iOS 14
Δημοσίευση 05/02/2021 - 10:10
Μου έκανε τρομερή εντύπωση, καθώς η συσκευή μου πάντα έχει εντυπωσιακή αυτονομία τις νυχτερινές ώρες, αφού συνήθως χάνω από 0 μέχρι το πολύ 1%.
Θέματα drain δεν έχω αντιμετωπίσει τα τελευταία πολλά χρόνια σε καμία συσκευή, οπότε όταν το είδα έπαθα ένα μικρό σοκ.
Το τελείως κουλό είναι ότι δε δείχνει καμία δραστηριότητα εφαρμογής ενώ κοιμόμουν; Ή κάτι δε βλέπω καλά;
Γενικώς δεν έχει χρειαστεί ποτέ να ασχοληθώ με τα διαγράμματα ή με τα stats από κάτω, οπότε δεν έχω μάθει να τα μελετάω, αν μπορεί κάποιος, ας μου πει αν βλέπει κάτι κουλό...
Ad
Δημοσίευση 05/02/2021 - 10:17
Υπενθυμίζω ότι γ συσκευή είναι με ipsw 14.4 setup as new. Κανένα ρεστορ
Δημοσίευση 05/02/2021 - 10:29
Δεν έχω χρόνο να βρω το post, αρχές Δεκέμβρη πρέπει να ήταν, όταν είχα παρατηρήσει drain.και έτσι ξαφνικά ενώ όλα πήγαιναν καλά με την 14.4 (όλα setup as new, 0 background activity) ξεκίνησε πάλι το drain και μου έφαγε 10% το βράδυ χωρίς καμία εφαρμογή στο παρασκήνιο χωρίς τίποτα... ΟΚ απλά το 14 είναι ότι πιο ελεεινό έχω ζήσει από όταν ασχολήθηκα με το iOS. Πότε δε απαιτούνταν τόση προσπάθεια στις ρυθμίσεις και στα διάφορα "κόλπα" για να κάνεις το κινητό να τρέχει νορμάλ....πραγματικά έλεος...
Έκτοτε πολλές δοκιμές, μια γραμμή ενεργοποιημένη, δυο γραμμές ενεργοποιημένες, flight mode, restore, οτιδήποτε.
Το standby drain κατέληξα ότι είναι εντελώς random. Υπήρξαν αρκετές φορές με τα πάντα ενεργοποιημένα που δεν έχασε καθόλου και άλλες με flight mode που έχασε 10%.
Δημοσίευση 05/02/2021 - 10:59
Μια ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει.
Μετέφερα με 3uTools τα media μου στην συσκευή, όμως τα έχει ρίξει σε φακέλους ότι να ναι. Εκτός από τον δύσκολο τρόπο (5.000 αρχεία) υπάρχει κάποιο app που θα μπορούσε να βοηθήσει?
Χρησιμοποιείτε κάποιο app για pic library?
Δημοσίευση 05/02/2021 - 11:35
έτσι ακριβώς, δε βγάζουμε άκρη πλέον. Στις καλές του μου βγάζει 3 μέρες (45% υπόλοιπο), στις κακές του 2 μέρες (45% υπόλοιπο) με ίδια χρήση χωρίς να αλλάξω τπτ κτλ κτλ.
Δεν έχω χρόνο να βρω το post, αρχές Δεκέμβρη πρέπει να ήταν, όταν είχα παρατηρήσει drain.
Έκτοτε πολλές δοκιμές, μια γραμμή ενεργοποιημένη, δυο γραμμές ενεργοποιημένες, flight mode, restore, οτιδήποτε.
Το standby drain κατέληξα ότι είναι εντελώς random. Υπήρξαν αρκετές φορές με τα πάντα ενεργοποιημένα που δεν έχασε καθόλου και άλλες με flight mode που έχασε 10%.
Δημοσίευση 05/02/2021 - 11:45
Μια ερώτηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει.
Μετέφερα με 3uTools τα media μου στην συσκευή, όμως τα έχει ρίξει σε φακέλους ότι να ναι. Εκτός από τον δύσκολο τρόπο (5.000 αρχεία) υπάρχει κάποιο app που θα μπορούσε να βοηθήσει?
Χρησιμοποιείτε κάποιο app για pic library?
Μουσική?
Γιατί μέσω iTunes είναι πιο εύκολη σε αυτό η διαδικασία.
Εναλλακτικά υπάρχει το iMazing.
Δημοσίευση 05/02/2021 - 12:44
Σύμφωνα με το διάγραμμα υπάρχει μια σταθερή πτώση μπαταρίας ακόμη και τις ώρες που δεν φαίνεται να λειτουργεί καμμία εφαρμογή.Ξαφνικά κι εγώ απόψε είχα drain τουλάχιστον 10-15% με κλειστό wifi, data, bt και ανοιχτό Do not Disturb.
Μου έκανε τρομερή εντύπωση, καθώς η συσκευή μου πάντα έχει εντυπωσιακή αυτονομία τις νυχτερινές ώρες, αφού συνήθως χάνω από 0 μέχρι το πολύ 1%.
Θέματα drain δεν έχω αντιμετωπίσει τα τελευταία πολλά χρόνια σε καμία συσκευή, οπότε όταν το είδα έπαθα ένα μικρό σοκ.
Το τελείως κουλό είναι ότι δε δείχνει καμία δραστηριότητα εφαρμογής ενώ κοιμόμουν; Ή κάτι δε βλέπω καλά;
Γενικώς δεν έχει χρειαστεί ποτέ να ασχοληθώ με τα διαγράμματα ή με τα stats από κάτω, οπότε δεν έχω μάθει να τα μελετάω, αν μπορεί κάποιος, ας μου πει αν βλέπει κάτι κουλό...
Υπάρχει όμως και το messenger που σου λέει ότι έχει 48 λεπτά στο παρασκήνιο.
Θα πρότεινα μια επανεκκίνηση η και hr και να το ξανά παρατηρήσεις απόψε.
Καλώς όρισες στον μαγικό κόσμο της σπαζοκεφαλιές.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/02/2021 - 12:52
Τώρα που το βλέπω και σε εμένα αυτό το messanger τρέχει συνέχεια στο background......
Αυτός ο Mark κάνει φοβερες εφαρμογές......
καλα του την μπαίνει ο Tim...
Δημοσίευση 05/02/2021 - 13:00
Εγω παντως, στο Χ δεν εχω κανενα θεμα με την μπαταρια περα απο το θεμα του σφαλματος 14.... (Νικο, δεν βρηκα χρονο να το περασω ετσι οπως ειπαμε... καλη Κυριακή τωρα).
Δημοσίευση 05/02/2021 - 13:16
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τα έκανα και θα περιμένω να δω κι απόψε...Σύμφωνα με το διάγραμμα υπάρχει μια σταθερή πτώση μπαταρίας ακόμη και τις ώρες που δεν φαίνεται να λειτουργεί καμμία εφαρμογή.
Υπάρχει όμως και το messenger που σου λέει ότι έχει 48 λεπτά στο παρασκήνιο.
Θα πρότεινα μια επανεκκίνηση η και hr και να το ξανά παρατηρήσεις απόψε.
Καλώς όρισες στον μαγικό κόσμο της σπαζοκεφαλιές.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το Messenger ανέκαθεν μου τα έκανε αυτά ακόμα και με Backround App Refresh εντελώς κλειστό.
Παίζει να είναι ο χρόνος που μιλάω σε κλήσεις μέσω Messenger ενώ ταυτόχρονα είμαι σε άλλη εφαρμογή; Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Μεγάλος βραχνάς.
Το FB app ευτυχώς έχω καταφέρει να το ξεφορτωθώ τελείως, απενεργοποιώντας μέχρι και το προφίλ μου, αλλά το Messenger δυστυχώς δε γίνεται γιατί είμαι σε πολλά γκρουπ που είναι αδύνατον να τους πείσω να αλλάξουν app
Δημοσίευση 05/02/2021 - 13:43
Μουσική?
Γιατί μέσω iTunes είναι πιο εύκολη σε αυτό η διαδικασία.
Εναλλακτικά υπάρχει το iMazing
Θα τα δω, ευχαριστώ!
Δημοσίευση 05/02/2021 - 14:14
Ασχέτως error, θα δείς δεδομένα διαφορά στη συνολική απόκριση της συσκευής.Εγω παντως, στο Χ δεν εχω κανενα θεμα με την μπαταρια περα απο το θεμα του σφαλματος 14.... (Νικο, δεν βρηκα χρονο να το περασω ετσι οπως ειπαμε... καλη Κυριακή τωρα).
Δημοσίευση 05/02/2021 - 14:27
Δεν μπορώ να πάρω ενημερώσεις λογισμικού ΟΤΑ, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Εννοείται ότι εδώ και πολύ καιρό δεν έχω jb, είμαι στην 14.4 αλλά πάντα μέσω iTunes.. Το εκνευριστικό είναι ότι κάθε φορά κατεβάζει μεγάλο αρχείο πάνω από 3,5gb και στην ουσία μου έχει αχρηστευτεί το ΟΤΑ update..
Καμία γνώμη;
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 05/02/2021 - 15:06
Η 14.4. πάντως έχει πολύ διαχείριση μπαταρίας στις κλήσεις. 90min και είμαι στο 92%
Δημοσίευση 05/02/2021 - 15:07
Ασχέτως error, θα δείς δεδομένα διαφορά στη συνολική απόκριση της συσκευής.
Σ αυτο δεν εχω θεμα. ισα ισα δουλευει νερακι.
Το προβλημα μου ειναι οτι σε καθε ενημερωση σκαει το 14 και μπορει να μεινω χωρις κινητο για μια μερα ολοκληρη.
Το σαββατοκυριακο θα δοκιμασω να το περασα απο ispw.
Ελπιζω να μην το παρω κι εκει κατα την διαρκια της εγκαταστασης του λογισμικου
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)