Εγώ πήρα την ίδια θήκη που έχω και με το 11 προ μαξ κ μπορώ να σου πω ότι δεν έχει διάφορες. Ίσα ίσα που δε θα με χάλαγε αν ήταν και μεγαλύτερο. Το κακό είναι ουι επειδή έχει λίγο μόνο μεγαλύτερη ανάλυση δε κερδίζεις σημαντικό χώρο στη ανάγνωση. Ίσως αν μικρύνεις το κείμενο από τις ρυθμίσεις
Αυτό πιστεύω κι εγώ, ότι δεν έχει τις δραματικές διαφορές που λένε στα forum και στα διάφορα reviews στο YouTube.
Σχετικά με την ανάγνωση που κι εμένα με καίει, δε θα έπρεπε να προσαρμοστούν οι εφαρμογές από developers για τις νέες αναλύσεις;
Θυμάμαι επί εποχές μετάβασης από 8 Plus σε XS Max υπήρχε τρελή γκρίνια και ανυπομονησία από τους χρήστες. Όποτε αναβαθμιζόταν κάποια νέα εφαρμογή, γινόταν ντόρος. Μέχρι και pinned threads υπήρχαν για αυτό το ζήτημα. Ίσως να μην κάνει τόσο μπαμ η bloated ανάλυση στις φετινές συσκευές; Ελπίζω να είναι αυτό, γιατί όταν πρωτοπήρα το XS Max, μου είχαν σπάσει τα νεύρα μέχρι να αναβαθμιστούν εφαρμογές όπως Instagram, Messenger & Tapatalk, σε βαθμό να τείνω να μετανιώσω που το αγόρασα τόσο πρόωρα.
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, επί εποχές Plus, η Apple είχε ορίσει ένα deadline μέχρι τον Μάρτιο, εντός του οποίου οι devs έπρεπε να αναβαθμίσουν τα apps σε σωστές αναλύσεις. Τώρα δεν έχω δει τίποτα σχετικό να αναφέρεται.
Διάβαζα τις προάλλες, ένα ενδιαφέρον άρθρο που έλεγε ότι αρχίζουμε να βαδίζουμε σε μονοπάτια Android με τόσες αναλύσεις και στο τέλος οι developers δε θα προσαρμόζουν τα apps τους για καθεμία ξεχωριστά.
Νομίζω μάλιστα κάπου πήρε το μάτι μου να αναφέρουν, ότι ακόμα και Apple apps, όπως το Notes, Calendar κλπ, φαίνονται κάπως off στην οθόνη. Είναι δυνατόν η ίδια η Apple να μην έχει προσαρμόσει τα στοιχεία των εφαρμογών της στις νέες αναλύσεις;
Edit: Είναι off topic το μήνυμα σε σχέση με τον τίτλο του thread, sorry, μόλις το αντιλήφθηκα, επειδή έγραφα και σε άλλα θέματα παράλληλα
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 19/11/2020 - 19:20.