Εγώ πήρα ως πρώτο iPhone το 7 (JetBlack) και το κράτησα μέχρι και το 12...
Τώρα έχω το 12 ProMax και το 7 το έδωσα στην αδελφή μου που για εκείνη είναι η πρώτη της εμπειρία με iOS και μου λέει ότι ξεκάθαρα είναι πιο γρήγορο και από το 2 χρονών Xiaomi που είχε...
Γενικά εγώ δεν είμαι σαν τους περισσότερους εδώ που με το που βγαίνει ένα νέο, πουλάνε το παλιό και παίρνουν άλλο, ούτε έχω εταιρεία για να το παίρνω φθηνότερα και προφανώς και δεν έχω και τα λεφτά για να τα σκάω "ντούκου" για να το πάρω απ' έξω έστω και 100-150€ φθηνότερα...
Το πάω παραδοσιακά με δόσεις είτε σε κάρτα ή με δανειοδότηση από τα μαγαζιά που δεν μας αρέσει γιατί είναι ο μόνος μου τρόπος...
Οπότε εγώ θα αλλάξω κινητό σε 3-4 χρονάκια ξανά και εφόσον έχω εξοφλήσει iPh και AW (επίσης για πρώτη φορά κι αυτό) πρώτα...
Κάθε νέο μοντέλο, μου αρέσει σε σύγκριση με τα παλιότερα, οπότε με τρώει μέσα μου, αλλά και που με τρώει δε μπορώ να κάνω κάτι... χαχαχα
Το 12 ProMax έχει παιδικές ασθένειες που δυστυχώς δε μπορώ να κάνω κάτι, ωστόσο θα ζήσω με αυτές και δεν πειράζει... η ζωή είναι ωραία και με αυτές...!!
Το mockup του 14 ήταν πραγματικά εντυπωσιακό αλλά θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα από Πάσχα του '22 και μετά φαντάζομαι...