Καλησπέρα κάποια λύση για τις αποσυνδέσεις στο Smartwatch έχει βρεθεί¿ χρησιμοποιώ το Huawei watch gt 2 προ jailbreak δεν είχα κανένα θέμα η παράπονο όλα παίζανε τέλεια.
τωρα πρέπει να κάνω κάθε σχεδόν μια ώρα ldrestart...
Δημοσίευση 10/03/2020 - 21:25
Καλησπέρα κάποια λύση για τις αποσυνδέσεις στο Smartwatch έχει βρεθεί¿ χρησιμοποιώ το Huawei watch gt 2 προ jailbreak δεν είχα κανένα θέμα η παράπονο όλα παίζανε τέλεια.
τωρα πρέπει να κάνω κάθε σχεδόν μια ώρα ldrestart...
Δημοσίευση 10/03/2020 - 21:45
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο xs max τις τελευταίες μέρες, μετά την τελευταία αναβάθμιση του cydia.
το τηλέφωνο, ενώ είναι συνδεδεμένο στο wifi και τα δεδομένα της κινητής λειτουργούν κανονικά, δεν συνδέεται στο διαδίκτυο.
Αν κάνω επανεκκίνηση σε safe mode (από toggle του cc) η σύνδεση επανέρχεται, χάνεται όμως μετά από λίγο.
Αναβάθμισα το unc0ver στην τελευταία έκδοση, αλλά το πρόβλημα επιμένει.
Έκανα restore root fs, αλλά μόλις κάνω jailbreak το τηλέφωνο δεν μπαίνει στο ιντερνέτ. Συνεπώς δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από cydia.
Εκτός jb, όλα λειτουργούν καλά.
Καμιά θεραπεία;
Δημοσίευση 10/03/2020 - 21:48
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο xs max τις τελευταίες μέρες, μετά την τελευταία αναβάθμιση του cydia.
το τηλέφωνο, ενώ είναι συνδεδεμένο στο wifi και τα δεδομένα της κινητής λειτουργούν κανονικά, δεν συνδέεται στο διαδίκτυο.
Αν κάνω επανεκκίνηση σε safe mode (από toggle του cc) η σύνδεση επανέρχεται, χάνεται όμως μετά από λίγο.
Έκανα restore root fs, αλλά μόλις κάνω jailbreak το τηλέφωνο δεν μπαίνει στο ιντερνέτ. Συνεπώς δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από cydia.
Καμιά θεραπεία;
λοιπον θα μπεις με δεδομένα να κανείς τα update από Cydia και μόλις τα κανείς θα λειτουργεί κανονικά με WiFi.
Δημοσίευση 10/03/2020 - 21:50
Καμιά θεραπεία;
λοιπον θα μπεις με δεδομένα να κανείς τα update από Cydia και μόλις τα κανείς θα λειτουργεί κανονικά με WiFi.
Oύτε με δεδομένα μπαίνω....
Δημοσίευση 10/03/2020 - 21:54
προσπαθησε να κανείς και επαναφορά ρυθμίσεων δικτυου
Τελευταία επεξεργασία από: gastonegr, 10/03/2020 - 21:55.
Δημοσίευση 10/03/2020 - 22:17
Καμιά θεραπεία;
Έχεις TetherMe ε?
Δημοσίευση 10/03/2020 - 22:27
Έχεις TetherMe ε?
Όχι
Δημοσίευση 10/03/2020 - 22:39
Ο συνδυασμός Magma Evo + Prysm είναι έρωτας.
παρα πολυ ωραιο νικο! προσπαθω και εγω να τα εγκαταστησω αλλα στις οδηγιες που δινει ο dev δεν βρισκω στη διαδρομη αυτη Library/Themes/PrysmDevyCC.theme/bundle τον φακελο prysmDevyCC τι μπορει να παιζει?
Δημοσίευση 10/03/2020 - 22:58
Κάνε τότε δοκιμές με τα Tweak σου.
Νίκο έχω κάνει restore root fs και δεν έχω κανένα tweak. Απλά μόλις κάνω το jb το τηλέφωνο παύει να μπαίνει στο ιντερνετ....
Δημοσίευση 10/03/2020 - 23:09
παρα πολυ ωραιο νικο! προσπαθω και εγω να τα εγκαταστησω αλλα στις οδηγιες που δινει ο dev δεν βρισκω στη διαδρομη αυτη Library/Themes/PrysmDevyCC.theme/bundle τον φακελο prysmDevyCC τι μπορει να παιζει?
Τι ακριβώς θες να αντ/στήσεις?
Δημοσίευση 10/03/2020 - 23:26
Τι ακριβώς θες να αντ/στήσεις?
ηθελα να αλλαξω θεμα αλλα οκ το μονταρα μεσω magmaevo..
Δημοσίευση 11/03/2020 - 00:03
Νίκο έχω κάνει restore root fs και δεν έχω κανένα tweak. Απλά μόλις κάνω το jb το τηλέφωνο παύει να μπαίνει στο ιντερνετ....
Κάνε την επ. των ρυθμ. δικτύου τότε.
Πρώτα απεν/ποίησε το Keychain.
ηθελα να αλλαξω θεμα αλλα οκ το μονταρα μεσω magmaevo..
Τους 2 αρχικούς φακέλους πάντως μπορείς να τους φτιάξεις εσύ.
Εναλλακτικά αν περάσεις το Snowboard.
Δημοσίευση 11/03/2020 - 00:29
Κάνε την επ. των ρυθμ. δικτύου τότε.
Πρώτα απεν/ποίησε το Keychain.
Τα έχω κάνει όλα αυτά.
Τελικά νομίζω πως βρήκα τι φταίει. To vpn που βάλαμε για προστασία από τις αυτόματες αναβαθμίσεις. Απενεργοποίησα την επιλογή connect on demand και τώρα όλα δουλεύουν. Δεν έχω όμως vpn και προστασία από τα updates όμως...
Δημοσίευση 11/03/2020 - 10:04
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες