παντως σημερα οσες φορες εχω καλεσει απο το σταθερο μου χτυπαει!! τι να πω,,, οποιος εχει πολυ προβλημα οπως εγω θα μπορουσε να δοκιμασει να βαλει την beta 2
Προβλήματα με WiFi Calling
Δημοσίευση 24/04/2020 - 11:59
Ad
Δημοσίευση 24/04/2020 - 18:06
Δημοσίευση 24/04/2020 - 18:08
Τι carrier έχεις στην beta ?
Δημοσίευση 24/04/2020 - 18:10
Δημοσίευση 24/04/2020 - 19:29
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/04/2020 - 08:37
Καλημερα.. αν και δεν το περνιμενα... παρολα αυτα.. δεν εχω χασει κληση απο εχθεσ το πρωι. Μονιμα το εχω σε airplane mode.. Οσες φορες με εχουν καλεσει χτυπαει κανονικα. ελπιζω να συνεχίσει ετσι η 3.4.5 beta 2
Δημοσίευση 25/04/2020 - 09:50
Δημοσίευση 25/04/2020 - 13:54
Παιδιά μου είπαν στο τηλ ότι τα δίκτυα τους ειναι σε επαφή με την apple και ότι θα λυθει με την νέα έκδοση. Εγώ σήμερα έχασα μόνο μια κλήση γενικα με την beta είναι πολύ καλύτερο. Άρα δεν εχει να κάνει το ρουτερ. Το πιο πιθανό είναι ότι κάποια μόντεμ στις συσκευές δεν δουλεύουν σωστά . Τώρα με την νέα έκδοση modem firmware παιζει καλύτερα και πιστεύω μέχρι την τελική version θα είναι ακόμα καλύτερη η συμπεριφορά. Αν έβαλε κάποιος την beta που είχε θέμα ας μας πει εντυπώσεις
πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως σε κάθε update 1-2 ημερες παιζει σωστα μετα αρχιζει παλι τα δικα του .
Εσένα με την beta πως πας εισαι ακομη οκ ?
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 25/04/2020 - 13:55
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 25/04/2020 - 14:05
Δημοσίευση 25/04/2020 - 15:50
Σε σχέση με πριν πολύ καλύτερα !
γενικά η beta ειναι οκ ?
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 25/04/2020 - 17:46
Δημοσίευση 26/04/2020 - 08:39
Δημοσίευση 26/04/2020 - 13:11
Επίσης πως είναι δυνατόν όταν λύνεται ένα bug να μη δουλεύει σωστά όλες τις φορές;
Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος και έχω τρομερό πρόβλημα
Δημοσίευση 26/04/2020 - 13:22
Μήπως σου απενεργοποίησαν και επανενεργοποιήσαν το WiFi calling που λήγει προσωρινά το πρόβλημα και δεν έχει να κάνει με την έκδοση;
Επίσης πως είναι δυνατόν όταν λύνεται ένα bug να μη δουλεύει σωστά όλες τις φορές;
Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος και έχω τρομερό πρόβλημα
oχι γιατι μετα την απενεργοποιηση - ενεργοποιηση.. το προβλημα συναιχιζε.. δλδ καλουσα εγω στο κινητο μου ξαφνικα... και οποτε μα οποτε το ειχα αφησει για ωρα δεν χτυπουσε. Τωρα με την νεα εκδοση σπανια χανω κληση.. που αυτο μπορει να οφειλεται και στην μη καλη λειτουργια του wifi πχ να ειναι μακρια το κινητο να μην πιανει καλο σημα εκεινη την στιγμη, Οπως ειπα το εχω μονο με wifi.. (airplane) . Το βασικο ειναι οτι ενω πριν ειχα χοντρο προβλημα γιατι εχανα παντα τις κλησεις αν το ειχα αφησει στην ακρη.. τωρα χτυπαει κανονικα.. και ακομα και να μην χτυπησει την οποια φορα. βγαζει στην οθονη αμεσως την αναπαντητη.. και ετσι ξερεισ οτι εκεινη την στιγμη σε καλεσαν...Επισης μην ξεχναμε οτι ειναι beta. Eκανα feedback και ισως το δουν και το διορθωσουν περισσοτερο. Οποιος εχει τοσο θεμα οσο ειχα πριν .. καλο ειναι να βαλει το cert για τις beta και να την περασει. Ετσι θα εχουμε περισσοτερς αποψεις. Και επισης αν κανει θεματα να στειλετε και το feedback σας.
Τελευταία επεξεργασία από: xarisk, 26/04/2020 - 13:23
Δημοσίευση 26/04/2020 - 16:42
Πήρες δηλαδή την Cosmote και σου απενεργοποιησαν- ενεργοποίησαν το WiFi calling ;oχι γιατι μετα την απενεργοποιηση - ενεργοποιηση.. το προβλημα συναιχιζε.. δλδ καλουσα εγω στο κινητο μου ξαφνικα... και οποτε μα οποτε το ειχα αφησει για ωρα δεν χτυπουσε. Τωρα με την νεα εκδοση σπανια χανω κληση.. που αυτο μπορει να οφειλεται και στην μη καλη λειτουργια του wifi πχ να ειναι μακρια το κινητο να μην πιανει καλο σημα εκεινη την στιγμη, Οπως ειπα το εχω μονο με wifi.. (airplane) . Το βασικο ειναι οτι ενω πριν ειχα χοντρο προβλημα γιατι εχανα παντα τις κλησεις αν το ειχα αφησει στην ακρη.. τωρα χτυπαει κανονικα.. και ακομα και να μην χτυπησει την οποια φορα. βγαζει στην οθονη αμεσως την αναπαντητη.. και ετσι ξερεισ οτι εκεινη την στιγμη σε καλεσαν...Επισης μην ξεχναμε οτι ειναι beta. Eκανα feedback και ισως το δουν και το διορθωσουν περισσοτερο. Οποιος εχει τοσο θεμα οσο ειχα πριν .. καλο ειναι να βαλει το cert για τις beta και να την περασει. Ετσι θα εχουμε περισσοτερς αποψεις. Και επισης αν κανει θεματα να στειλετε και το feedback σας.
Αν ναι πριν την αναβάθμιση στην beta η μετά ;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες