Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

iOS 14

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4263 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2746   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1.477 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/01/2021 - 11:37

Kρίμα η όλη ταλαιπωρία που πέρασες βραδιάτικα και δυστυχώς ναι, είναι χρονοβόρα η διαδικασία. 

Δυστυχώς το portless θα παραμείνει όνειρο θερμής θερινής νυκτός για πολύ καιρό ακόμα, έχει πολλά πρώτα να λύσει η Apple. 

Δε γίνεται η συσκευή να μην έχει θύρα καλωδίου σύνδεσης για επικοινωνία δεδομένων για πολύ βασικούς, πρακτικούς και ευνόητους λόγους (bricked phone, dfu mode, επιλεκτικό ios install, κλπ). 

Πρώτα πρέπει να φροντίσει / παρουσιάσει / λύσει με κάποιο τρόπο οτι όλα αυτά θα μπορούν να είναι εφικτά με ασύρματο τρόπο και μετά να προβεί στην αφαίρεση του port. Φαντάσου να πουλάει portless συσκευές χωρίς να έχει λύσει αυτά τα θέματα, τι έχει να γίνει. Για να λανσαριστεί επιτυχώς το portless πρέπει πρώτα να έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς τα παραπάνω (κατ εμέ, δοκιμή για κανένα χρόνο τουλάχιστον στις συσκευές πριν την αλλαγή).  

Το έχουμε βιώσει στο πετσί μας όλοι. Όταν το τηλέφωνο γίνει τουβλάκι, χωρίς καλώδιο, δουλίτσα δε γίνεται. 

Να θυμισω και το άσχημο παράδειγμα -με τα επίσης portless, homepods που με ενα update γίνανε τούβλα και τα στέλνανε στα apple stores να τα ξετουβλιάσουν.... 

Καλημερα φιλε μου! 

Λοιπον, Δοκίμασα και τις 13 θύρες που έχει το σταθερό μου, έκανα πολλές φορές επανεκκίνηση, όπως και στο κινητό. Αφού δεν, πήγα στο λαπτοπ που έχει 3 θύρες. Δεν κι εκεί. Προς μεγάλη ειρωνεία σε usb 3(σε όλα τα μηχανήματα) δεν το διάβαζε. Απλά, έκανε το ήχο ότι συνδέθηκε.

Αφού άρχισε να με πιάνει ο τρόμος πάλι(πιο πίσω πάλι τα ιδιά είχα πάθει, για μια ημέρα ολόκληρη δεν είχα κινητό και αναγκάστηκα να μην πάω για δουλειά), πήρα το λαπτοπ της γυναίκας μου.

Όπου κι εκεί στην αρχή πήρα ένα σφάλμα 14 και μετα από την επανεκκίνηση πήρα και 75.

Όπου 6:05 αποφάσισε να το περάσει.

Ένα ακόμα κακό, είναι ότι δεν έχω και καλό ιντερνέτ. Άρα, καταλαβαίνεις τι τράβηξα.

Στην γυναίκα το se2020  πήγαν όλα μελί γάλα.

Από εδώ και πέρα μόνο ΟΤΑ δεν γίνεται αυτό κάθε φορά. Στο κάτω κάτω σε λίγο καιρό δεν θα χρειάζεται ο η/υ άμα η apple καταργήσει την θύρα.

Υ.γ. Σκέψου ότι πέρασα πάλι τους οδηγούς για τις θύρες usb.

Αρχιζω να πιστευω οτι μαλλον φταιει το Χ 

Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 27/01/2021 - 11:46

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2747   conili

conili

iPH Enthousiast

• 503 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 27/01/2021 - 11:42

Καλημερα φιλε μου! 

Λοιπον, Δοκίμασα και τις 13 θύρες που έχει το σταθερό μου, έκανα πολλές φορές επανεκκίνηση, όπως και στο κινητό. Αφού δεν, πήγα στο λαπτοπ που έχει 3 θύρες. Δεν κι εκεί. Προς μεγάλη ειρωνεία σε usb 3(σε όλα τα μηχανήματα) δεν το διάβαζε. Απλά, έκανε το ήχο ότι συνδέθηκε.

...

Αρχιζω να πιστευω οτι μαλλον φταιει το Χ 

Εγώ με itunes από το store δεν είχα ποτέ πρόβλημα με X και σφάλμα 14 πήρα μια φορά που έκλεισε από μπαταρία ενόσω έκανα restore.

Πιστεύω το πρόβλημα είναι πως τα windows/drivers δεν είναι ενημερωμένα. Κάνε έναν έλεγχο και για τις προαιρετικές ενημερώσεις

Τελευταία επεξεργασία από: conili, 27/01/2021 - 11:45

#2748   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2021 - 11:45

Μια ανόητη ερώτηση πως ζευγοποιουμε 2 iphone ένα iphone 12 pro και ένα iphonex προσπαθώ και ενώ το ένα αναγνωρίζει το άλλο στο bluetooth δεν ζευγοποιουνται γιατί?

#2749   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/01/2021 - 12:24

Παντα με exe! οπως μου ειχες πει και την προηγουμένη φορα.

Πολυ φοβαμαι ο,τι μαλλον εχει θεμα η συσκευή ... αξιζει να το ψάξω ομως; π.χ. να το παω στο iperair;

To 14 μπορεί να δείξει HW, δε σημαίνει πως κάτι έχει η συσκευή.

Πιθανόν να μιλάμε για μπαταρία.

Απο τη στιγμή που δεν έχεις τώρα κάποιο θέμα, μην ασχοληθείς εκτός και αν είσαι εντός 2ετίας απο την αγορά.

Όσο για το συγκεκριμένο που αναφέρεις, αν θες να μην έχεις καθόλου συσκευή στο τέλος, καλό θα ήταν να μείνεις μακριά.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 27/01/2021 - 12:24

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2750   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 27/01/2021 - 12:45

Kρίμα η όλη ταλαιπωρία που πέρασες βραδιάτικα και δυστυχώς ναι, είναι χρονοβόρα η διαδικασία.

Δυστυχώς το portless θα παραμείνει όνειρο θερμής θερινής νυκτός για πολύ καιρό ακόμα, έχει πολλά πρώτα να λύσει η Apple.
Δε γίνεται η συσκευή να μην έχει θύρα καλωδίου σύνδεσης για επικοινωνία δεδομένων για πολύ βασικούς, πρακτικούς και ευνόητους λόγους (bricked phone, dfu mode, επιλεκτικό ios install, κλπ).

Πρώτα πρέπει να φροντίσει / παρουσιάσει / λύσει με κάποιο τρόπο οτι όλα αυτά θα μπορούν να είναι εφικτά με ασύρματο τρόπο και μετά να προβεί στην αφαίρεση του port. Φαντάσου να πουλάει portless συσκευές χωρίς να έχει λύσει αυτά τα θέματα, τι έχει να γίνει. Για να λανσαριστεί επιτυχώς το portless πρέπει πρώτα να έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς τα παραπάνω (κατ εμέ, δοκιμή για κανένα χρόνο τουλάχιστον στις συσκευές πριν την αλλαγή).

Το έχουμε βιώσει στο πετσί μας όλοι. Όταν το τηλέφωνο γίνει τουβλάκι, χωρίς καλώδιο, δουλίτσα δε γίνεται.

Να θυμισω και το άσχημο παράδειγμα -με τα επίσης portless, homepods που με ενα update γίνανε τούβλα και τα στέλνανε στα apple stores να τα ξετουβλιάσουν....

Και γιατί να μην το κάνουν όπως το Apple Watch;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#2751   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.600 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 27/01/2021 - 12:46

Πολύ καλή διαχείριση.

Δεν βλέπω μέχρις στιγμής κάποια καλύτερη διαχείριση.
Η κατρακύλα συνεχίζεται με -20% σε μιάμιση ώρα, εννοείται χωρίς καμμία χρήση.
Τελευταία ελπίδα, συμπεριφορά ξανά μετά από μια πλήρη φόρτιση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#2752   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 27/01/2021 - 12:48

Προφανώς κάποιο σοβαρό θέμα υπάρχει.

#2753   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.600 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 27/01/2021 - 12:58

Προφανώς κάποιο σοβαρό θέμα υπάρχει.

Θα δώσω μια ευκαιρία ακόμη 1-2 ημέρες.
Αλλιώς set up as new με στήσιμο ξανά όλων των εφαρμογών.
Αυτό που βαριέμαι περισσότερο είναι ξανά την διαδικασία ταυτοποίησης οικονομικών εφαρμογών και φοβάμαι ενδεχομένως την μη πλήρη μεταφορά δεδομένων από εφαρμογές τύπου Viber, κτλ.

#2754   Karanir

Karanir

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@Karanir
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 27/01/2021 - 13:06

Θα δώσω μια ευκαιρία ακόμη 1-2 ημέρες.
Αλλιώς set up as new με στήσιμο ξανά όλων των εφαρμογών.
Αυτό που βαριέμαι περισσότερο είναι ξανά την διαδικασία ταυτοποίησης οικονομικών εφαρμογών και φοβάμαι ενδεχομένως την μη πλήρη μεταφορά δεδομένων από εφαρμογές τύπου Viber, κτλ.

Για το viber συγκεκριμένα μπορείς να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας μέσα από την εφαρμογή και μετά απλά κάνεις restore.

Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro

#2755   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/01/2021 - 13:08

Εκτός του "λατρεμένου" Restore, που θα δεις δεδομένη διαφορά σε σχέση με ΟΤΑ, η συσκευή πάντα θέλει και 2-3 φορτίσεις για ασφαλή συμπεράσματα.

Αν κρίνουμε βέβαια απο την RC, η αυτονομία δεν έχει διορθωθεί.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 27/01/2021 - 13:10

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2756   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1.477 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2021 - 13:11

Φυσικά γίνεται να γίνει όπως το apple watch. Όμως...

Όπως και στο portless homepod, όταν το ρολόι γίνει τούβλο πρέπει αναγκαστικά να το πας σε apple store ή σε εξουσιοδοτημένο, no?  

Μπορείς να του κάνεις επιλεκτικό watch os install ή downgrade στο os? (απ όσον ξέρω μόνο το νεο update παίρνει).  

Το portless (όταν κάποια στιγμή συμβεί) ενδεχομένως θα επιφέρει και το θάνατο του jailbreak?  

Ποιά είναι τα θετικά και ποιά τα αρνητικά μιας portless συσκευής; (αναρωτιέμαι ο ίδιος). 

Και γιατί να μην το κάνουν όπως το Apple Watch;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 27/01/2021 - 13:14

#2757   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim

Δημοσίευση 27/01/2021 - 13:58

Φυσικά γίνεται να γίνει όπως το apple watch. Όμως...
Όπως και στο portless homepod, όταν το ρολόι γίνει τούβλο πρέπει αναγκαστικά να το πας σε apple store ή σε εξουσιοδοτημένο, no?
Μπορείς να του κάνεις επιλεκτικό watch os install ή downgrade στο os? (απ όσον ξέρω μόνο το νεο update παίρνει).

Το portless (όταν κάποια στιγμή συμβεί) ενδεχομένως θα επιφέρει και το θάνατο του jailbreak?
Ποιά είναι τα θετικά και ποιά τα αρνητικά μιας portless συσκευής; (αναρωτιέμαι ο ίδιος).

Νομίζω ότι δεν την ενδιαφέρει το Jailbreak την Apple και σίγουρα ούτε όλοι εμείς οι πικραμένοι beta testers όπου υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τουβλοποίηση. Θα γίνουμε ακόμα πιο ελεγχόμενοι. Πιθανότητα Τουβαλού με επίσημο release λίγο δύσκολα. Τέλος πάντων μακάρι να γίνει usb c και να παραμείνει σα θύρα.

#2758   SLK200GR

SLK200GR

iPH Contributor

• 1.206 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 27/01/2021 - 14:08

ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε γιατι οταν βαζω μια επαφη στα αγαπημενα μου περναει τα μηνυματα ως αγαπημενο και οχι την κληση  και κληση να το βαλω παλι σε μηνυμα το περναει ,ουφ γμτ απλα πραγματα να ειναι τοσο δυσκολα -ακυρο βρεθηκε και αυτο

Τελευταία επεξεργασία από: SLK200GR, 27/01/2021 - 14:11

#2759   nondaz80

nondaz80

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2021 - 14:19

ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε γιατι οταν βαζω μια επαφη στα αγαπημενα μου περναει τα μηνυματα ως αγαπημενο και οχι την κληση  και κληση να το βαλω παλι σε μηνυμα το περναει ,ουφ γμτ απλα πραγματα να ειναι τοσο δυσκολα -ακυρο βρεθηκε και αυτο

Τι εκανες; γιατι ειχα περασει μερικες επαφες στα αγαπημένα σαν κλήση και εχει μερικές μέρες που δεν μπορώ να τα περάσω. Μονο μηνυμα μου επιτρέπει

#2760   MarkosMonk

MarkosMonk

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 27/01/2021 - 16:16

To 14 μπορεί να δείξει HW, δε σημαίνει πως κάτι έχει η συσκευή.

Πιθανόν να μιλάμε για μπαταρία.

Απο τη στιγμή που δεν έχεις τώρα κάποιο θέμα, μην ασχοληθείς εκτός και αν είσαι εντός 2ετίας απο την αγορά.

Όσο για το συγκεκριμένο που αναφέρεις, αν θες να μην έχεις καθόλου συσκευή στο τέλος, καλό θα ήταν να μείνεις μακριά.

την εχω 3 χρονια τωρα και απο την αρχη μου τα εκανε αυτα αλλα δεν εδωσα σημασία. τοτε, με μια επανεκκίνηση ηταν μια χαρα και γινοταν η δουλεια. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες