Έχω μια time capsule 2 tb και δεν μπορώ να την δω στο windows 10 pc , έχω κάνει εγκατάσταση το airport την εκανα ενημέρωση , πράσινο το λαμπάκι , αλλά μου ζητάει κωδικό για να δω τον σκληρό βαζω τον κωδικό και μετά μου απαντά λάθος κωδικός η χρήστης μα εποικινωνησω με τον admin και σε παρένθεση (384) σφάλμα .
Καμία ιδέα;;
Time capsule problem
Από
fotis74
, 07/03/2020 15:16
2 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 07/03/2020 - 15:16
Ad
Δημοσίευση 08/03/2020 - 08:47
Είναι θέμα των Windows 10, αλλά εύκολα λύνεται!
1. Στα Windows 10 ανοίγεις τον Πίνακα Ελέγχου και κλικάρεις αριστερά την «Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των δυνατοτήτων των Windows»
2. Στο νέο παράθυρο που σου εμφανίζεται πηγαίνεις προς το τέλος να ελέγξεις αν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα: «Υποστήριξη κοινής χρήσης αρχείων SMB 1.0/CIFS» και οι τρεις επιλογές, αν όχι τα ενεργοποιείς!
3. Κάνεις επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου,
4. Στη συνέχεια μπορείς να ενεργοποιήσεις τ TimeCapsule από την εφαρμογή του ή από τον Windows Explorer!
Καλή επιτυχία, γράψε αν πέτυχε, σε μένα σίγουρα γιατί μου έτυχε και το έψαξα στο διαδίκτυο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. Στα Windows 10 ανοίγεις τον Πίνακα Ελέγχου και κλικάρεις αριστερά την «Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των δυνατοτήτων των Windows»
2. Στο νέο παράθυρο που σου εμφανίζεται πηγαίνεις προς το τέλος να ελέγξεις αν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα: «Υποστήριξη κοινής χρήσης αρχείων SMB 1.0/CIFS» και οι τρεις επιλογές, αν όχι τα ενεργοποιείς!
3. Κάνεις επανεκκίνηση τον υπολογιστή σου,
4. Στη συνέχεια μπορείς να ενεργοποιήσεις τ TimeCapsule από την εφαρμογή του ή από τον Windows Explorer!
Καλή επιτυχία, γράψε αν πέτυχε, σε μένα σίγουρα γιατί μου έτυχε και το έψαξα στο διαδίκτυο!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/03/2020 - 09:48
ναι την ειδα στο my computer , ευχαριστω αργησακ.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες