Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iOS 14

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4263 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2521   christos1414

christos1414

iPH Contributor

• 1.805 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 03/01/2021 - 16:19

Καλησπέρα κ καλή χρόνια!
Πως το αφαιρώ ;

Ψάχνω να περάσω εορτολόγιο στο calendar. Μέχρι 31/12 λειτουργούσε άψογα αλλά έκτοτε τίποτα! Μήπως χρειάζεται κάποια ενημέρωση για το 2021;;

Sent from my iPhone 12 Pro using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2522   Kotblackcat

Kotblackcat

iPH User

• 111 μηνύματα
  • Twitter:@Kotmihailidis
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 03/01/2021 - 16:41

Καλη χρονια σε ολους, αξιζει δε iphone 11 pro max να αναβαθμισω απο ios 13 ή πεφτει πολυ η διαρκεια μπαταριας;

. Καλή χρόνια
Όχι μην προχωρήσεις μείνε εκεί έχω 11 εγώ και το πήγα στο 14.3
Μια βλακεία και μισή φεύγει η μπαταρία κατά 1:30 ώρα λιγότερο κρατεί και όλο λαγκ τρώει αναγκάστηκα hard reset

#2523   boogieman

boogieman

iPH Enthousiast

• 389 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2021 - 16:54

. Καλή χρόνια
Όχι μην προχωρήσεις μείνε εκεί έχω 11 εγώ και το πήγα στο 14.3
Μια βλακεία και μισή φεύγει η μπαταρία κατά 1:30 ώρα λιγότερο κρατεί και όλο λαγκ τρώει αναγκάστηκα hard reset

Αυτο σκεφτομουν αλλα ηθελα επιβεβαιωση, σε ευχαριστω.

#2524   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2021 - 16:54

Καλησπέρα κ καλή χρόνια!
Πως το αφαιρώ ;

Καλή χρονιά, πρέπει να ανοίξεις το Calendar.app.

Πας κάτω-κάτω στη μεσαία επιλογή Calendars και την επιλέγεις.

Εκεί σου εμφανίζει τις λίστες με όλα τα Calendars που έχεις.

Πας στην κατηγορία iCloud Calendars, επιλέγεις το info δεξιά από το αντίστοιχο ημερολόγιο που έφτιαξες για τις γιορτές και κάνεις scroll μέχρι τέρμα κάτω. Εκεί θα βρεις το κουμπί για Delete Calendar.

#2525   nikolas81

nikolas81

iPH Member

• 204 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2021 - 17:16

Καλή χρονιά, πρέπει να ανοίξεις το Calendar.app.
Πας κάτω-κάτω στη μεσαία επιλογή Calendars και την επιλέγεις.
Εκεί σου εμφανίζει τις λίστες με όλα τα Calendars που έχεις.
Πας στην κατηγορία iCloud Calendars, επιλέγεις το info δεξιά από το αντίστοιχο ημερολόγιο που έφτιαξες για τις γιορτές και κάνεις scroll μέχρι τέρμα κάτω. Εκεί θα βρεις το κουμπί για Delete Calendar.

Ευχαριστώ πολύ

#2526   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1.212 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/01/2021 - 02:29

Νέο calendar με όλες τις γιορτές
Απλά προσθέστε το link στα συνδρομητικά ημερολόγια

https://calendar.goo...ublic/basic.ics

#2527   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1.098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 04/01/2021 - 11:45

Δεν σας βολευει ενα εορτολογιο πχ; Εχει κι διαφορετικη καρτελα με τις επαφες. Αν θες στελνει και ειδοποιηση και widget και εχει και διαφορετικη καρτελα για τις αργιες που τις βρισκεις μεζεμενες.

#2528   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2021 - 22:27

Η 14.4 αξίζει για 7plus?

#2529   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 04/01/2021 - 23:23

Καλησπέρα,

Μια γρήγορη ερώτηση, σε iPhone 12 αξίζει να πάω σε 14.3;

Είμαι σε 14.1 αυτήν την στιγμή.

Εύχαριστώ.

#2530   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/01/2021 - 23:24

Η 14.4 αξίζει για 7plus?

Όταν βγει θα ξέρουμε φίλε

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2531   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/01/2021 - 23:41

Καλησπέρα,

Μια γρήγορη ερώτηση, σε iPhone 12 αξίζει να πάω σε 14.3;

Είμαι σε 14.1 αυτήν την στιγμή.

Εύχαριστώ.

Αν δεν έχεις εκεί κάποιο θέμα, δεν χρειάζεται να κάνεις τη μετάβαση.

Περίμενε τη 14.4.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2532   meniost

meniost

iPH newbie

• 76 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/01/2021 - 13:20

Καλησπέρα και καλή χρονιά!!

Έχω παρατηρήσει ότι για κάποιον λόγο δεν κρατάει την ρύθμιση του πληκτρολογίου για την κάθε εφαρμογή και γυρνάει συνέχεια στο αγγλικό πληκτρολόγιο. Πχ. γυρνάω το πληκτρολόγιο στα ελληνικά στα μηνύματα, γράφω ένα μήνυμα το στέλνω και στην συνέχεια βγαίνω από την εφαρμογή. Όταν ξαναμπαίνω στα μηνύματα το πληκτρολόγιο έχει γυρίσει στα αγγλικά, και αυτό συμβαίνει σε όλες τις εφαρμογές.

Στις ρυθμίσεις, στο πληκτρολόγιο, είναι ρυθμισμένα τα ελληνικά να είναι πρώτα και μετά τα αγγλικά και στην γλώσσα πάλι είναι πρώτα τα ελληνικά και μετά τα αγγλικά.

Έχω δοκιμάσει και επαναφορά ρυθμίσεων και restore και setup as new και το θέμα συνεχίζει να υπάρχει. 

Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι πολύ εκνευριστικό να χρειάζεται να αλλάζει συνέχεια πληκτρολόγιο για να γράψεις ένα κείμενο..

ios 14.3 - iPhone 12 pro

#2533   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 05/01/2021 - 13:31

Έχω παρατηρήσει ότι για κάποιον λόγο δεν κρατάει την ρύθμιση του πληκτρολογίου για την κάθε εφαρμογή και γυρνάει συνέχεια στο αγγλικό πληκτρολόγιο. Πχ. γυρνάω το πληκτρολόγιο στα ελληνικά στα μηνύματα, γράφω ένα μήνυμα το στέλνω και στην συνέχεια βγαίνω από την εφαρμογή. Όταν ξαναμπαίνω στα μηνύματα το πληκτρολόγιο έχει γυρίσει στα αγγλικά, και αυτό συμβαίνει σε όλες τις εφαρμογές.

Στις ρυθμίσεις, στο πληκτρολόγιο, είναι ρυθμισμένα τα ελληνικά να είναι πρώτα και μετά τα αγγλικά και στην γλώσσα πάλι είναι πρώτα τα ελληνικά και μετά τα αγγλικά.

Έχω δοκιμάσει και επαναφορά ρυθμίσεων και restore και setup as new και το θέμα συνεχίζει να υπάρχει.

Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι πολύ εκνευριστικό να χρειάζεται να αλλάζει συνέχεια πληκτρολόγιο για να γράψεις ένα κείμενο..

ios 14.3 - iPhone 12 pro

Το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ όντως σπαστικό

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2534   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1.098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 05/01/2021 - 15:41

ios 14.3 - iPhone 12 pro

Το κανει και σε μενα αυτο. Αλλα κυριο στο messenger σε αλλες εφαρμογες μια χαρα το κραταει. Αρα υποθετω ειναι προβλημα του messenger.

Εμενα 2 πραγματα με ενοχλουν. Με ανοιχτο το true tone καποιες φορες η οθονη γινετε λευκη ( αντι κιτρινοπη) αν το κλειδωσω/ξεκλειδωσω ειναι οκ.

Και δευτερον νιωθω οτι υπαρχει θεμα με τις ειδιποιησεις viber-insta-messenger και δεν βγαινουν παντα σωστα που μπορει να ειναι προβλημα των εφαρμογων ομως

#2535   conili

conili

iPH Enthousiast

• 503 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 05/01/2021 - 18:43

Το κανει και σε μενα αυτο. Αλλα κυριο στο messenger σε αλλες εφαρμογες μια χαρα το κραταει. Αρα υποθετω ειναι προβλημα του messenger.

Εμενα 2 πραγματα με ενοχλουν. Με ανοιχτο το true tone καποιες φορες η οθονη γινετε λευκη ( αντι κιτρινοπη) αν το κλειδωσω/ξεκλειδωσω ειναι οκ.

Και δευτερον νιωθω οτι υπαρχει θεμα με τις ειδιποιησεις viber-insta-messenger και δεν βγαινουν παντα σωστα που μπορει να ειναι προβλημα των εφαρμογων ομως

Εγώ θα σου έλεγα να το βγάλεις το true tone. χαλάει τα χρώματα και ειδικά στη φωτογραφία δεν ξέρεις τί βγάζεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26

0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες