Το backup στο Viber δεν πραγματοποιούνταν και στο παρελθόν με προγενέστερες εκδόσεις τόσο της εφαρμογής όσο και του iOS. Είτε οι προσπάθειες αφορούσαν μέσω 4G είτε μέσω WiFi. Τυχαία κι ενώ ήταν κλειστές οι επιλογές για backup photos μέσα στην εφαρμογή, μετά τις επανειλημμένες προσπάθειες δοκίμασα να τις ενεργοποιήσω και παραδόξως ολοκληρώθηκε το backup. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιο κόλλημα της εφαρμογής, το αναφέρω μήπως και φανεί χρήσιμο και σε άλλον που αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα.
Δεν είναι μόνο αυτό. Εκτός του προβλήματος του backup έχει και άλλα προβλήματα. Δεν χτυπάνε οι ειδοποιήσεις και βλέπεις ότι έχεις ειδοποίηση παρά μόνο όταν πας να ανοίξεις την εφαρμογή και βλέπεις το νούμερο πάνω στο εικονίδιο, όπως επίσης -και εδώ μάλλον σχετίζεται και το πρόβλημα του backup με το iCloud- όταν το έχεις εγκατεστημένο και σε δεύτερη συσκευή, εάν ανοίξεις στη μια και διαβάσεις τα μηνύματα, όταν πας στην άλλη, εμφανίζονται αδιάβαστα τα μηνύματα και στο εικονίδιο αλλά και μέσα στην εφαρμογή.
Αυτό που συμπεραίνω λοιπόν εγώ είναι, ότι υπάρχει γενικότερα πρόβλημα του Viber με το συγχρονισμό του iCloud. Δεν ξέρω αν και κάποιος άλλος έχει τα ίδια με τα παραπάνω (εκτός του backup).
Όσο περνάει ο καιρός αντί να το φτιάχνουν το χαλάνε χειρότερα.
Τελευταία επεξεργασία από: BetaTester, 20/12/2020 - 11:30.