καλημέρα bootare τώρα τι κάνω ;Καλημέρα. Κλείσε το Load Tweaks και ξαναδοκίμασε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 07/06/2020 - 06:26
καλημέρα bootare τώρα τι κάνω ;Καλημέρα. Κλείσε το Load Tweaks και ξαναδοκίμασε.
Δημοσίευση 07/06/2020 - 13:24
όντος έτσι είναι .. μάλιστα νομίζω ερχόταν και προεγκατεστημενο με υνκοβερ στην 5.0.1 έφτιαξε .Το appsync απ ότι είχα καταλάβει χρειαζόταν αν είχαμε την τελευταία έκδοση του reprovision με το Uncover 5.0 το οποίο δεν άφηνε πρόσβαση σε συγκεκριμένα αρχεία και γι αυτό δεν δούλευε. Η λύση τότε ήταν να βάλουμε το appsync ή να υποβαθμισουμε μια έκδοση το reprovision για να μην χρειάζεται το appsync.
Μετά το update του uncover σε 5.0.1 δούλευε η τελευταία έκδοση του reprovision χωρίς να χρειάζεται το appsync.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 07/06/2020 - 14:05
χρησιμοπιω το icleaner pro και έρχονται τα tweaks τι κάνω πάω για root fs;Κάποιο απο τα τελευταία Tweak που πέρασες σου δημιουργεί πρόβλημα.
Δημοσίευση 07/06/2020 - 16:06
τα εμφανίζειΤι εννοείς έρχονται?
Δημοσίευση 07/06/2020 - 18:18
Θα κάνω restore στην συσκευη για jailbreak ,πηγα να ξεκινησω με shift + restore το iOS 13.5 αλλα δεν μου εδειξε καποιο μηνυμα για την esim και σταματησα την διαδικασια .
Φοβάμαι μην χαθεί η esim
Στο restore σας βγαζει καποιο μηνυμα για την esim?
Yπαρχει πιθανοτητα να χαθει ?
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 07/06/2020 - 18:18
Δημοσίευση 07/06/2020 - 20:08
Ευχαριστω ΝικολαΔε χάνεται.
Δημοσίευση 07/06/2020 - 22:20
Yπαρχει αλλος οδηγος για mac ?
Δημοσίευση 07/06/2020 - 22:53
Αφού το κατεβάσεις, βρες το στον Finder και πέρασε το στο Applications.
Τρεξ'το και απλά θα βρείς στη Status Bar το εικονίδιο όπου θα επιλέξεις το Install Mail Plug-in.
Άνοιξε το Mail App μετά και απο τη Status Bar πας, Mail - Preferences - General, τικάρεις το Alt και Apply και Restart στην εφαρμογή.
Σύνδεσε τη συσκευή, βρες τη στον Finder και ακολούθησε τα υπόλοιπα βήματα.
Δημοσίευση 07/06/2020 - 23:00
Χίλια ευχαριστώ ΝικόλαΑφού το κατεβάσεις, βρες το στον Finder και πέρασε το στο Applications.
Τρεξ'το και απλά θα βρείς στη Status Bar το εικονίδιο όπου θα επιλέξεις το Install Mail Plug-in.
Άνοιξε το Mail App μετά και απο τη Status Bar πας, Mail - Preferences - General, τικάρεις το Alt και Apply και Restart στην εφαρμογή.
Σύνδεσε τη συσκευή, βρες τη στον Finder και ακολούθησε τα υπόλοιπα βήματα.
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 07/06/2020 - 23:01
Δημοσίευση 08/06/2020 - 00:39
Παίδες θυμήστε μου λίγο (σε ποια σελίδα το έχουμε πει) πως κάνουμε το reprovision να παίξει σωστά.
Πιο συγκεκριμένα όταν πάω να κάνω sign το unc0ver από εκεί, μου λέει ότι έχω ήδη φουλάρει από apps, μόνο που έχω κάνει revokes, στις ρυθμίσεις προφίλ δεν έχω τίποτα, στην αρχική οθόνη του app δεν έχω τίποτα και έχω ήδη σβήσει από το κινητό και το altstore και το unc0ver που κατέβασα μέσω αυτού (που είχε διαφημίσεις).
Έκανα logout/login ξανά, αλλά δε θέλω να αλλάξω password στο ID μου και δεν θέλω να φτιάξω άλλο ID...
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες