Περιμένοντας το Apple Event...
Δημοσίευση 08/09/2020 - 16:51
Περιμένοντας το Apple Event...
Δημοσίευση 08/09/2020 - 17:17
Δημοσίευση 08/09/2020 - 17:32
Δημοσίευση 08/09/2020 - 17:34
Δημοσίευση 08/09/2020 - 17:38
Πάλι μέσα έπεσαν #νοτ
Δημοσίευση 08/09/2020 - 18:06
Δημοσίευση 11/09/2020 - 11:02
Εν τω μεταξύ όλοι περιμένουν διακαώς να κυκλοφορήσουν τα iPhone12 (όσο γίνεται πιο γρήγορα) και στην Ελλάδα δεν πιάνει καλά καλά το 4G.
Για το 5G που δεν υπάρχει καθόλου εδώ, δε θα μιλήσω καν.
*το περίμενα κι εγώ το iPhone12 αλλά τελικά αποφάσισα οτι θέλω να το δώ μόνο από καμιά έκθεση καταστήματος.
Δε με ψήνει να δώσω 1200+ για τα "νεα extra". Το XS MAX μου, είναι σκυλί του πολέμου.
Next year. Time flies.
Δημοσίευση 11/09/2020 - 11:38
Εν τω μεταξύ όλοι περιμένουν διακαώς να κυκλοφορήσουν τα iPhone12 (όσο γίνεται πιο γρήγορα) και στην Ελλάδα δεν πιάνει καλά καλά το 4G.
*το περίμενα κι εγώ το iPhone12 αλλά τελικά αποφάσισα οτι θέλω να το δώ μόνο από καμιά έκθεση καταστήματος.
Δε με ψήνει να δώσω 1200+ για τα "νεα extra". Το XS MAX μου, είναι σκυλί του πολέμου.
Next year. Time flies.
Και εγω σκεφτομαι να μεινω με το 11 pro max αλλα θα μας το παρουσιασουν ετσι ωστε να τους τα ακουμπησουμε οπως καθε φορα
Δημοσίευση 11/09/2020 - 12:22
Next year. Time flies.
Δημοσίευση 11/09/2020 - 12:24
Εφόσον έχεις 11 pro max θεωρώ πως είναι κρίμα να δώσεις τα ωραία σου λεφτά, όσο καλό και να το παρουσιάσουν.
Θα το παρουσιάσουν σίγουρα πολύ θελκτικό και με πάρα πολλά επικοινωνιακά και μαρκετίστικα tricks (όμως προσωπικά για έμενα - XS MAX που είμαι τώρα), πιστεύω πως δεν αξίζει τον κόπο.
Αλλά και για τη δική σου περίπτωση, θεωρώ πως δεν αξίζει να δώσει κανείς τόσα λεφτά για μια τέτοια μετάβαση (από ip11 σε ip12).
Next year. Time flies.
Και εγω σκεφτομαι να μεινω με το 11 pro max αλλα θα μας το παρουσιασουν ετσι ωστε να τους τα ακουμπησουμε οπως καθε φορα
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 11/09/2020 - 12:25
Δημοσίευση 11/09/2020 - 13:36
Εφόσον έχεις 11 pro max θεωρώ πως είναι κρίμα να δώσεις τα ωραία σου λεφτά, όσο καλό και να το παρουσιάσουν.
Θα το παρουσιάσουν σίγουρα πολύ θελκτικό και με πάρα πολλά επικοινωνιακά και μαρκετίστικα tricks (όμως προσωπικά για έμενα - XS MAX που είμαι τώρα), πιστεύω πως δεν αξίζει τον κόπο.
Αλλά και για τη δική σου περίπτωση, θεωρώ πως δεν αξίζει να δώσει κανείς τόσα λεφτά για μια τέτοια μετάβαση (από ip11 σε ip12).
έτσι όπως έχει πάει το πράγμα τα τελευταία χρόνια... δεν αξίζει το upgrade κάθε χρόνο. Ακόμα και upgrade κάθε δεύτερο χρόνο εινα πλέον αντικείμενο προς συζήτηση...
Δημοσίευση 11/09/2020 - 14:10
Τελευταία επεξεργασία από: ElectTheDeaD, 11/09/2020 - 14:11
Δημοσίευση 11/09/2020 - 21:15
Ο καθένας ξοδεύει τα χρήματα του όπως θέλει. Λόγος για κάποιον μπορεί να είναι το ντιζάιν, η κάμερα, το νέο κλπ. Αντικειμενικά, μπορούσε να την βγάλει κάποιος πχ 4 χρόνια με 7αρι, άλλα 4 με Χ κλπ. Το θέμα είναι τι γουστάρει ο καθένας, δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί ούτε να αιτιολογήσει κάτι.
Εγώ πχ θα αλλάξω το 11 pro Max 256 με νέο τον μεθεπόμενο Μάιο (apple care plus) και θα το βάλω για πούλημα 6 μήνες μετά. Θα κάνω μια αλλαγή (στο 14?) σε ένα νορμαλ χρονικό διάστημα που θα το έχω βαρεθεί, θα πιάσει και μια καλή τιμή. Αυτό θεωρώ ότι θα με καλύψει και θα με ευχαριστήσει, αυτό θα κάνω. Δεν θα ψάξω δικαιολογίες.
Εννοείται φιλικά πάντα και στα πλαίσια της συζήτησης, μην παρεξηγηθώ.
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες