Άντε να δούμε, άραγε ούτε αυτή την εβδομάδα δε θα φέρουν παραλαβή με αρκετά γκρι;Περιμένω ενα space gray οπως περιμένει η αρκούδα την άνοιξη

Δημοσίευση 23/10/2019 - 11:54
Άντε να δούμε, άραγε ούτε αυτή την εβδομάδα δε θα φέρουν παραλαβή με αρκετά γκρι;Περιμένω ενα space gray οπως περιμένει η αρκούδα την άνοιξη
Δημοσίευση 23/10/2019 - 11:56
Άντε να δούμε, άραγε ούτε αυτή την εβδομάδα δε θα φέρουν παραλαβή με αρκετά γκρι;
Μα πόσα φέρνουν κάθε φορά, 3;
Δημοσίευση 23/10/2019 - 12:52
Space Gray Pro Max 64αρι δε βρίσκω πουθενά
Τελικά από αλλού το περιμέναμε με την έλλειψη αποθέματος και από αλλού μας ήρθε!
Εννοώ ότι πράσινα τελικά υπάρχουν πιο εύκολα, τα γκρι μας την έκαναν
Προλαβαίνεις ακόμα να μη κάνεις το λάθος..
Δημοσίευση 23/10/2019 - 13:09
Χαχαχα!!!Προλαβαίνεις ακόμα να μη κάνεις το λάθος..
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 23/10/2019 - 13:09
Δημοσίευση 23/10/2019 - 13:40
Χαχαχα!!!
Να πω την αλήθεια, η matte πλάτη στο πράσινο μου αρέσει τρομερά, πιο πολύ και από το γκρι.
Αυτό που με χαλάει, είναι το stainless steel που είναι γυαλιστερό και το χρώμα που έχει, παρακάνει μπαμ. Ούτε στο γκρι μου αρέσει το stainless steel και θα προτιμούσα να ήταν brushed aluminum όπως παλιά, αλλά τουλάχιστον εκεί κάπως χάνεται, λόγω ουδετερότητας του χρώματος.
Βάζω βλέπεις τις original θήκες και καταλήγει να φαίνεται μόνο το σημείο που δε μου αρέσει, κάτω-κάτω
Αλλιώς θα είχα πάρει το green, μια χαρά χρώμα είναι overall.
Η φάση είναι ότι ενώ ακύρωσα την παραγγελία στο Public που είχα ρίξει για το πράσινο πριν το δω από κοντά, μου έστειλαν τις προάλλες ότι η συσκευή με περιμένει στο Σύνταγμα
Κι έτσι εξυπηρέτησα έναν φίλο που ήξερα ότι το θέλει και του είπα να πάει να το πάρει αντί εμού.
Και τώρα δε βρίσκω το γκρι με τίποτα, λες τελικά να είναι γραφτό να πάρω το πράσινο;
Το Stainless στο Μεσάνυχτα είναι το ποιο ισορροπημένο και ταυτόχρονα πιο όμορφο απο τα υπόλοιπα.
Έχει αυτό το σκούρο που πρασινίζει μαζί.
Νομίζω σε φωνάζει και ακόμα δε το 'χεις καταλάβει..
Δημοσίευση 23/10/2019 - 22:36
Τελευταία επεξεργασία από: DJTHEO, 23/10/2019 - 22:36
Δημοσίευση 24/10/2019 - 06:10
δες στο αντίστοιχο θέμα , πολλές επιλογές
Δημοσίευση 25/10/2019 - 16:40
Δημοσίευση 25/10/2019 - 17:00
Απενεργοποίησε το True ToneΚαλησπέρα . Χθες πηρα κ εγω το 11pro επιτέλους μετα απο ενα μήνα αναμονή . Σούπερ όλα .... όμως ....εχω θέμα με το λευκό της οθόνης .... κ τι εννοώ. Οταν κοιτάζω την οθόνη κάθετα το λευκό ειναι κίτρινο ενώ οταν τη βλέπω απο γωνία ειναι καθαρό λευκό ψυχρό ...εχει κάποιο πρόβλημα η οθόνη ;;ή ετσι ειναι γιατι ειναι ενοχλητικό !! Οποιος μπορεί να ξέρει κατι ας με βοηθήσει . Ευχαριστω!!
Δημοσίευση 25/10/2019 - 17:07
Απενεργοποίησε το True Tone
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/10/2019 - 17:07
Καλησπέρα . Χθες πηρα κ εγω το 11pro επιτέλους μετα απο ενα μήνα αναμονή . Σούπερ όλα .... όμως ....εχω θέμα με το λευκό της οθόνης .... κ τι εννοώ. Οταν κοιτάζω την οθόνη κάθετα το λευκό ειναι κίτρινο ενώ οταν τη βλέπω απο γωνία ειναι καθαρό λευκό ψυχρό ...εχει κάποιο πρόβλημα η οθόνη ;;ή ετσι ειναι γιατι ειναι ενοχλητικό !! Οποιος μπορεί να ξέρει κατι ας με βοηθήσει . Ευχαριστω!!
Όταν πρωτοπήρα πέρσι το XS Max, με ενοχλούσε αφάνταστα αυτό, δοκίμασα να κλείσω το True Tone, αλλά αντί να ισορροπήσει το λευκό, έγινε πολύ μπλε, οπότε προτίμησα το κίτρινο...Απενεργοποίησε το True Tone
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 25/10/2019 - 17:08
Δημοσίευση 25/10/2019 - 17:09
Καλησπέρα . Χθες πηρα κ εγω το 11pro επιτέλους μετα απο ενα μήνα αναμονή . Σούπερ όλα .... όμως ....εχω θέμα με το λευκό της οθόνης .... κ τι εννοώ. Οταν κοιτάζω την οθόνη κάθετα το λευκό ειναι κίτρινο ενώ οταν τη βλέπω απο γωνία ειναι καθαρό λευκό ψυχρό ...εχει κάποιο πρόβλημα η οθόνη ;;ή ετσι ειναι γιατι ειναι ενοχλητικό !! Οποιος μπορεί να ξέρει κατι ας με βοηθήσει . Ευχαριστω!!
Welcome to OLED world.
It's a magical place, have fun.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 25/10/2019 - 17:10
Δημοσίευση 25/10/2019 - 17:12
Όταν πρωτοπήρα πέρσι το XS Max, με ενοχλούσε αφάνταστα αυτό, δοκίμασα να κλείσω το True Tone, αλλά αντί να ισορροπήσει το λευκό, έγινε πολύ μπλε, οπότε προτίμησα το κίτρινο...
Κι απ´όσο έχω ακούσει, φέτος οι οθόνες είναι ακόμα πιο κίτρινες από πέρσι.
Επίσης το ότι αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη γωνία που το κοιτάς, είναι χαρακτηριστικό της OLED.
Δυστυχώς, είναι κάτι που θα συνηθίσεις στην πορεία, κι εγώ το έχω συνηθίσει πια, αν και δεν το προτιμώ σε καμία περίπτωση, θα προτιμούσα μακράν να είχαμε ακόμα LCD οθόνες.
Δημοσίευση 25/10/2019 - 19:35
Δημοσίευση 25/10/2019 - 20:17
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες