Δεν προκειται να επιφέρει καμμια αλλαγή στην συσκευη σου.
Γενικώς προτείνεται απο κάποιους και μετα απο αναβαθμίσεις ΟΤΑ , να γινεται.
Δεν μου έκανε ποτε κανενα κακό, αντίθετα απελευθερώθηκε απο καποιες μικρο δυσλειτουργίες που μπορει να ειχαν προκύψει απο αναβαθμιση ιος η εφαρμογών.
Sent from my iPad using Tapatalk
Μάλλον κάτι έχω καταλάβει λάθος. Στο Android όταν λέγαμε hard reset εννοούσαμε format και στήσιμο εξαρχής.
Από ότι καταλαβαίνω εδώ σημαίνει κάτι διαφορετικό;
Βασικά τώρα που ξαναείδα την τελευταία σου εικόνα βλέπω έχει μια μικρή κίνηση όλο το βράδυ. Φαντάζομαι μόνο το AdGuard είναι όλα τα κουτάκια. Αυτό σημαίνει ότι κάποια εφαρμογή προσπαθούσε να επικοινωνήσει. Όποτε δες το log του AdGuard για την κίνηση δικτύου να καταλάβεις ποια εφαρμογή ήταν
Sent from my iPad using Tapatalk
Σωστά Γρηγόρη, όλα τα κουτάκια είναι το AdGuard για αυτό και ανέβασα μόνο ένα screenshot, για να μη σπαμάρω αφού ήταν παντού το ίδιο.
Τσέκαρα τα logs αλλά επειδή είναι χιλιάδες δείχνει μόνο του τελευταίου 5λεπτου-10λεπτου.
Εγώ θα πρότεινα να βγάλεις το adguard και να δεις τι θα σου κάνει το βράδυ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι, θα μπορούσα να το δοκιμάσω και αυτό το βράδυ. Να κάνω εντελώς απεγκατάσταση το AdGuard ή απλά να το κάνω disable από τον διακόπτη ενεργοποίησης που έχει μέσα η εφαρμογή;
1. Η κατανάλωση που έχεις είναι απο το AdGuard.
2. Πάρε Encrypted Backup και κάνε Restore, θα δείς διαφορά.
3. Πάντα μετά απο Update σε νέα έκδοση η συσκευή χρειάζεται 2-3 φορτίσεις για ασφαλή συμπεράσματα, μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί το Indexing.
Νίκο, συνδέω iTunes, παίρνω encrypted backup και κάνω restore από το αντίστοιχο κουμπάκι.
Μετά όμως ότι μου δημιουργούσε το πρόβλημα δε θα ξανά μεταφερθεί;
Υ.Γ.: Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τον χρόνο που διαθέτετε για να με βοηθήσετε. Το εκτιμώ και είναι κάτι που κάνει να διαφέρει το παρών φόρουμ σε σχέση με τα υπόλοιπα.