Όποτε ;αναγκαστικά χειριστήριο gaming ?Το καινούργιο χειριστήριο δεν έχει γυροσκοπιο, αν λες αυτό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/10/2021 - 23:25
Όποτε ;αναγκαστικά χειριστήριο gaming ?Το καινούργιο χειριστήριο δεν έχει γυροσκοπιο, αν λες αυτό.
RF forever
Δημοσίευση 23/10/2021 - 08:16
Άσχετο. Μπορείς να συνδεθείς στην EON στο mi? Δορυφορική έχεις;Πάντως ενώ με ξύνει το χέρι μου για το νέο 4Κ (έχω στην κατοχή μου το Apple TV 4) μου την σπάει που δεν έχει τόσο μεγάλη υποστήριξη. Πιάνω τον εαυτό μου να χρησιμοποιώ περισσότερο ένα mi box που πήρα λόγω Cosmote TV app, όπου πλέον πέρασα και το EON tv της nova, αλλά ακόμα και το Netflix όπου υποστηρίζεται το νέο layout και με τα top10, τους διαδραστικούς τίτλους κτλ.
:/
Δημοσίευση 23/10/2021 - 09:56
Άσχετο. Μπορείς να συνδεθείς στην EON στο mi? Δορυφορική έχεις;
Δημοσίευση 23/10/2021 - 12:10
Όποτε ;αναγκαστικά χειριστήριο gaming ?
Δημοσίευση 27/06/2022 - 11:31
Καλησπέρα, μία ερώτηση για κατόχους και από εμένα. Για να έχω siri στο apple tv 4k στα αγγλικά όπως και στο κινητό μου πρέπει ντε και καλά να είμαι σε αγγλικό itune store ή υπάρχει κάποιο άλλος τρόπος;
Δημοσίευση 28/06/2022 - 11:28
Καλησπέρα, μία ερώτηση για κατόχους και από εμένα. Για να έχω siri στο apple tv 4k στα αγγλικά όπως και στο κινητό μου πρέπει ντε και καλά να είμαι σε αγγλικό itune store ή υπάρχει κάποιο άλλος τρόπος;
Να έχεις ragion USA ή όποια χώρα τέλος πάντων υποστηρίζει την Siri
Δημοσίευση 04/07/2022 - 11:41
οσοι εχετε Samsung tv, πριν του 2018-19, τσεκαρετε για σημαντικο update
εφερε μαζι το Apple TV+
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/02/2023 - 14:23
Καλησπέρα,
Έχω μία smart tv σχεδόν 10ετίας, και σκέφτομαι την αγορά του apple tv box γιατί η τηλεόραση υποστηρίζει μόνο youtube και netflix.
Πέραν του ότι δεν γνωρίζω τις δυνατότητες του apple tv box, διαπίστωσα ότι δεν υποστηρίζει cosmote tv και eon tv.
Δημοσίευση 04/02/2023 - 16:05
Καλησπέρα,
Έχω μία smart tv σχεδόν 10ετίας, και σκέφτομαι την αγορά του apple tv box γιατί η τηλεόραση υποστηρίζει μόνο youtube και netflix.
Πέραν του ότι δεν γνωρίζω τις δυνατότητες του apple tv box, διαπίστωσα ότι δεν υποστηρίζει cosmote tv και eon tv.
Δημοσίευση 05/02/2023 - 12:12
Επίσης δεν έχει σαφάρι, δεν έχει εφαρμογές για VPN και αρκετά ακόμα.
Κι εγώ ήθελα να πάρω γιατί είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που δεν έχω από apple, αλλά ακόμα και κάποιο κινεζικό android tv box είναι πολύ πιο πλήρες από Apple TV.
Ούτε σαφαρι?
Μου φαίνεται ότι κι εγώ για android θα πάω.
Δημοσίευση 12/08/2024 - 19:22
Τελευταία επεξεργασία από: sakis697, 12/08/2024 - 19:30
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 12/08/2024 - 22:08
Δημοσίευση 13/08/2024 - 06:35
Κάτσε γιατί μπορεί να το εξήγησα εγώ λάθος.Αν κατάλαβα καλά αυτό είναι θέμα της τηλεόρασης σου. Δε στο βγάζει το Apple TV αλλά η τηλεόραση. Επομένως από το μενού της κάτι θα πρέπει να απενεργοποιήσεις
Τελευταία επεξεργασία από: sakis697, 13/08/2024 - 06:35
Δημοσίευση 13/08/2024 - 09:01
Δημοσίευση 13/08/2024 - 13:02
Μια χαρά το εξήγησες. Στη δίκη μου δε μου έχει βγάλει ποτέ κάτι τέτοιο. Θεώρησα ότι είναι θέμα τηλεόρασης που «βλέπει» ότι υπάρχει κοντά Apple TV και σου λέει πως να το συνδέσεις. Δεν είμαι κοντά στο μηχάνημα να δω λεπτομέρειες ή ρύθμιση για να δω τουλάχιστον εγώ τι έχω βάλει.
Πιθανές λύσεις που έρχονται στο μυαλό μου πχ μην συνδέσεις tv και Apple TV στο WiFi, πχ η μια συσκευή συνδεδεμένη με Ethernet (αν είναι εφικτό). Άλλη πιθανή λύση είναι η απενεργοποίηση του Bluetooth από την τηλεόραση ή το Apple TV (δεν θυμάμαι αν έχει αυτή τη δυνατότητα). Δεν ξέρω αν θα δουλέψει κάτι από τα παραπάνω και μπορεί να μην βγάζουν και νόημα.
Άμα βάλεις το Apple TV σε άλλη τηλεόραση σου κάνει τα ίδια;
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες