Προβλήματα με WiFi Calling
Δημοσίευση 18/04/2020 - 17:28
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 18/04/2020 - 17:29
λοιπον εκανα αρκετα τεστ και τελικα διαπιστωσα το εξης, αν μπει σε sleep / locked μετα απο 3-5 λεπτακια τελος... ειτε θα το καλω και θα λεει κατελλημενο ειτε ειναι κλειστο... αν το εχω ξεκλειδωτο παιζει καμπανα... αρα το θεμα ειναι στο ios που μαλλον κλεινει το wifi ... παρολα αυτα ερχονται αλλες ειδοποιήσεις. (airplane mode ) . εκανα οτι βρηκα σχετικα με το wifi disabled on sleep/locked αλλα δεν.... κατι πρπει να παιζει με την υπηρεσια του wifi call στο ios.
Επισης εκανα και την δοκιμη το αφησα χωρις να κλειδωνει και οποτε καλεσα χτυπουσε!! Για δοκιμαστε και οι υπολοιποι που εχετε θεμα με το σημα και το wifi call να το αφησετε να μην κλειδωνει για 1-2 ωρες και καλεστε στο μεσοδιαστημα μερικες φορες να δειτε.
εμενα παντως επαιζε κανονικα το δικο μου νουμερο στης μητερας μου το σπιτι και το δικο της στο δικο μου σπιτι απλα αλαζοντας τα ρουτερ,
Αυτό το κανείς αλλά δεν ανεβαίνει τηλεφωνία από άλλο σημείο και στη ίδια εταιρία να είσαι και να έχεις και στα 2 voip θα τραβήξει υπηρεσίες από το κάθε σπίτι και ΟΧΙ από άλλο , εκτός αν κολλήσει το cpe και δεν τραβήξει ποτέ τις νέες υπηρεσίες . Όπως ανέφερε πιο πάνω με την wind
Τελευταία επεξεργασία από: xarisk, 18/04/2020 - 17:36.
Δημοσίευση 18/04/2020 - 17:52
επισης δεν παιζει ουτε αν το εχω απλα στο ρευμα.. θελει να ειναι ξεκλειδωτο... και τελος αν απλα ξεκλειδωσεις και κανεις εσυ κληση.. αμεσως καλει τον αλλον.
Δημοσίευση 18/04/2020 - 23:33
Εγώ που έχω θέμα ναι έχω voip τηλεφωνία CosmoteΌσοι έχετε θέματα με το WiFi calling μήπως παράλληλα έχετε και voip τηλεφωνία;
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 18/04/2020 - 23:34
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 18/04/2020 - 23:36
Cosmote από ότι ξέρω ναι .Όλα voip δεν είναι τώρα ?
Sent from my iPad using Tapatalk
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 19/04/2020 - 00:09
Το λέω γιατί όταν έβαλα τηλεφωνικό κέντρο στην εταιρία, ήθελα να μπορώ μέσω εφαρμογής στο κινητό να δέχομαι κλήσεις του κέντρου. Στην εγκατάσταση όμως υπήρχε conflict διότι τα voip χρησιμοποιούν την ίδια πόρτα και ο τεχνικος έπρεπε να κάνει αλχημείες για να δουλέψει το σύστημα.
Δημοσίευση 19/04/2020 - 00:37
Αναρωτιέμαι μήπως το WiFi calling χρησιμοποιεί by default την ίδια πόρτα που χρησιμοποιεί το router για το voip.
Το λέω γιατί όταν έβαλα τηλεφωνικό κέντρο στην εταιρία, ήθελα να μπορώ μέσω εφαρμογής στο κινητό να δέχομαι κλήσεις του κέντρου. Στην εγκατάσταση όμως υπήρχε conflict διότι τα voip χρησιμοποιούν την ίδια πόρτα και ο τεχνικος έπρεπε να κάνει αλχημείες για να δουλέψει το σύστημα.
Η voip βγαίνει από κάποια vlan το WiFi calling επάνω από το vlan του internet . Ο τεχνικός σου μάλλον ήθελε να περάσει από δεσμευμένη πόρτα του παρόχου σου που λύνετε με ένα translate port , δεν είναι αλχημεία για αυτό υπάρχει σε όλα τα router επειδή πολλές υπηρεσίες χρησιμοποιούν κοινές πόρτες αλλά μόνο μια μπορεί να την χρησιμοποιεί , όποτε αν είναι ήδη δεσμευμένη δεν μπορεί να ανοιχτεί ξανά
Δημοσίευση 19/04/2020 - 00:38
Δημοσίευση 19/04/2020 - 01:06
Εγώ που δεν έχω πρόβλημα, έχω σύνδεση wind που δεν είναι voip.
Δημοσίευση 19/04/2020 - 10:53
Δημοσίευση 19/04/2020 - 12:51
Με cosmote voip δεν έχω κάποιο πρόβλημα με WiFi calling...είτε με κλειδωμένο είτε με ξεκλείδωτο iphone. Το χρησιμοποιώ μονίμως σε airplane mode στο υπόγειο του σπιτιού λόγω μη κάλυψης δικτύου.
Δημοσίευση 20/04/2020 - 06:56
Δημοσίευση 20/04/2020 - 12:52
Και μετά από κλήση στον κοσμοτε άκρη δε βρήκα. Οπότε απόφασα να βάλω την καρτα σε αλλο κινητό Huawei. Παίζει απροβληματιστα!!! Σε airplane και δεν έχω χάσει κλήση!! Τι κάνουμε τώρα?? Τι φταίει η υλβρεσια του ΟΤΕ μόνο για τα iPhone? Η μιας και σε λίγα παίζει φταίει η apple?γιατί δεν φταίει ούτε το ρουτερ ούτε ο isp. Δομιμασα 3 διαφορετικά από γείτονες σε όλα όταν κλειδώσει το κινητό μετά από λίγα λεπτά ειναι νεκρό
Με set up as new δοκίμασες ; Μήπως κανένα bug ?
Δημοσίευση 20/04/2020 - 15:09
Με set up as new δοκίμασες ; Μήπως κανένα bug ?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες