Πάντως ό,τι και μα λέμε από τη μπροστινή επιφάνεια δεν αλλάζει κάτι οπτικά. Δε μιλάω για την κεραμική επίστρωση και την πιο καλή οθόνη. Σχεδιαστικά εννοώ. Το τετραγωνισμένο στυλ είναι ωραίο, αλλά επίσης είναι σχεδιαστική υλοποίηση προς 7 ετών για υπήρξε για δυο χρόνια. Αν και μεγάλος fun της εταιρίας, καμία φορά σκέφτομαι πόσο πρόβατο μπορεί να είμαι μερικές φορές. Πχ, έχω το pro max το οποίο έχω ήδη πουλήσει και σκέφτομαι να πάρω το νέο pro max. Μη γελιόσαστε, οι αλλαγές είναι πολύ μικρές και ο όποιος ενθουσιασμός θα κρατήσει καμία με δυο εβδομάδες. Μετά τα ίδια. Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να αλλάξω και να πάω σε άλλη συσκευή. Με κούρασε η ίδια εμφάνιση. Λέω για μια χρονιά να πάω σε Samsung fold 2 ή σε. Note ultra έτσι για αλλαγή. Το μόνο που φοβάμαι είναι το Android, αλλά ας μην κάνουμε και σαν αναλφάβητους του 21ου αιώνα, ότι τάχα μου το λειτουργικό τους είναι για πράγμα. Αυτά από εμένα.
Το "Ινοβέσιο" έτσι όπως το σκέφτονται οι περισσότεροι, έχει πεθάνει.
Πλέον απλά υπάρχει εξέλιξη, έτσι ώστε ένα χαρακτηριστικό να γίνεται καλύτερο και η Apple σε αυτό είναι μανούλα.
Για το σχεδιασμό, εγώ απλά φέτος φωνάζω απο χθές στα μπαλκόνια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για τον πιο όμορφο σχεδιασμό συσκευής που έχει υπάρξει τόσα χρόνια.
Αυτό το μαμημένο το 5S μέχρι σήμερα, είναι το πιο όμορφο τηλ. της Apple. Ξεκάθαρα.
Απο 'κει και πέρα δεν νομίζω πως είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Δε ζήσαμε τελικά εποχές 7S 8.
Σίγουρα το μεγάλο μπαμ θα ήταν τα 120Hz, παρόλα αυτά υπάρχουν πολύ δυνατές αλλαγές και για τα δικά μου δεδομένα τα αγαπημένα 128GB.
Η 1-2 βδομάδες ενθουσιασμού που αναφέρεις, σίγουρα θα συμβούν στα υπόλοιπα που αναφέρεις και ξανά πάλι πίσω εδώ