Ψάχνω να περάσω εορτολόγιο στο calendar. Μέχρι 31/12 λειτουργούσε άψογα αλλά έκτοτε τίποτα! Μήπως χρειάζεται κάποια ενημέρωση για το 2021;;Καλησπέρα κ καλή χρόνια!
Πως το αφαιρώ ;
Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 03/01/2021 - 16:19
Ψάχνω να περάσω εορτολόγιο στο calendar. Μέχρι 31/12 λειτουργούσε άψογα αλλά έκτοτε τίποτα! Μήπως χρειάζεται κάποια ενημέρωση για το 2021;;Καλησπέρα κ καλή χρόνια!
Πως το αφαιρώ ;
Δημοσίευση 03/01/2021 - 16:41
. Καλή χρόνιαΚαλη χρονια σε ολους, αξιζει δε iphone 11 pro max να αναβαθμισω απο ios 13 ή πεφτει πολυ η διαρκεια μπαταριας;
Δημοσίευση 03/01/2021 - 16:54
. Καλή χρόνια
Όχι μην προχωρήσεις μείνε εκεί έχω 11 εγώ και το πήγα στο 14.3
Μια βλακεία και μισή φεύγει η μπαταρία κατά 1:30 ώρα λιγότερο κρατεί και όλο λαγκ τρώει αναγκάστηκα hard reset
Δημοσίευση 03/01/2021 - 16:54
Καλή χρονιά, πρέπει να ανοίξεις το Calendar.app.Καλησπέρα κ καλή χρόνια!
Πως το αφαιρώ ;
Δημοσίευση 03/01/2021 - 17:16
Καλή χρονιά, πρέπει να ανοίξεις το Calendar.app.
Πας κάτω-κάτω στη μεσαία επιλογή Calendars και την επιλέγεις.
Εκεί σου εμφανίζει τις λίστες με όλα τα Calendars που έχεις.
Πας στην κατηγορία iCloud Calendars, επιλέγεις το info δεξιά από το αντίστοιχο ημερολόγιο που έφτιαξες για τις γιορτές και κάνεις scroll μέχρι τέρμα κάτω. Εκεί θα βρεις το κουμπί για Delete Calendar.
Δημοσίευση 04/01/2021 - 02:29
Δημοσίευση 04/01/2021 - 11:45
Δημοσίευση 04/01/2021 - 22:27
Δημοσίευση 04/01/2021 - 23:23
Καλησπέρα,
Μια γρήγορη ερώτηση, σε iPhone 12 αξίζει να πάω σε 14.3;
Είμαι σε 14.1 αυτήν την στιγμή.
Εύχαριστώ.
Δημοσίευση 04/01/2021 - 23:24
Η 14.4 αξίζει για 7plus?
Δημοσίευση 05/01/2021 - 13:20
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!
Έχω παρατηρήσει ότι για κάποιον λόγο δεν κρατάει την ρύθμιση του πληκτρολογίου για την κάθε εφαρμογή και γυρνάει συνέχεια στο αγγλικό πληκτρολόγιο. Πχ. γυρνάω το πληκτρολόγιο στα ελληνικά στα μηνύματα, γράφω ένα μήνυμα το στέλνω και στην συνέχεια βγαίνω από την εφαρμογή. Όταν ξαναμπαίνω στα μηνύματα το πληκτρολόγιο έχει γυρίσει στα αγγλικά, και αυτό συμβαίνει σε όλες τις εφαρμογές.
Στις ρυθμίσεις, στο πληκτρολόγιο, είναι ρυθμισμένα τα ελληνικά να είναι πρώτα και μετά τα αγγλικά και στην γλώσσα πάλι είναι πρώτα τα ελληνικά και μετά τα αγγλικά.
Έχω δοκιμάσει και επαναφορά ρυθμίσεων και restore και setup as new και το θέμα συνεχίζει να υπάρχει.
Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι πολύ εκνευριστικό να χρειάζεται να αλλάζει συνέχεια πληκτρολόγιο για να γράψεις ένα κείμενο..
ios 14.3 - iPhone 12 pro
Δημοσίευση 05/01/2021 - 13:31
Έχω παρατηρήσει ότι για κάποιον λόγο δεν κρατάει την ρύθμιση του πληκτρολογίου για την κάθε εφαρμογή και γυρνάει συνέχεια στο αγγλικό πληκτρολόγιο. Πχ. γυρνάω το πληκτρολόγιο στα ελληνικά στα μηνύματα, γράφω ένα μήνυμα το στέλνω και στην συνέχεια βγαίνω από την εφαρμογή. Όταν ξαναμπαίνω στα μηνύματα το πληκτρολόγιο έχει γυρίσει στα αγγλικά, και αυτό συμβαίνει σε όλες τις εφαρμογές.
Στις ρυθμίσεις, στο πληκτρολόγιο, είναι ρυθμισμένα τα ελληνικά να είναι πρώτα και μετά τα αγγλικά και στην γλώσσα πάλι είναι πρώτα τα ελληνικά και μετά τα αγγλικά.
Έχω δοκιμάσει και επαναφορά ρυθμίσεων και restore και setup as new και το θέμα συνεχίζει να υπάρχει.
Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι πολύ εκνευριστικό να χρειάζεται να αλλάζει συνέχεια πληκτρολόγιο για να γράψεις ένα κείμενο..
ios 14.3 - iPhone 12 pro
Δημοσίευση 05/01/2021 - 15:41
ios 14.3 - iPhone 12 pro
Δημοσίευση 05/01/2021 - 18:43
Το κανει και σε μενα αυτο. Αλλα κυριο στο messenger σε αλλες εφαρμογες μια χαρα το κραταει. Αρα υποθετω ειναι προβλημα του messenger.
Εμενα 2 πραγματα με ενοχλουν. Με ανοιχτο το true tone καποιες φορες η οθονη γινετε λευκη ( αντι κιτρινοπη) αν το κλειδωσω/ξεκλειδωσω ειναι οκ.
Και δευτερον νιωθω οτι υπαρχει θεμα με τις ειδιποιησεις viber-insta-messenger και δεν βγαινουν παντα σωστα που μπορει να ειναι προβλημα των εφαρμογων ομως
Εγώ θα σου έλεγα να το βγάλεις το true tone. χαλάει τα χρώματα και ειδικά στη φωτογραφία δεν ξέρεις τί βγάζεις
0 μέλη, 27 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες