Ναι. Είναι πολύ εξυπηρετικοί σε αυτό.
Εναλλακτικά στα εξουσιοδοτημένα πάλι όπου κάνουν αίτημα στην Apple και στις 99.9% των περιπτώσεων περνάει.
Δημοσίευση 27/10/2019 - 11:50
Ευχαριστω πολύ Νίκο για τις απαντήσεις.Ναι. Είναι πολύ εξυπηρετικοί σε αυτό.
Εναλλακτικά στα εξουσιοδοτημένα πάλι όπου κάνουν αίτημα στην Apple και στις 99.9% των περιπτώσεων περνάει.
Δημοσίευση 27/10/2019 - 12:05
Κάποιος από iPhone 8 που να πήγε σε iPhone 11 να μου πει εντυπώσεις από την αλλαγή του μεγέθους υπάρχει; Αυτό με προβληματίζει ιδιαίτερα και δεν θέλω να δώσω +400,00€ για το Pro.
Δημοσίευση 27/10/2019 - 13:13
Η δίκη μου γνώμη και εμπειρία είναι ότι όταν πας σε μεγαλύτερο μέγεθος , μετά από μια περίοδο όπου συνηθίζεις το κράτημα του μεγαλύτερου κινητού , λατρεύεις την μεγαλύτερη οθόνη και μετά ΔΕΝ μπορείς να ξανά κοιτάξεις μικρότερη .Κάποιος από iPhone 8 που να πήγε σε iPhone 11 να μου πει εντυπώσεις από την αλλαγή του μεγέθους υπάρχει; Αυτό με προβληματίζει ιδιαίτερα και δεν θέλω να δώσω +400,00€ για το Pro.
Δημοσίευση 27/10/2019 - 13:20
Η δίκη μου γνώμη και εμπειρία είναι ότι όταν πας σε μεγαλύτερο μέγεθος , μετά από μια περίοδο όπου συνηθίζεις το κράτημα του μεγαλύτερου κινητού , λατρεύεις την μεγαλύτερη οθόνη και μετά ΔΕΝ μπορείς να ξανά κοιτάξεις μικρότερη .
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 27/10/2019 - 14:31
Δημοσίευση 27/10/2019 - 14:50
Αν έχεις όντως θέμα με το μέγεθος πιο κοντά σε σένα είναι το pro όχι το απλό 11. Και εκεί όντως θα δεις διαφορες σε σχέση με το 8ρι.. Είναι βέβαια +400€ που έχουν να κάνουν με την Τρίτη κάμερα, την ποιότητα οθόνης κυρίως. Αν αυτά δεν σε ενδιαφέρουν πας στο 11ρι που όμως είναι αισθητά μεγαλύτερο από το 8 που έχειςΚάποιος από iPhone 8 που να πήγε σε iPhone 11 να μου πει εντυπώσεις από την αλλαγή του μεγέθους υπάρχει; Αυτό με προβληματίζει ιδιαίτερα και δεν θέλω να δώσω +400,00€ για το Pro.
Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 27/10/2019 - 14:53
Δημοσίευση 27/10/2019 - 15:00
Μιλάς για το 11 ή το 11pro?
Για το 11, το pro είναι σε μέγεθος περίπου όσο το 8 αλλά πολύ ακριβό.
Δημοσίευση 27/10/2019 - 15:20
Δημοσίευση 28/10/2019 - 08:55
εχω δυο καρτες με το ιδιο νουμερο σε δυο διαφορετικες συσκευες !! μια σε ενα pro max κ την αλλη σε ενα απλο huawei που το εχω στη δουλεια ! οταν εχω το ενα ανοικτο το αλλο ειναι κλειστο!! κ δυο τρεις φορες που χρησιμοποιυσα το iphone μου λεγαν καποιοι στις συνομιλιες οτι δε με ακουγαν καλα κ καθαρα !! τη τελευταια φορα που μου το εκανε ανταλλαξα κινητα με τη φιλη μου για ν ακουσω ο ιδιος πως ακουγεται το iphone οταν το καλεις κ ηταν σα ν ακουγοταν απο βαθος κ μ καποια νερα σα γουργουρησματα !! το προβλημα λυνοταν μολις εκανα επαννακινηση συσκευης !! με προβληματσιε αυτο δε ξερω αν φταιει το κινητο η κανενα bug η η wind παντως τοσα χρονια με iphone ποτε δεν ειχα τετοιο συπτωμα ! k βεβαια οταν ανοιγα το huawei δεν μου λεγε κανεις οτι δε μ ακουει!! παραξενα πραγματα!!
Δημοσίευση 28/10/2019 - 09:01
Μια χαρά μεσολαβεί τράπεζα! Και αν δε κάνω λάθος είναι η εθνική
κατα βαση η εθνικη αλλα δουλευει κ με alpha bank !! τη τελευταια φορα που πηρα ηταν μ alpha bank !! απλα ν συμπηρωσω οτι ολα αυτα τα δανεια πιανουν τεκμηριο στη φορολογικη δηλωση κ οταν δεν καλυβεις με το εισοδημα σου το τερμακτο θ πληρωσεις κατι παραπανω σε φορο
Δημοσίευση 28/10/2019 - 12:39
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες