ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Δημοσίευση 09/11/2019 - 19:46
Μιας και έχω την συσκευη 3 χρονια.. ενα iphone 7.. αν αλλαξω την μπαταρια σε μη εξουσιοδοτημενο, υπαρχει περίπτωση να δημιουργηθει θεμα με το touch id??
Ευχαριστώ!
Ad
Δημοσίευση 09/11/2019 - 19:53
Σου βγάζει service στην υγεία της μπαταρίας ;Καλησπέρα,
Μιας και έχω την συσκευη 3 χρονια.. ενα iphone 7.. αν αλλαξω την μπαταρια σε μη εξουσιοδοτημενο, υπαρχει περίπτωση να δημιουργηθει θεμα με το touch id??
Ευχαριστώ!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/11/2019 - 19:55
Πρόβλημα θα έχεις με την αδιαβροχοποίηση και την αμφιβόλου ποιότητας μπαταρίες, που ίσως χρειαστεί να ξαναλλάξεις.Καλησπέρα,
Ευχαριστώ!
Πήγαινε σε κάποιο απο τα εξουσιοδοτημένα.
Δημοσίευση 09/11/2019 - 20:02
Οχι ακομα δεν βγάζει σερβις απλα παρατηρω οτι φευγει νερακι!
ευχαριστω νίκο.
Δημοσίευση 09/11/2019 - 20:06
Σας ευχαριστώ,
Οχι ακομα δεν βγάζει σερβις απλα παρατηρω οτι φευγει νερακι!
ευχαριστω νίκο.
πήγαινε isystem καλύτερα
άλλαξα πέρυσι σε iphone 6s, η όλη διαδικασία κράτησε περίπου 1-1,5 ώρα
Δημοσίευση 19/11/2019 - 15:40
Οι επιλογές είναι document που έχει από ότι είδα 59€ η εταιρείες τύπου irepair, ired που είναι γύρω στα 35 (άνευ ΦΠΑ). Γιατί τέτοια διαφορά; Αν είναι λόγω αδιαβροχοποιησης (που δεν έχει το συγκεκριμένο κινητό) και κατά τα αλλά είναι η ίδιες μπαταρίες να πάω στο φθηνότερο αν είναι.. Πρώτιστος με ενδιαφέρει να είναι καλή η μπαταρία
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 19/11/2019 - 15:54
Δημοσίευση 19/11/2019 - 18:04
Δημοσίευση 19/11/2019 - 18:35
ΟΕΜ λοιπόν μια χαρά είναι για την παλαιότητα της συσκευής με τα μισά λεφτά.
Για μένα πάντως απαράδεκτο τη στιγμή που ζητάω κάτι συγκεκριμένο, με δίκη μου ευθύνη. Σαν να μου λέει η bmw επειδή έκανες σέρβις στο γαμπρό σου δεν αναλαμβάνουμε ούτε λάδια να σου αλλάξουμε.. Έλεος
Δημοσίευση 19/11/2019 - 18:40
Παιδιά την γνώμη σας.. Το 6s plus της γυναίκας θέλει αλλαγή μπαταρίας η υγεία έπεσε στο 37% και πέραν από αυτό πραγματικά (λογικό μετά από τόσο καιρό) δεν βγάζει ούτε μισή μέρα για την απλή χρήση που κάνει
Οι επιλογές είναι document που έχει από ότι είδα 59€ η εταιρείες τύπου irepair, ired που είναι γύρω στα 35 (άνευ ΦΠΑ). Γιατί τέτοια διαφορά; Αν είναι λόγω αδιαβροχοποιησης (που δεν έχει το συγκεκριμένο κινητό) και κατά τα αλλά είναι η ίδιες μπαταρίες να πάω στο φθηνότερο αν είναι.. Πρώτιστος με ενδιαφέρει να είναι καλή η μπαταρία
Στην iRepair δεν περνάς ούτε απο έξω!!!!
Σε εξουσιοδοτημένο και μόνο.
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 19/11/2019 - 19:15
Στην iRepair δεν περνάς ούτε απο έξω!!!!
Σε εξουσιοδοτημένο και μόνο.
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Σε εξουσιοδοτημένα δεν με αφήνουν.. Θα πάω ired μάλλον
Δημοσίευση 19/11/2019 - 19:23
πηγαινε σε μη εξουσιοδοτημενο δεν θα χεις κανενα θεμα. Να πω να ειχες κανα X,XS,11pro να πω να το λυπηθεις. Με το 7αρι θα σαι μια χαρα και σε μη εξουσιοδοτημενο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες