Ανέβηκαν οι τιμές νομίζω για pro και για pro max
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πέρυσι το iPhone 11 Pro Max 256GB είχε 1.539€!!!
Φέτος το iPhone 12 Pro Max 256GB έχει 1.499€, χωρίς πριζάκι και ακουστικά!!!
Δημοσίευση 14/10/2020 - 16:31
Ανέβηκαν οι τιμές νομίζω για pro και για pro max
Δημοσίευση 14/10/2020 - 16:39
Το δικό μου, φαίνεται, δεν είναι και πολύ adaptive γατί παρόλο που το χρησιμοποιώ συνέχεια και παρά πολύ με μάσκα δεν λέει να με μάθει με μάσκα και με βασανίζει συνέχεια με τον 6ψηφιο κωδικό.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 14/10/2020 - 19:02
Πάντως πέρα από το "σεβασμό στο περιβάλλον" και το πράσινο αποτύπωμα της εταιρείας, το γεγονός οτι η Apple έμμεσα λέει χρησιμοποιείστε τον παλιό σας φορτιστή, είναι λίγο "μάπα το κολπάκι" να δίνεις με το καινούργιο τηλέφωνο το καλώδιο φόρτισης που έχει USB type C -ενώ ο παλιός σου φορτιστής είναι με το κλασικό USB.
Είναι σα να λες (έμμεσα και πάλι) αγοράστε τον 18W type C φορτιστή μου. Άρα στην ουσία πάλι φορτιστές "βγάζεις" στην κατανάλωση.
Εκτός αν περιμένουν να πουλήσει ο άλλος το iphone 11 pro του, χωρίς να δώσει το φορτιστή του κατά την πώληση (ανήκουστο).
Δημοσίευση 14/10/2020 - 19:08
Δημοσίευση 14/10/2020 - 19:16
Η 1-2 βδομάδες ενθουσιασμού που αναφέρεις, σίγουρα θα συμβούν στα υπόλοιπα που αναφέρεις και ξανά πάλι πίσω εδώ
Α, ρε Νίκο, αυτό ακριβώς σκέφτομαι και δεν το τολμάω. Φοβάμαι ότι μετά από δυο τρεις βδομάδες θα ψάχνω πάλι το iOS. Σήμερα σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες το Fold 2 έχει 30% έκπτωση μαζί όλα τα κινητά, εκτός Apple. Όλη τη μέρα έχω μια φαγούρα να το τολμήσω μετά κάνω πίσω. Μάλλον, πάμε για το Pro Max σε Pacific blue και μόνο. Το Z fold 2 βγαίνει από 2100 σε 1500€ και με τιμολόγιο ακόμη πιο φθηνά. Πραγματικά είναι ευκαιρία. Να δω, θα αντέξω μέχρι τις 23:00 που είναι η προσφορά;
Τσάμπα λεφτά θα πετάξεις και βαθιά μέσα σου το ξέρεις και εσύ ο ίδιος..
Τα Fold (γενικότερα) είναι ακόμα πειραματικές συσκευές.
Ε, αυτό συνδύασε το και με όοοολα τα υπόλοιπα..
Υπομονή, ο Νοέμβριος Δεκέμβρης είναι κοντά.
Δημοσίευση 14/10/2020 - 19:46
αν αναφέρεσαι για την απλ οκ ως ένα βαθμό. Αν αναφέρεσαι γενικά νομίζω είσαι λάθος. Δηλ οι εταιρείες που θα βγάλουν under the screen κάμερες ή τα πολύ μεγάλα οπτικά ζουμ Χάρι στους περισκοπηκους φακούς ή και το under the screen touch id τι ειναι; κ έρχονται κ άλλα. Φέτος η απλ δεν είχε innovation απλά πήρε ιδέες άλλων κ τις έκανε καλύτερες χάρη στον επεξεργαστή τηςΤο "Ινοβέσιο" έτσι όπως το σκέφτονται οι περισσότεροι, έχει πεθάνει.
Δημοσίευση 14/10/2020 - 19:54
Το θέμα είναι το mini θα βγάζει ήχο ;ή θα είμαστε σε διπλανό δωμάτιο και δεν θα ακούμε τίποτα ...Τόσους μήνες περιμένω το Apple TV και τελικά θα πάρω το Homepod mini και βλέπουμε.
RF forever
Δημοσίευση 14/10/2020 - 20:16
Το θέμα είναι το mini θα βγάζει ήχο ;ή θα είμαστε σε διπλανό δωμάτιο και δεν θα ακούμε τίποτα ...
Εμένα πάντως με τρώει η τσέπη μου κ το χέρι μου και....για να παω να χτυπήσω αύριο το HomePod !
Δημοσίευση 14/10/2020 - 20:21
Αυτό περιμένω να δω κι εγώ, έχοντας ένα JBL Charge 4, με τρώει η τσέπη μου να το πάρω και να πουλήσω το JBL, αλλά δε θέλω να είναι υποβάθμιση από άποψη έντασης ήχου... Αναμένουμε να δούμε/διαβάσουμε reviews μόλις κυκλοφορήσει και φυσικά να ακούσουμε οι ίδιοι κάποιο demo σε κατάστημα...Το θέμα είναι το mini θα βγάζει ήχο ;ή θα είμαστε σε διπλανό δωμάτιο και δεν θα ακούμε τίποτα ...
Δημοσίευση 14/10/2020 - 20:36
Εμένα πάντως με τρώει η τσέπη μου κ το χέρι μου και....για να παω να χτυπήσω αύριο το HomePod !
Δημοσίευση 14/10/2020 - 20:49
Αυτό περιμένω να δω κι εγώ, έχοντας ένα JBL Charge 4, με τρώει η τσέπη μου να το πάρω και να πουλήσω το JBL, αλλά δε θέλω να είναι υποβάθμιση από άποψη έντασης ήχου... Αναμένουμε να δούμε/διαβάσουμε reviews μόλις κυκλοφορήσει και φυσικά να ακούσουμε οι ίδιοι κάποιο demo σε κατάστημα...
Το θέμα είναι το mini θα βγάζει ήχο ;ή θα είμαστε σε διπλανό δωμάτιο και δεν θα ακούμε τίποτα ...
Στο site αναφέρει ότι το mini είναι στα 20WΕμένα πάντως με τρώει η τσέπη μου κ το χέρι μου και....για να παω να χτυπήσω αύριο το HomePod !
Τελευταία επεξεργασία από: jimthb, 14/10/2020 - 20:53
Δημοσίευση 14/10/2020 - 20:53
Δημοσίευση 14/10/2020 - 21:26
Διαβάζω στο φόρουμ για την διαθεσιμοτητα του iphone 12 6,1 θα υπάρχει θέμα; Πότε να το περιμένουμε δηλαδή;
Δημοσίευση 14/10/2020 - 21:39
Μέσα Νοεμβρίου.
Κοινώς, σε ένα μήνα απο τώρα.
Με κανονική ροή Νίκο πιστεύεις ή θα τα ψάχνουμε 2-3 κομματια σε κάθε κατάστημα;
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες