iOS 13: Compatible Tweaks
Δημοσίευση 27/05/2020 - 19:11
Ad
Δημοσίευση 27/05/2020 - 19:19
απο ότι κατάλαβα θα πρέπει να τους στείλεις mail για επιστροφή αλλά επιστροφές λέει δέχεται αν υπάρχει κάποιο bug.στειλτου ένα mail και δες τι θα σου πει.Καλησπερα. Αγορασα/Κατεβασα το Velox Reload. Αλλιως το περιμενα και γενικα μου φαινεται δυσχρηστο. Θελω να το απεγκαταστησω. Υπαρχει επιστροφη χρηματων;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 28/05/2020 - 08:09
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 28/05/2020 - 10:16
Γνωρίζει κάποιος πως λέγεται αυτό το themes και που μπορώ να το βρω?
Μοιάζει με του
https://twitter.com/iosj4cob τσέκαρε το.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 28/05/2020 - 10:19
Sorry αλλά είναι λίγο απίθανο να κάτσω να γράψω ξεχωριστά τι κάνει το καθένα, όταν το αρχικό Post έχει πάνω απο 50+ Tweak.
Ειδικά όταν οι περισσότεροι δε μπαίνουν καν στο κόπο να το τσεκάρουν με τα Repo και συνεχίζουν να ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια..
Έτσι και αλλιώς το Topic ανέκαθεν είχε την έννοια των συμβατοτήτων και σε ποιό Repo βρίσκεται το κάθε τι.
Καλά δεν είπα να μπουν και φωτογραφίες αλλά μια μικρή περιγραφή όπως εδώ . Και επίσης δεν ήξερα ότι είσαι μόνος σε όλο αυτό νόμιζα ότι έχεις βοήθεια Νίκο.
Τελευταία επεξεργασία από: KostasRodos29, 28/05/2020 - 10:21
Δημοσίευση 28/05/2020 - 10:38
Μα και εγώ για περιγραφή μιλάω.
Μπορείς να μπαίνεις στα δικά τους Repo (όχι το Cracked που έχεις βάλει) και να διαβάσεις τι κάνει.
Ξαναλέω, το Topic έχει την έννοια συμβατοτήτων και Repo που το βρίσκεις.
Το ξέρω μια ιδέα έδωσα αναβάθμισης του συγκεκριμένου τόπικ ;-).
Δημοσίευση 28/05/2020 - 14:52
#Installed – Show number of installed packages from each source in cydia (Level Free)
repo Level: https://level3tjg.xyz/repo/
Πολύ καλό tweak για να μπορείτε να βλέπετε στο κάθε repo τι έχετε περασμένο αν θελήσετε να κάνετε ξεσκαρτάρισμα κάποια στιγμή .
Δημοσίευση 28/05/2020 - 15:36
Έχει κάποιος θέμα με application με κάμερες γιατί ενώ με τις τράπεζες μπαίνω όλα κανονικά στο superlive plus μου βγάζει μήνυμα ότι το τηλέφωνο έχει παραβιαστεί παράνομα κτλ και δεν με αφήνει να μπω .
Μήπως το έχει λύσει κάποιος με κάποιο tweak ?
Δημοσίευση 28/05/2020 - 15:54
Έχει κάποιος θέμα με application με κάμερες γιατί ενώ με τις τράπεζες μπαίνω όλα κανονικά στο superlive plus μου βγάζει μήνυμα ότι το τηλέφωνο έχει παραβιαστεί παράνομα κτλ και δεν με αφήνει να μπω .
Μήπως το έχει λύσει κάποιος με κάποιο tweak ?
Η λύση βρέθηκε στο shadow πρέπει να ενεργοποιήσεις το συγκεκριμένο app και είναι κομπλέ δουλεύει και αυτό μια χαρά .;-)
Δημοσίευση 28/05/2020 - 17:12
Venom του Bulldog!Γνωρίζει κάποιος πως λέγεται αυτό το themes και που μπορώ να το βρω?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 28/05/2020 - 19:16
Εχει κανεις προβλημα με tweaks Instagram & YouTube?
Δημοσίευση 28/05/2020 - 19:25
Έχει στην αρχική άλλο ένα με άλλο ρέπο αλλά δεν λέει μπέτα δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ή όχι .
Με το παρακάτω φέρνετε τα εικονίδια στα μέτρα σας πανεύκολα όπως τα θέλετε. Πολύ βολικό ειδικά για κάποιους που αλλάζουν θέματα συνεχώς.
HomePlus Beta (http://repo.openpack.io/)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)