Προβλήματα με WiFi Calling
Δημοσίευση 22/04/2020 - 10:16
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 22/04/2020 - 11:16
σημα κινητης εχεισ? γιατι πολλες φορες ασχετα αν λεει πανω wifi call αν εχεισ σημα δουλευει μεσο κινητης. Αν το βαλεις σε airplane to κλειδωσεις και το αφησεις 5 λεπτα καλεσε ν δεις τι κανει και να μας πεις... αν και παλι σου δουλευει πες μας μοντελο ios και τι εφαρμογες εχεις μεσα αν δεν σε πειραζει. Ευχαριστω
Εμένα παιδιά παίζει τέλεια υπό οποιεσδήποτε συνθήκες
Δημοσίευση 22/04/2020 - 11:25
Κι όμως τζάμπα υπερηφανεύτηκα, το κινητό δείχνει κλειστό σε airplane , μήπως παίζει ρόλο το ότι έχουμε esim?σημα κινητης εχεισ? γιατι πολλες φορες ασχετα αν λεει πανω wifi call αν εχεισ σημα δουλευει μεσο κινητης. Αν το βαλεις σε airplane to κλειδωσεις και το αφησεις 5 λεπτα καλεσε ν δεις τι κανει και να μας πεις... αν και παλι σου δουλευει πες μας μοντελο ios και τι εφαρμογες εχεις μεσα αν δεν σε πειραζει. Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: dgeorge4, 22/04/2020 - 11:27
Δημοσίευση 22/04/2020 - 11:38
οχι φιλε εγω δεν εχω esim εχω ιπηονε 7 plus και εχω το θεμα... και πιθανο να το εχουν και αυτοι που λενε οτι τους δουλευει.. γιατι και εγω αμα το αφησω σε σημειο ποθ πιανει 2 γραμμες δυκτιο κινητης ναι δουλευει..(και ας λεει πανω wifi callinfg) , αλλα στο σπιτι μονο σε ενα σημειο εχει 2 γραμμεσ ευτυχως με το workaroound συνδεμενο στο pc δλδ ακομα και locked δουλευει... το πιο περιεργο ειναι οτι ενω αν ειναι στο pc δουλευει , αν το βαλεις στην φορτιση με τον φορτιστη του δεν δουλευει!!! εντλως κουλο...
Κι όμως τζάμπα υπερηφανεύτηκα, το κινητό δείχνει κλειστό σε airplane , μήπως παίζει ρόλο το ότι έχουμε esim?
Τελευταία επεξεργασία από: xarisk, 22/04/2020 - 11:42
Δημοσίευση 22/04/2020 - 12:23
Όπως έχω ήδη αναφέρει στο υπόγειο του σπιτιού μου δεν έχω σήμα. Εκεί δουλεύω το κινητό σε airplane mode. Από εκεί και πέρα δεν έχω χαμένες κλήσεις αλλά και επικοινωνώ απρόσκοπτα όποτε θελήσω. Σχετικά με τις εφαρμογές του κινητού μέχρι να τις αναφέρω όλες θα βραδιασουμε. Μήπως, όσοι αντιμετωπίζετε πρόβλημα, απενεργοποιείται το WiFi σας (γνωστό θέμα-bug) μόλις το iphone κλειδώνει? Εκτός από αυτό το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ιδιαιτερότητες που εμφανίζουν τα iphone ( ακόμα και σήμερα) με συγκεκριμένα routers-access points και συγκεκριμένη παραμετροποίηση και firmwares....Πχ πότε ήταν το τελευταίο update του router σας (τυχαία ερώτηση χωρίς να σημαίνει πως παίζει ρόλο...).
Δημοσίευση 22/04/2020 - 12:27
Δεν γίνεται είναι εταιρικό και το χρειάζομαιΆλλαξε πάροχο αν πιστεύεις ότι είναι μόνο της cosmote...έστω και δοκιμαστικά με μια κάρτα για αρχή να λυθούν οι απορίες
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 22/04/2020 - 12:32
ποιο μοντελο εχεις iphone ? το ρουτερ δεν παιζει ρολο.. το εχω δοκιμσει σε ολους τους γειτονες μου στην μητερα μου στισ ξαδελφης παντου σε διαφορετικα ρουτερ , παροχους.. και κανει παντα το ιδιο... και οχι ενα iphone 2 diaforetika. ενω επισης στο δικο μου σπιτι ενα huawei με την δικη μου σιμ δουλευει τελεια.
αν μπορεις εστω σε pm στειλς μου τις εφαρμογς που εχεις μπας και ειναι καποια εφαρμογη που ενεργοποιει το ολο πραγμα . σε ευχαριστω.
Όπως έχω ήδη αναφέρει στο υπόγειο του σπιτιού μου δεν έχω σήμα. Εκεί δουλεύω το κινητό σε airplane mode. Από εκεί και πέρα δεν έχω χαμένες κλήσεις αλλά και επικοινωνώ απρόσκοπτα όποτε θελήσω. Σχετικά με τις εφαρμογές του κινητού μέχρι να τις αναφέρω όλες θα βραδιασουμε. Μήπως, όσοι αντιμετωπίζετε πρόβλημα, απενεργοποιείται το WiFi σας (γνωστό θέμα-bug) μόλις το iphone κλειδώνει? Εκτός από αυτό το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ιδιαιτερότητες που εμφανίζουν τα iphone ( ακόμα και σήμερα) με συγκεκριμένα routers-access points και συγκεκριμένη παραμετροποίηση και firmwares....Πχ πότε ήταν το τελευταίο update του router σας (τυχαία ερώτηση χωρίς να σημαίνει πως παίζει ρόλο...).
Δημοσίευση 22/04/2020 - 12:35
11 pro max. Σημειώνω τις εφαρμογές και τις ανεβάζω...
Δημοσίευση 22/04/2020 - 12:43
Δημοσίευση 22/04/2020 - 12:50
Εμένα δουλεύει κανονικά με τον τρόπο που λες. Έχω iPhone SE με ios 13.4.1 jailbreak, από εφαρμογές έχω ελάχιστες καθώς είναι δεύτερη συσκευήσημα κινητης εχεισ? γιατι πολλες φορες ασχετα αν λεει πανω wifi call αν εχεισ σημα δουλευει μεσο κινητης. Αν το βαλεις σε airplane to κλειδωσεις και το αφησεις 5 λεπτα καλεσε ν δεις τι κανει και να μας πεις... αν και παλι σου δουλευει πες μας μοντελο ios και τι εφαρμογες εχεις μεσα αν δεν σε πειραζει. Ευχαριστω
Apps: Fantastical, Firefox, Google Maps, iTV Shows, Pi, Slack, What's Up.
Tweaks: BatteryPercetageX, CallBar XS, Cylinder, FlatClean Cydia, Gesto For iOS 13, Grupi, HideYourApps, HomePlus, Magma Evo, MooreBarX13, Prysm, Saw, Shadow, shuffle, SimpleLS 2, SnowBoard, TinyBanners 2, Xeon.
Router έχω της Cosmote για VDSL 100.
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 22/04/2020 - 12:56
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 22/04/2020 - 12:51
Γιατί εκεί που μένουμε δεν έχουμε σήμα σχεδόν καθόλου η και καθόλου ....
Πίστεψε με υπάρχουν παρά πολλές περιοχές στην Ελλάδα που δεν έχουν κάλυψη σχεδόν καθόλου .
Άλλωστε η υπηρεσία γι αυτό δημιουργήθηκε για να λύση αυτό το θέμα .
Το πρόβλημα θεωρώ πως αφορά μόνο συσκευές iphone ....
Στο Περιστέρι σε κεντρικό δρόμο και με Vodafone μέσα στο σπίτι δεν έπιανε καλά. Για να μιλήσω και να με ακούνε σωστά έπρεπε να βγαίνω στο μπαλκόνι ή να τρέχω δίπλα σε συγκεκριμένα παράθυρα το χειμώνα.
Απαράδεκτοι !!!
Δημοσίευση 22/04/2020 - 13:16
Ποιο μόντεμ έχεις αδερφέ που παίζει απρόσκοπτα;
Αν ρωτάς εμένα, το μόντεμ του ΟΤΕ μόνο για PPPOE passthrough και τα υπόλοιπα (router, switches, access points) όλα ubiquiti.
Τελευταία επεξεργασία από: flyer, 22/04/2020 - 13:17
Δημοσίευση 22/04/2020 - 20:34
Δημοσίευση 22/04/2020 - 20:45
Δημοσίευση 22/04/2020 - 20:51
IPhone 11 Pro iOS 13.3
Cosmote adsl - Netgear modem/router.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες