι να ακολουθησει κι η apple , αφου δεν χρειαζεται 

#999   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2019 - 09:07

δηλαδή επειδή στα android δεν εχουν τι αλλο να κανουν πλεον κι βαζουν ram για να πουλησουν , γιατι να ακολουθησει κι η apple , αφου δεν χρειαζεται 

Θα δούμε στο άμεσο μέλλον, προσωπικά τόσο στο iOS όσο και στο Mac OS βλέπω ότι χρειάζεται πλέον. 

#1000   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2019 - 09:08

Γιατί οι περισσότεροι περνούν iPhone με σκοπό να το κρατήσουν 2-3 χρόνια. Αν κάνει σου τώρα τέτοια του χρόνου πως θα είναι η κατάσταση αναρωτιέμαι!

#1001   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.033 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2019 - 09:12

τι να πω ρε παιδιά , η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο κάνω αναβάθμιση της iPhone συσκευης μου , απο 5 εως σημερα , ασφαλως κι εχω αντιμετωπισει διαφορα θεματα αλλα ολα ειναι πιο smooth τωρα πια κι λυνονται με εβδομαδιαια πλεον updates ( beta profile ) 

#1002   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.603 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/10/2019 - 10:57

Πως αλλάζουν οι καιροί όμως ε?

Θυμάμαι πρίν χρόνια -και εδω μέσα- περί RAM και το κλασικό, "εμεις εδω δεν ειμαστε αντροιντ!!1". Λελ.

Οι εποχές αλλάξαν γρήγορα και δειλά - δειλά όλο και περισσότεροι μίλαγαν περί RAM που χρειάζεται (εκεί με το 6 Plus).

Δειλά - δειλά όλο και περισσότεροι μίλαγαν για μεγαλύτερες οθόνες.

Ναι τότε που οι 3,5" στο θρυλικό iPh 4 ήταν "οι ιδανικές" και "δε χρειάζονται μεγαλύτερες".

To 11 πλέον μου θυμίζει το άλλο θρυλικό 6 Plus.

Όταν και εκεί είχαμε πάθει πολιτισμικό σοκ με την αυτονομία του (η μπαταρία δεν έπεφτε με τίποτα) και άλλο τόσο σοκ με το πόσο ανεπαρκής η RAM ήταν εντέλει.

Δεν αποκλείω πάντως για όλο αυτό να ευθύνεται και το Buggy μέχρι αηδίας iOS 13.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1003   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2019 - 11:05

Πως αλλάζουν οι καιροί όμως ε?

Θυμάμαι πρίν χρόνια -και εδω μέσα- περί RAM και το κλασικό, "εμεις εδω δεν ειμαστε αντροιντ!!1". Λελ.

Οι εποχές αλλάξαν γρήγορα και δειλά - δειλά όλο και περισσότεροι μίλαγαν περί RAM που χρειάζεται (εκεί με το 6 Plus).

Δειλά - δειλά όλο και περισσότεροι μίλαγαν για μεγαλύτερες οθόνες.

Ναι τότε που οι 3,5" στο θρυλικό iPh 4 ήταν "οι ιδανικές" και "δε χρειάζονται μεγαλύτερες".

To 11 πλέον μου θυμίζει το άλλο θρυλικό 6 Plus.

Όταν και εκεί είχαμε πάθει πολιτισμικό σοκ με την αυτονομία του (η μπαταρία δεν έπεφτε με τίποτα) και άλλο τόσο σοκ με το πόσο ανεπαρκής η RAM ήταν εντέλει.

Δεν αποκλείω πάντως για όλο αυτό να ευθύνεται και το Buggy μέχρι αηδίας iOS 13.

Έτσι ακριβώς όπως τα λες, κι ως κάτοχος του 6 Plus, τα θυμάμαι πολύ καλά και δε θέλω με τίποτα να ξαναπεράσω τα ίδια και μάλιστα έχοντας πληρώσει τόσα παραπάνω χρήματα!

Μακάρι να είναι θέμα iOS, το θέμα είναι πόσο καιρό θα πάρει για να ξεκαθαρίσει αυτό; Πάντως ακόμα και στη 13.2 beta υπάρχουν άτομα που λένε ότι συμβαίνουν ακόμα τα reloads...

#1004   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 13/10/2019 - 11:27

Αν είχε 8GB ram το κινητό θα το κρατούσες 3 χρόνια κατ’ελάχιστο όποτε δυο χρόνια θα έψαχνε η Apple να δει τι θα σου πουλήσει #δεν_παίζει_τέτοιο_σενάριο

#1005   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.603 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/10/2019 - 11:39

Έτσι ακριβώς όπως τα λες, κι ως κάτοχος του 6 Plus, τα θυμάμαι πολύ καλά και δε θέλω με τίποτα να ξαναπεράσω τα ίδια και μάλιστα έχοντας πληρώσει τόσα παραπάνω χρήματα!

Μακάρι να είναι θέμα iOS, το θέμα είναι πόσο καιρό θα πάρει για να ξεκαθαρίσει αυτό; Πάντως ακόμα και στη 13.2 beta υπάρχουν άτομα που λένε ότι συμβαίνουν ακόμα τα reloads...

Εγώ πάντως απ' όσο βλέπω δεν έχει πάρει τις διαστάσεις που πρέπει το όλο θέμα.

Θες γιατί οι περισσότεροι δεν το έχουν προσέξει καν? Θες γιατί το ρίχουν στο τραγικά Buggy iOS 13?

Άλλοι θα σου πουν "είναι φυσιολογικό".

Αν το πρόβλημα είναι τελικά στην RAM και επικεντρώνεται μόνο με τη κάμερα και το Reloading τότε μικρό το κακό.

Και μιλάω πάντα συγκριτικά με το λατρεμένο 6 Plus. Τότε κλαίγαμε..

Αν το καλοσκεφτούμε πάντως, οι φήμες για 2GB RAM αυτόνομα στη κάμερα δεν είχαν βγεί τυχαία..

Θέλω να πιστεύω πάντως πως είναι θέμα iOS 13..

Αλλιώς δε πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση. Μιλάμε για την Apple και κάπως θα πρέπει να πουλήσουμε του χρόνου..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 13/10/2019 - 11:47

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια