Vodafone και eSim?
Δημοσίευση 16/11/2023 - 07:29
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 12/12/2023 - 14:05
Καλησπέρα, πήρα καινούργιο iphone και το έκανα στην ουσία αντιγραφο από το παλιο. Μιλώντας με την Vodafone για την μεταφορά της esim μου ειπανε ότι πρεπει να πάω σε κατάστημά για να μου βάλουν την esim στο καινούργιο. Πήγα το πρωί και μου ειπανε ότι δεν μπορουν να κάνουν κάτι γιατί έπρεπε να έχω μαζί και το παλιο iphone και δεν μπορεσαν να μου κάνουν κάτι. Εχω μπερδευτει αρκετα. Μήπως ξέρεις κάποιος την σωστή διαδικασία?
Δημοσίευση 12/12/2023 - 18:59
Καλησπέρα, πήρα καινούργιο iphone και το έκανα στην ουσία αντιγραφο από το παλιο. Μιλώντας με την Vodafone για την μεταφορά της esim μου ειπανε ότι πρεπει να πάω σε κατάστημά για να μου βάλουν την esim στο καινούργιο. Πήγα το πρωί και μου ειπανε ότι δεν μπορουν να κάνουν κάτι γιατί έπρεπε να έχω μαζί και το παλιο iphone και δεν μπορεσαν να μου κάνουν κάτι. Εχω μπερδευτει αρκετα. Μήπως ξέρεις κάποιος την σωστή διαδικασία?
Καλησπέρα. Προχτές, αγόρασα το 15 pro. Είχα το 13 με e sim. Δεν μου δεχόταν την e sim, στο καινούργιο, όσες φορές και αν προσπάθησα(έγραφε να καλέσω την voda). Απλά, την διέγραψα απο το παλιό και την πρόσθεσα στο καινούργιο. Βέβαια, προυπόθεση είναι να έχεις κρατημένο το QR code και το pin.
Πιστεύω να βοήθησα.
Δημοσίευση 13/12/2023 - 10:30
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/01/2024 - 13:21
Καλησπέρα. Προχτές, αγόρασα το 15 pro. Είχα το 13 με e sim. Δεν μου δεχόταν την e sim, στο καινούργιο, όσες φορές και αν προσπάθησα(έγραφε να καλέσω την voda). Απλά, την διέγραψα απο το παλιό και την πρόσθεσα στο καινούργιο. Βέβαια, προυπόθεση είναι να έχεις κρατημένο το QR code και το pin.
Πιστεύω να βοήθησα.
Επιβεβαιώνω και εγώ την παραπάνω διαδικασία. Την ακολούθησα χθες στο καινούριο μου 15αρι.
Σβήσιμο της eSIM από το 12αρι και εκ νέου ενεργοποίηση με το QR code της κάρτας που μου έδωσαν από την Vodafone κατά την αρχική ενεργοποίηση. Επίσης μου ζήτησε το αρχικό PIN της eSIM το οποίο αναγραφόταν πάνω στην κάρτα.
for Vodafone.
Δημοσίευση 05/02/2024 - 21:45
Δημοσίευση 06/02/2024 - 14:46
τωρα σκέφτομαι να κάνω και την κοσμοτε eSIM .τους πήρα τηλ έδωσα στοιχεία και μου είπαν ότι θα μου στείλουν την κάρτα από Ελλάδα Αυστρία με κούριερ!!!!!οχι σε email όπως η βοντα!!!τους λέω σας συμφέρει να πληρώσετε κούριερ αντί να μου την στείλετε όπως η βοντα;;;;μου λέει εσείς θα χρεωθειται μόνο τα 5€ τα υπόλοιπα δικά μας!!εχω περιέργεια πως θα πάει αυτό!!θα ενημερώσω έτσι για την πλάκα γιατί δεν παίζονται. ας όψετε το σημα και τις υπηρεσίες που έχω στην κοσμοτε με 19,33€ το μήνα!απεριοριστα λεπτά και απεριόριστα δεδομένα Ελλάδα! Καλή συνέχεια ενημερώνω με την παραλαβή και ενεργοποίηση.
Για ποιό λόγο ενω είχες στα χέρια σου φυσική SIM της Cosmote, μπλέκεις στη διαδικασία να την κάνεις eSIM, ενω δεν εισαι καν στην Ελλαδα;
Τι θα κερδίσεις αν αντί για SIM είναι eSIM?
Περα απο το οτι αν αλλαξεις ή χασεις τη συσκευή, θα μεινεις χωρις κινητό, γιατι στην cosmote η esim δεν επανεγκαθίσταται
Τελευταία επεξεργασία από: ariadgr, 06/02/2024 - 14:47
Δημοσίευση 06/02/2024 - 18:32
Για ποιό λόγο ενω είχες στα χέρια σου φυσική SIM της Cosmote, μπλέκεις στη διαδικασία να την κάνεις eSIM, ενω δεν εισαι καν στην Ελλαδα;
Τι θα κερδίσεις αν αντί για SIM είναι eSIM?
Περα απο το οτι αν αλλαξεις ή χασεις τη συσκευή, θα μεινεις χωρις κινητό, γιατι στην cosmote η esim δεν επανεγκαθίσταται
Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος απλά να δω ποσο μακριά έχει φτάσει η κοσμοτε σε σχέση με βοντα.τπτ το ιδιαίτερο απλά για να δω πως δουλεύει το σύστημα,
Δημοσίευση 10/02/2024 - 17:50
Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος απλά να δω ποσο μακριά έχει φτάσει η κοσμοτε σε σχέση με βοντα.τπτ το ιδιαίτερο απλά για να δω πως δουλεύει το σύστημα,
Οχι πολύ μακριά γιατί η vf με την Cosmote έχουν μια διαφορά. Η eSIM της vf μπορεί να μπει αν χαλάσει η αν αλλάξεις συσκευή σε άλλη με το ίδιο qr και χωρίς πληρωμή άμεσα ενώ η eSIM της cosmote μια φορά ενεργοποιείται και αν αλλάξεις συσκευή ξανα καινούργιο QR και 10 ευρώ.
Και εγώ eSIM έχω αλλά η φυσική sim έχει το ατού οτι και η συσκευή σου να χαλάσει με μια συσκευή απλή δεν θα ξεμείνεις από τηλέφωνο.
Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 20/02/2024 - 08:33
Δημοσίευση 20/02/2024 - 09:26
5 ευρω ειναι η esim πλεον στην cosmote. To οτι χρειαζεται καθε φορα αλλαγη το κανουν για να τσιμπανε το αντιτιμο καθε φορα καθως οι esim σε παρα πολλες χωρες μπορουν να ξαναπεραστουν με το αρχικο qr code.
Οχι πολύ μακριά γιατί η vf με την Cosmote έχουν μια διαφορά. Η eSIM της vf μπορεί να μπει αν χαλάσει η αν αλλάξεις συσκευή σε άλλη με το ίδιο qr και χωρίς πληρωμή άμεσα ενώ η eSIM της cosmote μια φορά ενεργοποιείται και αν αλλάξεις συσκευή ξανα καινούργιο QR και 10 ευρώ.
Και εγώ eSIM έχω αλλά η φυσική sim έχει το ατού οτι και η συσκευή σου να χαλάσει με μια συσκευή απλή δεν θα ξεμείνεις από τηλέφωνο.
Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 20/02/2024 - 10:04
Δημοσίευση 20/02/2024 - 12:43
Μπορεί να γίνει κ ηλεκτρονικά η eSIM ? Ή μόνο σε φυσικό κατάστημα ;
Λοιπόν σήμερα μου έστειλαν με dhl η κοσμοτε την eSIM .απο Ελλάδα στην Αυστρία που βρίσκομαι για δουλειά.αργοτερα που θα έχω χρόνο θα δοκιμάσω και θα επανέλθω!
Δημοσίευση 20/02/2024 - 12:44
Μπορεί να γίνει κ ηλεκτρονικά η eSIM ? Ή μόνο σε φυσικό κατάστημα ;
Αποτι φαίνεται γίνεται και ηλεκτρονικά ή μέσω κούριερ!
Δημοσίευση 20/02/2024 - 14:24
Λοιπόν σήμερα μου έστειλαν με dhl η κοσμοτε την eSIM .απο Ελλάδα στην Αυστρία που βρίσκομαι για δουλειά.αργοτερα που θα έχω χρόνο θα δοκιμάσω και θα επανέλθω!
Δε θα δεις καμιά διαφορά
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 34
0 μέλη, 34 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες