iPhone 12 (2020)
Δημοσίευση 29/06/2020 - 13:41
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 29/06/2020 - 23:30
Το θέμα με το φορτιστή αρχίζει κ σοβαρεύει πάντως με τις τελευταίες δηλώσεις του kuo.Plausible.
Δημοσίευση 29/06/2020 - 23:46
θα πέσει πολύ κράξιμο από παντού.
παίζει και να το κάνουν αυτοί.
Το θέμα με το φορτιστή αρχίζει κ σοβαρεύει πάντως με τις τελευταίες δηλώσεις του kuo.
Δημοσίευση 29/06/2020 - 23:58
Το θέμα με το φορτιστή αρχίζει κ σοβαρεύει πάντως με τις τελευταίες δηλώσεις του kuo.Plausible.
Δημοσίευση 30/06/2020 - 09:52
Νομίζω ήταν εξαρχής σοβαρό παρόλο που ξεκίνησε απο τον 3000_προβλέψεις_το_δευτερόλεπυο_Kuo.
Για την Apple μιλάμε..
Βέβαια μπορούν να το πάνε αλλού. Να αγοράζεις τη συσκευή και στο Chekout να σου βγάζει επιλογές τόσο για τον φορτιστή όσο και για τα ακουστικά.
1. Τον κλασικό 18W ή 20W που βγήκε πρίν κάτι μέρες, ή ασύρματη.
2. Το ίδιο και εδώ για τα ακουστικά. EarPods, ή AirPods.
Θυμίζει αυτοκίνητο η φάση που αλλάζεις/προσθέτεις ο,τι θες.
Προσωπικά πάντως, τα ακουστικά δε θα μου λείψουν καθόλου απο το κουτί.
Δημοσίευση 30/06/2020 - 09:54
Δημοσίευση 30/06/2020 - 10:31
Δημοσίευση 30/06/2020 - 10:43
Μωρέ ποιος τα τα ακουστικά κ εγώ σφραγισμένα τα έχω στο κουτί του xs μου ακόμη. Αλλά ο ανταπτορας πονάει λίγο. Μετά σίγουρα θα πάω σε anker 18w.Νομίζω ήταν εξαρχής σοβαρό παρόλο που ξεκίνησε απο τον 3000_προβλέψεις_το_δευτερόλεπυο_Kuo.
Για την Apple μιλάμε..
Βέβαια μπορούν να το πάνε αλλού. Να αγοράζεις τη συσκευή και στο Chekout να σου βγάζει επιλογές τόσο για τον φορτιστή όσο και για τα ακουστικά.
Δημοσίευση 30/06/2020 - 10:56
Όχι λινκ Νίκο. Φίλος δουλεύει εκεί και μου είπε πως θα γίνει έτσι το κόλπο. Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει πριν κανένα μήνα
Κατάλαβα. Άρα έκλεισε και αυτό όπως το φαντάστηκα.
Μωρέ ποιος τα τα ακουστικά κ εγώ σφραγισμένα τα έχω στο κουτί του xs μου ακόμη. Αλλά ο ανταπτορας πονάει λίγο. Μετά σίγουρα θα πάω σε anker 18w.
Αναλόγως πως το βλέπει κανείς.
Τόσα χρόνια πρίν το 11 Pro Max, που δεν υπήρχε ο 18άρης, δε με πείραζε ο αντάπτορας.
Ακόμα και τώρα που μπήκε ο μεγάλος μετά απο χρόνια, ζήτημα να τον έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές.
Το τηλ φορτίζει 9/10 των περιπτώσεων απο το PC.
Δε σου λέω πως η αφαίρεση του δε θα είναι μακακία, όμως και αυτό δε θα με στραβώσει τόσο.
Υπάρχουν κόσμος που ακόμα και σήμερα, θα πάει να πάρει άλλον επώνυμο πιο δύνατο κ.ο.κ.
Η Apple πλέον εδώ και χρόνια καθορίζει μια ολόκληρη βιομηχανία.
Δημοσίευση 30/06/2020 - 16:48
H Αpple ποτέ δεν αποκαλύπτει μελλοντικά της σχέδια / κινήσεις, ειδικά στους εργαζόμενους στα stores.
Υπάρχει στο συμβόλαιο ειδική ρήτρα (χάνεις τη δουλειά σου) που το υπογράφει o υπάλληλος και είναι ξεκάθαρο πως ακόμα και στην αντίληψη τους να πέσει μια νεα επερχόμενη αλλαγή σε προϊόν που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την εταιρεία οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η διαρροή οποιασδήποτε ευαίσθητης ή μη ανακοινώσιμης πληροφορίας. Αν ρωτήσεις το φίλο σου θα το γνωρίζει αυτό στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει στην πρόσληψή του (εκτός αν δεν το έχει διαβάσει).
Προφανώς και εκείνος από κάπου αλλού να το έχει ακούσει.
Όχι λινκ Νίκο. Φίλος δουλεύει εκεί και μου είπε πως θα γίνει έτσι το κόλπο. Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει πριν κανένα μήνα
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 30/06/2020 - 16:50
Δημοσίευση 30/06/2020 - 20:35
Δημοσίευση 30/06/2020 - 23:27
που μπορώ να βρω φάστ τσαρτζ απλ γνήσιο μπριζακι και καλώδιο ;;(νορμαλ τιμή)Νομίζω ήταν εξαρχής σοβαρό παρόλο που ξεκίνησε απο τον 3000_προβλέψεις_το_δευτερόλεπυο_Kuo.
Για την Apple μιλάμε..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 30/06/2020 - 23:46
Αμά βγάλουν έξω το φορτιστή, είναι ικανοί να βγάλουν έξω και το καλώδιο.
Αφού θα σε βάλουν να αγοράσεις το ένα, να αγοράσεις έξτρα και το άλλο. Έχω απορία να δω και τις τιμές.
Θα εξακολουθούν να πουλάνε πάλι το καλώδιο 19$ (το 1m) και 35$ (τα 2m); Καλώδια που δεν έχουν κόστος ούτε 2-3$ και τα δυο μαζί.
Το θέμα με το φορτιστή αρχίζει κ σοβαρεύει πάντως με τις τελευταίες δηλώσεις του kuo.
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 30/06/2020 - 23:47
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες