Περί ορέξεως
https://m.gsmarena.c..._max-10237.php#
120Hz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/09/2020 - 16:09
Δημοσίευση 25/09/2020 - 17:00
120Hz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/09/2020 - 17:29
Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 25/09/2020 - 17:31
Δημοσίευση 25/09/2020 - 18:30
Δημοσίευση 25/09/2020 - 18:39
Δημοσίευση 25/09/2020 - 18:56
Δημοσίευση 25/09/2020 - 19:41
Απλά λόγω νέου iPad Air 4 με το Touch iD στο Power Button, συνειδητοποίησαν όλοι πόσο θα βόλευε εκεί.
Δημοσίευση 26/09/2020 - 01:50
Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια επιβεβαιωμένη φήμη ή Leak για φέτος.
Του χρόνου και αν.
Απλά λόγω νέου iPad Air 4 με το Touch iD στο Power Button, συνειδητοποίησαν όλοι πόσο θα βόλευε εκεί.
παντως πραγματικα το face id εχει κουρασει πολυ. καποιες φορες που προσπαθω να το ξεκλειδωσω και το κραταω χαμηλα τοτε μουλαρωνει τελειως.μονο με κωδικο.διαφορετικα,πρεπει να το ανεβασω ψηλοτερα σα να βγαζω σελφι για να ξεκλειδωσει.αν βαλεις και τη μασκα λογω κορονας τωρα οποτε οχι απλα με κουρασε αλλα το ψιλοσιχαθηκα μου φαινεται. Παρ' ολα αυτα θα παρω το 12 γιατι ειμαι σιγουρος πως για αλλη μια φορα θα ειναι κι αυτο το ιδανικο.
Δημοσίευση 26/09/2020 - 06:41
Δημοσίευση 26/09/2020 - 08:55
Σωστος
Καλημέρα , δεν ξέρω γιατί παραπονιέστε για το Face ID .
Προσωπικά το βλέπω πολύ καλύτερο από το Touch ID και δεν θέλω να φύγει από τα τηλέφωνα μας με τίποτα.
Πιο απλό , εύκολο και χρηστικό είναι να σηκώνεις το τηλέφωνο και με ένα βλέμμα να ξεκλειδώνει παρά να ψάχνεις που θα βάλεις το δάκτυλο , μην είναι βρεγμένο , μην τυχόν δεν πιάσει καλά κλπ. (Της γυναίκας παράδειγμα μου το δεξί της δακτυλικό αποτύπωμα δεν πιάνει σχεδόν ποτέ στο αριστερό δουλεύει μια χαρά. Άγνωστο γιατί).
Το μόνο που δικαιολογώ κάπως είναι ότι τώρα με την χρήση μάσκας το Face ID δυσκολεύει , εκεί ίσως το Touch ID παράλληλα με το Face ID πραγματικά θα διευκόλυνε αλλά για πόσο θα φοράμε μάσκες ; Ένα χρόνο ;
Προσωπικά με την μάσκα με εμποδίζει κυρίως στα μαγαζιά όταν θέλω να πληρώσω με wallet αλλά το έλυσα πληρώνοντας με το ρολόι κατευθείαν.
Το Face ID δεν θα το άλλαζα με τίποτα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 26/09/2020 - 08:57
Καλημέρα , δεν ξέρω γιατί παραπονιέστε για το Face ID .
Προσωπικά το βλέπω πολύ καλύτερο από το Touch ID και δεν θέλω να φύγει από τα τηλέφωνα μας με τίποτα.
Πιο απλό , εύκολο και χρηστικό είναι να σηκώνεις το τηλέφωνο και με ένα βλέμμα να ξεκλειδώνει παρά να ψάχνεις που θα βάλεις το δάκτυλο , μην είναι βρεγμένο , μην τυχόν δεν πιάσει καλά κλπ. (Της γυναίκας παράδειγμα μου το δεξί της δακτυλικό αποτύπωμα δεν πιάνει σχεδόν ποτέ στο αριστερό δουλεύει μια χαρά. Άγνωστο γιατί).
Το μόνο που δικαιολογώ κάπως είναι ότι τώρα με την χρήση μάσκας το Face ID δυσκολεύει , εκεί ίσως το Touch ID παράλληλα με το Face ID πραγματικά θα διευκόλυνε αλλά για πόσο θα φοράμε μάσκες ; Ένα χρόνο ;
Προσωπικά με την μάσκα με εμποδίζει κυρίως στα μαγαζιά όταν θέλω να πληρώσω με wallet αλλά το έλυσα πληρώνοντας με το ρολόι κατευθείαν.
Το Face ID δεν θα το άλλαζα με τίποτα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Έτσι ακριβώς.
Κάποια στιγμή θα πάψει η απαίτηση για μάσκες και το face id θα συνεχίσει να μας υπηρετεί υποδειγματικά.
Μέχρι τότε apple watch για την άμεση χρήση apple pay και ξεμπέρδεψες...
Δημοσίευση 26/09/2020 - 10:16
Εντάξει υποδειγματικά δε θα το έλεγα.Αλλωστε και γι αυτό με έχει κουράσει όπως είπα παραπάνω.Για μένα λείπει το touch id το οποίο δεν απαιτούσε την προσοχή μου για να ξεκλειδώσει. Οι φορές που έχω βάλει κωδικό τώρα με το face είναι απείρως περισσότερες απ ότι με το touch.Έτσι ακριβώς.
Κάποια στιγμή θα πάψει η απαίτηση για μάσκες και το face id θα συνεχίσει να μας υπηρετεί υποδειγματικά.
Μέχρι τότε apple watch για την άμεση χρήση apple pay και ξεμπέρδεψες...
Τελευταία επεξεργασία από: kostas4, 26/09/2020 - 10:18
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες