Το Tray των Windows, το βελάκι στη μπάρα, με αυτές που "τρέχουν".
Βρες καλύτερα PC με Win 10.
Δημοσίευση 12/09/2020 - 19:55
Καλησπερα, για καποιον λογο το uncover (5.3.1) δεν μου κανει σωστα το rejailbreak με load-tweaks.
Το προβλημα ειναι οτι δεν βρησκω πιο tweak μου κανει το προβλημα.
τι θα μπορουσα να κανω?
Δημοσίευση 13/09/2020 - 00:43
Ξεκίνα απο αυτά που πέρασες τελευταία.
τα εχω βγαλει.
ps: στο jailbreak status ολοκληρώνετε κανονικα χωρις καποιο σφαλμα
Τελευταία επεξεργασία από: MegaTonTNT, 13/09/2020 - 00:45
Δημοσίευση 13/09/2020 - 14:15
Δημοσίευση 24/09/2020 - 11:30
Δημοσίευση 24/09/2020 - 11:49
Τα Tweaks μπορεί να αφαιρούνται, οι ρυθμίσεις και τα Data όχι,
Βασικά οτι είναι στο var παραμένει.
Δημοσίευση 26/09/2020 - 22:02
Σε μένα συνέβη 2 φορές το εξής περίεργο...
Ενώ έχει γίνει κανονικά re-sign το uncover την προηγούμενη (ή την προ-προηγούμενη), ξυπνώντας το πρωί έχει κάνει reboot το κινητό...
Λέω ΟΚ, δεν πειράζει, θα κάνω JB ξανά.
Πάω να το κάνω και δεν ανοίγει καν η εφαρμογή.
Μπαίνω να δω τα προφίλ και έχει διαγραφεί...
Πως γίνεται να διαγραφεί το προφίλ μόνο του ενώ κι όλας έχει κάνει re-sign 1-2 μέρες πριν;;
Αυτό είναι το ένα ερώτημα...
Το δεύτερο είναι ότι περνάω ξανά με το AltStore το uncover, κάνω κανονικά JB με τη μία αλλά αποτυγχάνει να κάνει respring και boot-άρει...
Αν κλείσω τα tweaks σε δευτερόλεπτα μπαίνει ξανά, αλλά αν πάω να τα ενεργοποιήσω και να κάνω ξανά JB πάλι το ίδιο...
Μια "ματσακωνιά" που ανακάλυψα είναι να κάνω JB χωρίς tweaks, να ανοίξω μετά το iCleaner και να κάνω από εκεί respring αφού κλείσω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ διακόπτη (πχ κλείνω το TweakCompatible).
Μόλις μπει, κάνω και ένα ldRestart και όλα λειτουργούν άψογα όπως πριν...
Η έκδοση unc0ver που έχω είναι η 5.2.0 και την έχω καιρό τώρα κάνοντας όποτε χρειαστεί (σπάνια) JB χωρίς προβλήματα...
Τι το έπιασε τώρα;; (δεν έχω βάλει εδώ και 2 μήνες περίπου κανένα νέο tweak και κάνω μόνο αναβαθμίσεις όποτε το θυμηθώ και μπω στο zebra).
Το τελευταίο που δεν καταλαβαίνω είναι ότι αν μπω στο Cydia μου βγάζει να κάνω κάποιες αναβαθμίσεις που αν τις κάνω και μπω μετά στο zebra μου λέει να τις ξανακάνω αλλά και αφαιρεί κάποιες που ζήτησε το cydia...
Τι φάση;;
Δημοσίευση 27/09/2020 - 15:20
Εμείς στην 13.5.1 δεν Νικόλα ....;;Όσοι παραμένετε σε 13.7, κρατάτε γερά. Θα έχουμε εξελίξεις σύντομα.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες