Επιτέλους πέρασα τη 14 στο pro max. Set up as new και συγχρονισμό μόνο διακόπτες iCloud. Μου φαίνεται πολύ πιο smooth. Μπαταρία δε λέω κάτι ακόμα αλλά σε πρώτη φουλ φόρτιση στο 78% είμαι με 2 ώρες οθόνη αλλά σε WiFi. Θα δούμε σε κακιά βδομάδα με όλο το pattern καθημερινής χρήσης και με δεδομένα. Το μόνο κακό με την επανεγκατάσταση του fb πλέον δεν έχω διαθέσιμο το dark mode
. Το App Library το θεωρώ κορυφή «ότι έλλειπε». Αν στο μέλλον μας αφήσει να κάνουμε ταξινόμηση εμείς και να αλλάζουμε τη σειρά των φακέλων θα είναι φοβερό. Τα widget οκ καλό. Μόνο ο καιρός είναι χρήσιμος για εμένα προς το παρόν και έχω. Τα αλλά τα είχα και πριν με swipe right ημερολόγιο, μπαταρίες κλπ. Όποτε δεν άλλαξε κάτι δραματικά πλην των γραφικών. Πολύ καλή αλλαγή η εισερχόμενη κλήση που εμφανίζεται με μπάνερ στο κέντρο της οθόνης και δε σε κάνει να σταματάς οτιδήποτε κανείς. Το Pip καλό αλλά θα το ήθελα στις εφαρμογές πχ YouTube χωρίς το premium. Τέλος τα dots του privacy καλό σαν ιδέα αλλά λίγο ενοχλητικό για κάποιο λόγο σε εμένα όταν κάνω video call
Sent from my iPhone using Tapatalk