Από ότι διάβασα κι εγώ από αναφορές.
Τον συγκεκριμένο τον αναφέρει και το appleinsider.
https://appleinsider...-27-says-leaker
Δημοσίευση 26/07/2020 - 12:24
Από ότι διάβασα κι εγώ από αναφορές.
Τον συγκεκριμένο τον αναφέρει και το appleinsider.
https://appleinsider...-27-says-leaker
Δημοσίευση 26/07/2020 - 12:34
Είναι σύνηθες με τόσους πολλούς "Leakers" πλέον να τους βάζουν και Site σαν το Insider..
Η ουσία είναι το θέμα και ο συγκεκριμένος δεν έχει να επιδέιξει τίποτα σοβαρό.
Κάτι ανούσια RTs μόνο και αστεία Info..
Γνωστό πάντως δεν τον λες.
Δημοσίευση 28/07/2020 - 17:34
Plausible.
Δημοσίευση 28/07/2020 - 20:30
Δημοσίευση 28/07/2020 - 23:35
Νομίζω η pro σειρά αρχίζει να απομακρύνεται πλέον από το μέσο χρήστη. Η αρχή είχε γίνει με το xs έτσι κι αλλιώς. Τιμολογιακά μεγαλώνει η ψαλίδα ενώ ταυτόχρονο σε specs μικραίνει...Υποτιθέμενες τιμές των νέων συσκευών. Εδώ βλέπουμε πλέον ταυτόχρονη αύξηση στη τιμή (+$50) μαζί με τη χωρητικότητα.
Δημοσίευση 29/07/2020 - 09:42
Από ότι ξέρουμε μέχρι σήμερα, το 5,4’’ θα έχει ίδια χαρακτηριστικά με τα pro? Ή θα έχει διάφορες όπως το 11 με το 11pro?
Καταρχάς όλες οι συσκευές φέτος θα είναι με OLED.
Η -βασική- διαφορά θα είναι στις κάμερες.
Τα Pro θα είναι με τη τριπλή.
Νομίζω η pro σειρά αρχίζει να απομακρύνεται πλέον από το μέσο χρήστη. Η αρχή είχε γίνει με το xs έτσι κι αλλιώς. Τιμολογιακά μεγαλώνει η ψαλίδα ενώ ταυτόχρονο σε specs μικραίνει...
Εγώ θα σε πάω πιο πίσω με το X.
Εκεί έγινε το αρχικό, μεγάλο τιμολογιακό μπαμ.
Τα επιπλέον $50 στην αρχική μπορώ να τα αντισταθμίσω με τα 128GB που έρχονται πλέον απο την άλλη.
Νομίζω ήταν και είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη δυνατή χωρητικότητα που είχε φύγει νύχτα ελέω iCloud.
Τώρα για τα Specs, αναλόγως πως το βλέπει κανείς.
Αν τελικά έρθει (εγώ το έχω δεδομένο) το ProMotion (a.k.a. 120Hz) στο iPh θα είναι μεγάλο συν. Και ο περισσότερος κόσμος θα το καταλάβει μόνο στη πράξη.
Για το 5G, ασχολίαστο στο ελλαδιστάν.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 29/07/2020 - 10:51
Δημοσίευση 29/07/2020 - 10:32
Πάντως και στα δύο μικρά έπρεπε η ελάχιστη χωρητικότητα να είναι τα 128gb. Είναι ανέκδοτο να μιλάμε σχεδόν εν έτη 2021 για 64gb...
Δημοσίευση 29/07/2020 - 16:04
RF forever
Δημοσίευση 30/07/2020 - 09:58
Qualcomm hints that the 5G iPhone might not arrive in September
In an interview with Reuters, chief financial officer Akash Palkhiwala indicated that the delay likely wouldn’t be too long for the unnamed phone, describing it as “a slight delay that pushes some of the units out from the September quarter to the December quarter for us.” (Qualcomm’s December quarter covers the months of October, November, and December, so if the phone was slated for September, it might only be delayed into the following month.)
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/07/2020 - 10:00
Δημοσίευση 31/07/2020 - 12:31
Επίσημα πλέον απο τον CFO Luca Maestri, πάμε για Οκτώβριο.
Last year we started selling new iPhones in late September, this year we expect supply to be available a few weeks later
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες