το iCloud Keychain έκλεισα μόνο..Αναλόγως τι επέλεξες με το κλείσιμο του διακόπτη..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 30/03/2020 - 18:07
το iCloud Keychain έκλεισα μόνο..Αναλόγως τι επέλεξες με το κλείσιμο του διακόπτη..
Δημοσίευση 30/03/2020 - 18:39
οκ σε ευχαριστώ , το deamon atwakeup που εμφανίζεται στο CocoaTop ξέρεις σε τι μπορεί να οφείλεται ;;Ίσως επανέλθουν αργότερα.
Δημοσίευση 01/04/2020 - 18:27
Καλησπέρα στην ομάδα.. μετά από αρκετά χρόνια (εποχές iPhone 4) θέλω να επιστρέψω και εγώ στον πειρασμό του jailbreak.
εχω iPhone 11 Pro Max με iOS 13.4 υπάρχει κάποιο αυτήν την στιγμή διαθέσιμο;
Δημοσίευση 01/04/2020 - 18:57
Δημοσίευση 02/04/2020 - 20:19
Έκανα μάλλον πατάτα ,έκανα reboot κόλλησε και από μ..κια μου ξανά προσπάθησα να κάνω rejailbrake ,ξανά κόλλησε και στον πανικό μου έσβησα το εικονίδιο του uncover και το προφίλ ...
Προσπάθησα να κάνα κατεβάσω το 4.3.1 αλλά δεν κατεβαίνει..
Τι κάνω?
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 02/04/2020 - 21:01
Τελικά το ξανακατεβαςα ,ξαναέκανα re jaibreake αλλά μου κολλάει η οθόνη ,πρέπει να ξανακάνω reboot και πάλι τα ίδια ..
Στο 4.3.1 μηοως πρέπει να κλείσω η να ανοίξω κάποιους διακόπτες?
Δημοσίευση 02/04/2020 - 22:00
Νίκο μια η lock screen και μετά η home screen..
Τελικά πήγα πίσω στο νήμα και είδα που πρότεινες για κλείσιμο το load tweaks το έκανα και ήταν αυτό,κάποιο tweak ..
Αφαίρεσα κάποια υποπτα και στο reboot όλα καλά..
Ευχαριστώ ,μάλλον πρέπει να ανοιξεις donate PayPal
οθόνη κολλάει ακριβώς?
Δημοσίευση 02/04/2020 - 23:15
Τελικά μου το ξαναέκανα όταν χρησιμοποίησα το icleaner ..
Και όταν κάνω ξανά jailbreak με loaded tweaks κολλάει πάλι στη lock screen..
Αν σβήσω το load tweaks μετά τα εγκαθιστώ χειροκίνητα?
Στο Cydia όταν σβήσω το load tweaks τα δείχνει εγκατεστημένα αλλά δεν τα βρίσκω στην συσκευή..
Τελευταία επεξεργασία από: giannik, 02/04/2020 - 23:21
Δημοσίευση 03/04/2020 - 05:37
Το πρόβλημα δημιουργείται όταν χρησιμοποιώ το icleaner ,όταν κάνει το respring κολλάει στην home screen και μετά το reboot στην lock screen.
Τελικά έκανα jb χωρίς τα tweaks και μετά αφαίρεσα ένα respring animation ,το Checkm8 από Packix repo,που είχα περάσει από το snowboard και φαίνεται ότι έφτιαξε..
Εχει πρόβλημα το icleaner pro η το respring animation?Κατεβασα τώρα την beta..
Τελευταία επεξεργασία από: giannik, 03/04/2020 - 05:40
Δημοσίευση 03/04/2020 - 08:56
Δημοσίευση 03/04/2020 - 10:22
Να ξέρεις πως το "Load Tweaks" ουσιαστικά κάνει τη δουλειά του iCleaner απο πρίν.
Απεν/ποιεί όλα τα Tweaks για να μπορέσεις να αφαιρέσεις αυτό που δημιουργεί πρόβλημα.
Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το τελευταίο που πέρασες.
Τώρα για το Xen, πιθανόν να σου κάνει Conflict με κάποιο άλλο.
Δημοσίευση 03/04/2020 - 10:57
Νίκο είχα περάσει το Xen info ,λες αυτό να έφταιγε?
Να ξέρεις πως το "Load Tweaks" ουσιαστικά κάνει τη δουλειά του iCleaner απο πρίν.
Απεν/ποιεί όλα τα Tweaks για να μπορέσεις να αφαιρέσεις αυτό που δημιουργεί πρόβλημα.
Τώρα για το Xen, πιθανόν να σου κάνει Conflict με κάποιο άλλο.
Τώρα για το Xen, πιθανόν να σου κάνει Conflict με κάποιο άλλο
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες