Το βλέπω κι εγώ ότι δεν έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις γιατί και στο Google δε βρίσκω σχετικά αποτελέσματα και μου κάνει τεράστια εντύπωση. Μάλλον ακόμα είναι όλοι υπό την επιρροή του εφέ "καινούριο κοσκινάκι μου".Εγώ πάντως απ' όσο βλέπω δεν έχει πάρει τις διαστάσεις που πρέπει το όλο θέμα.
Θες γιατί οι περιισότεροι δεν το έχουν προσέξει καν? Θες γιατί το ρίχουν στο τραγικά Buggy iOS 13?
Άλλοι θα σου πουν "είναι φυσιολογικό".
Αν το πρόβλημα είναι τελικά στην RAM και επικεντρώνεται μόνο με τη κάμερα και το Reloading τότε μικρό το κακό.
Και μιλάω πάντα συγκριτικά με το λατρεμένο 6 Plus. Τότε κλαίγαμε..
Αν το καλοσκεφτούμε πάντως, οι φήμες για 2GB RAM αυτόνομα στη κάμερα δεν είχαν βγεί τυχαία..
Θέλω να πιστεύω πάντως πως είναι θέμα iOS 13..
Αλλιώς δε πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση. Μιλάμε για την Apple και κάπως θα πρέπει να πουλήσουμε του χρόνου..
Για μένα είναι τραγικό αν είναι θέμα RAM και σοβαρότατος λόγος για να μην πάρω τη συσκευή, μετά από τόσα χρόνια σερί αγορών.
Έκανα κι εγώ τον ίδιο συνειρμό για τα extra 2GB dedicated στη RAM... Δυστυχώς έχει λογική...
Ακόμα κι αν συμβαίνει μόνο στην κάμερα, δε σημαίνει ότι είναι πιο αποδεκτό, φαντάσου σε βάθος χρόνου τι σπάσιμο νεύρων θα είναι, ειδικά αφού πλέον στο XS Max οι εφαρμογές μένουν στη μνήμη ούτε ξέρω για πόσο, μπορεί και για 15-20 ώρες και πάνω που πετύχαμε τέτοια νούμερα, να κάνουμε τέτοιο πισωγύρισμα; Ούτε καν.
Και αν τελικά είναι ανεπαρκής μνήμη, ποιος μας λέει ότι το iOS 14 δε θα γονατίσει τα 11 Pro παντελώς;
Τρελή απογοήτευση φέτος, νιώθω ότι μάλλον δεν είναι γραφτό να το πάρω, κάτι το πράσινο που με χάλασε τρελά και ακύρωσα την πρώτη προπαραγγελία για να παραγγείλω το γκρι, τώρα η RAM, ε αει σιχτήρ
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 13/10/2019 - 11:57