Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iPhone 12/Mini/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1835 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1201   DiS

DiS

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/12/2020 - 19:49

Δεν θελω να κανουμε το thread Διαξιφισμοί, εξάλλου 10 χρονια ειμαι iphonakias , αλλα θα μείνω στο τελευταίο και μονο, αλλιως θα μπορούσα να γράψω πολλα:

Εννοειται οτι κανεις δεν ξέρει ποτε θα χαλάσει κατι, εχεις μια σχετική εγγύηση απο το επώνυμο της καθε εταιρίας και την ιστορία της.

Η Apple σε θέμα H/W , επί της ουσίας, εμενα ΔΕΝ με κάλυψε , οταν συγκεκριμένα ειχα θέμα : με τον λύγισμα του κινητού μου και οταν δεν ειχα σήμα πιάνοντας το κινητο μου (με λάθος τρόπο)....

Και οταν λεω επι τους ουσίας , εννοώ να μην χρειάζεται να πληρώσω και απο πανω για να μου φτιάξουν το εξαρχής defective H/W πρόβλημα του κινητού μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιατί μια συζήτηση να λέγεται διαξιφισμός ; Το μόνο κακό είναι ότι είναι εκτός θέματος. Ας σβηστεί.

Δε νομίζω πως διαφωνούμε. Έχουν περάσει gates και gates και φτάνουμε να λέμε ότι το 12 είναι το πιο προβληματικό iPhone ever. Που ένα μήνα τώρα και κάμποσες πουλημένες συσκευές δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο παρά μόνο some users have experienced.

Κι εγώ έβαλα bumper στο 4 για να έχω υποτίθεται καλύτερο σήμα, κι εγώ πρόσεχα το 6 plus να μη μου λυγίσει (ήταν μ@λακία της Apple αδιαμφισβήτητα, αλλά το bend gate χρειαζόταν ΚΑΙ τη βοήθεια του χρήστη). Δεν ήταν όμως θέματα που επηρέασαν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Δεν μετάνιωσα που τα πήρα. Όπως και τα θέματα του 12 δεν με έχουν επηρεάσει στον τρόπο που το χρησιμοποιώ περισσότερο από ένα οποιοδήποτε άλλο καινούριο τηλέφωνο.

Σ ένα μήνα μπορεί να μου σκάσει στα χέρια, η να σβήσει και να μην ανοίξει ποτέ. Δε θα ζω (και) μ αυτό το φόβο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1202   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/12/2020 - 20:11

Επειδή δεν έχω παρακουθήσει τι παίζει με τα των προγραμμάτων αντικατάστασης...

Για να καταλάβω, μέχρι να βγει το εκάστοτε πρόγραμμα, δε μπορείς να πας στο service και να ζητήσεις αντικατάσταση, εφ´όσον είσαι εντός εγγύησης; Πρέπει να περιμένεις πρώτα να βγει το πρόγραμμα;

Το να βγεί το οποιοδήποτε πρόγραμμα αντ/στασης, δε σου αφαιρεί το γεγονός να πας απο μόνη σου να ζητήσεις την αντ/σταση του.

Απλά με αυτό το τρόπο αναγνωρίζουν ένα "μαζικό" πρόβλημα που έχει προκύψει κάνοντας πιο απλή και εύκολη τη διαδικασία με τον έλεγχο.

Γιατί φαντάσου τώρα εσύ να θες να κάνεις αντ/σταση στην οθόνη λόγω του γνωστού θέματος και για πιστοποιήσουν το θέμα, να πρέπει να τους πάμε σε σκοτεινό δωμάτιο και τα συναφή.

Είναι λίγο αστείο.

Δε μιλάμε για καμμένες περιπτώσεις που βγάζει μάτι.

Εξάλλου όπως είπαμε έχει δοθεί οδηγία για την ώρα να μη κάνουν κάτι.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/12/2020 - 20:12

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1203   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/12/2020 - 20:40

Το να βγεί το οποιοδήποτε πρόγραμμα αντ/στασης, δε σου αφαιρεί το γεγονός να πας απο μόνη σου να ζητήσεις την αντ/σταση του.

Απλά με αυτό το τρόπο αναγνωρίζουν ένα "μαζικό" πρόβλημα που έχει προκύψει κάνοντας πιο απλή και εύκολη τη διαδικασία με τον έλεγχο.

Γιατί φαντάσου τώρα εσύ να θες να κάνεις αντ/σταση στην οθόνη λόγω του γνωστού θέματος και για πιστοποιήσουν το θέμα, να πρέπει να τους πάμε σε σκοτεινό δωμάτιο και τα συναφή.

Είναι λίγο αστείο.

Δε μιλάμε για καμμένες περιπτώσεις που βγάζει μάτι.

Εξάλλου όπως είπαμε έχει δοθεί οδηγία για την ώρα να μη κάνουν κάτι.

Έχουν λογική όσα λες, ευχαριστώ για την επεξήγηση!

Σχετικά με το ότι έχει δοθεί οδηγία να μην κάνουν τα service καμία ενέργεια, θεωρώ πως το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει η εταιρεία, είναι να δώσει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε έχει αγοράσει συσκευή με το συγκεκριμένο πρόβλημα, ακόμα και αν έχει περάσει το χρονικό περιθώριο επιστροφής της συσκευής, να μπορεί αν το επιθυμεί να την επιστρέψει και να πάρει τα χρήματά του πίσω.
Με την προϋπόθεση βέβαια, να μην έχει αδικαιολόγητες φυσικές φθορές η συσκευή.

Η φάση "το ψάχνουμε, αλλά μέχρι να βρούμε τι είναι, σας επιβάλλουμε να το υποστείτε" μου κάνει τελείως κουλή.

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 07/12/2020 - 20:40

#1204   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 07/12/2020 - 20:49

Γιατί μια συζήτηση να λέγεται διαξιφισμός ; Το μόνο κακό είναι ότι είναι εκτός θέματος. Ας σβηστεί.

Δε νομίζω πως διαφωνούμε. Έχουν περάσει gates και gates και φτάνουμε να λέμε ότι το 12 είναι το πιο προβληματικό iPhone ever. Που ένα μήνα τώρα και κάμποσες πουλημένες συσκευές δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο παρά μόνο some users have experienced.

Κι εγώ έβαλα bumper στο 4 για να έχω υποτίθεται καλύτερο σήμα, κι εγώ πρόσεχα το 6 plus να μη μου λυγίσει (ήταν μ@λακία της Apple αδιαμφισβήτητα, αλλά το bend gate χρειαζόταν ΚΑΙ τη βοήθεια του χρήστη). Δεν ήταν όμως θέματα που επηρέασαν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Δεν μετάνιωσα που τα πήρα. Όπως και τα θέματα του 12 δεν με έχουν επηρεάσει στον τρόπο που το χρησιμοποιώ περισσότερο από ένα οποιοδήποτε άλλο καινούριο τηλέφωνο.

Σ ένα μήνα μπορεί να μου σκάσει στα χέρια, η να σβήσει και να μην ανοίξει ποτέ. Δε θα ζω (και) μ αυτό το φόβο.

Να είσαι καλά βρε παλικάρι μου με τη θετικότητα σου γιατί εδώ μέσα ξαφνικά αντί να χαίρομαι που έσκασα τα ζεστά και σκληρά δουλεμένα λεφτάκια μου για το 12 pro που περιμένω από μέρα σε μέρα να έρθει στα χέρια μου έχω καταντήσει να πέφτω ψυχολογικά και να στεναχωριέμαι.
Πολύ μιζέρια και μίρλα.Είναι ένα κινητό!Ένα απλό καινούργιο κινητό.Και κόσμημα από ότι έχω δει από δυο φίλους που το έχουν αγοράσει ήδη.Ακριβό ναι, με αδικαιολόγητα θεματάκια επίσης ναι.Αλλά ένα κινητό!!Μην τρελαινόμαστε τόσο πολύ πια.
Αλήθεια σε χαίρομαι να σε διαβάζω!
❤️

#1205   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/12/2020 - 21:24

Έχουν λογική όσα λες, ευχαριστώ για την επεξήγηση!

Σχετικά με το ότι έχει δοθεί οδηγία να μην κάνουν τα service καμία ενέργεια, θεωρώ πως το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει η εταιρεία, είναι να δώσει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε έχει αγοράσει συσκευή με το συγκεκριμένο πρόβλημα, ακόμα και αν έχει περάσει το χρονικό περιθώριο επιστροφής της συσκευής, να μπορεί αν το επιθυμεί να την επιστρέψει και να πάρει τα χρήματά του πίσω.
Με την προϋπόθεση βέβαια, να μην έχει αδικαιολόγητες φυσικές φθορές η συσκευή.

Η φάση "το ψάχνουμε, αλλά μέχρι να βρούμε τι είναι, σας επιβάλλουμε να το υποστείτε" μου κάνει τελείως κουλή.

Ισχύει και εδώ ότι και στο εξωτερικό.

Έχεις κάνει την ηλ/νική αγορά σου, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών.

Υποτίθεται πως είναι αρκετός καιρός να μπορέσεις να αποφασίσεις τι θες να κάνεις.

Σε αυτό δεν τους ρίχνω άδικο.

Το οτι έχει τραβήξει το συγκεκριμένο ζήτημα τόσο καιρό βέβαια, μόνο ευχάριστο δεν είναι.

Απο 'κει και πέρα τώρα, αν τελικά δεν δοθεί ουσιαστική λύση, τότε η κουβέντα αλλάζει και γίνεται υπο άλλες συνθήκες.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/12/2020 - 21:26

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1206   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 718 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 21:31

Που ένα μήνα τώρα και κάμποσες πουλημένες συσκευές δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο παρά μόνο some users have experienced.

Δεν ήταν όμως θέματα που επηρέασαν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Δεν μετάνιωσα που τα πήρα.

Οταν πρωτόβγηκαν τα παραπάνω gates , που τα έζησα απο την αρχη , ηταν απλώς ....some users have experienced...

Πέρασαν χρονια για να βγάλει πρόγραμμα η Apple...

Εμενα τα 2 παραπάνω με έκαναν και το μετάνιωσα.... ειδικά με το λύγισμα , μετα μου έβγαλε πρόβλημα στο touch η οθόνη που μου εκανε το κινητο useless...
Το κόστος για να μπω σε αντικατάσταση μέσω του προγράμματος κόστιζε όσο εκανε σχεδον μεταχειρισμένο το κινητο...

Τεσπα νομιζω οτι τα προβλήματα του 12 , δεν ειναι ισως τοσο σημαντικά όσο τα παραπάνω , ισως του focus που σε ξενερώνει , αν δεν φτιαχτεί με s/w..

Καλές αγορές σε όλους και θα ειμαστε εδω να περιμένουμε το..... One more thing....

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 07/12/2020 - 21:33

#1207   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 07/12/2020 - 21:35

Καλησπερα! Να πω και γω την εμπειρία μου... Παραγγελία και πληρωμή 12 pro max graphite 128 από isystem 13/11 πρωί. Περνάνε 10 μέρες χωρις να έχω νέο τους όποτε κάνω ένα τηλεφώνημα στις 23/11 οπου μου λέει είναι κύριος ότι θα έχω παραλάβει μέχρι τις 27 αντε το πολύ 30/11. Μέχρι 1/12 πάλι καμία ενημέρωση όποτε ξαναπαίρνω τηλ και μου λένε ότι δεν έχουν ιδέα ποτε θα παραλάβουν και ότι δεν είναι ότι δίνουν τα κινητά άλλου απλά έχουν μείνει πίσω οι παραγγελίες. Τους είπα τότε να ακυρώθει η παραγγελία και να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Αφού μου ήρθε το sms ακύρωσης και ενώ ψαχνόμουν να παραγγείλω από άλλου με παίρνουν ξανά τηλ και μου λένε ότι βρηκαν συσκευή και θα μου την έστελναν την επόμενη μέρα. Από 2/12 έως σήμερα που βάζω το tracking number το κινητό βρίσκεται στην acs στο Χαλάνδρι....

Παραγγελία κάπου στις 20/11, πληρωμή στις 1/12 και αποστολή την επόμενη μέρα με speedex.

Από 2/12 έως και σήμερα το δέμα είναι στο κατάστημα της κουριερ που συνεργάζεται το πλαισιο και δεν έχει σκαραριστεί ακόμη ώστε να μου το εμφανίζει πληροφορίες βάζοντας το tracking number.

Υπομονή, σε όλους αυτό συμβαίνει.

#1208   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2.287 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 07/12/2020 - 21:58

Παραγγελία κάπου στις 20/11, πληρωμή στις 1/12 και αποστολή την επόμενη μέρα με speedex.

Από 2/12 έως και σήμερα το δέμα είναι στο κατάστημα της κουριερ που συνεργάζεται το πλαισιο και δεν έχει σκαραριστεί ακόμη ώστε να μου το εμφανίζει πληροφορίες βάζοντας το tracking number.

Εγω στην θέση σου θα πήγαινα μια βόλτα από το κατάστημα ΚΟΥΡΙΕΡ.

Ήρεμα μιλάω...

Εσυ με ξέρεις κιόλας Σωκρατες...
Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν..........

Μας κούρασαν όλα αυτά με τα ζωντόβολα που αντί να πάρουν προσωπικό, δηλώνουν αδυναμία να παίρνουν άλλα πακέτα.
Ειλικρινά, όταν με το καλο τελειώσει όλο αυτό, ούτε απέξω.

Με το καλο φίλε επιτέλους να παραλάβεις

#1209   Kbls

Kbls

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 07/12/2020 - 22:00

Το πλαισιο δε στελνει υποτιθεται τις ακριβες συσκευες αξιας ανω των 500 ευρω με δικα του φορτηγα; Ετσι μου εταξαν εμενα για Τεταρτη

#1210   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 22:13

Εγω στην θέση σου θα πήγαινα μια βόλτα από το κατάστημα ΚΟΥΡΙΕΡ.

Ήρεμα μιλάω...

Εσυ με ξέρεις κιόλας Σωκρατες...
Καταλαβαίνεις τι θα γινόταν..........

Μας κούρασαν όλα αυτά με τα ζωντόβολα που αντί να πάρουν προσωπικό, δηλώνουν αδυναμία να παίρνουν άλλα πακέτα.
Ειλικρινά, όταν με το καλο τελειώσει όλο αυτό, ούτε απέξω.

Με το καλο φίλε επιτέλους να παραλάβεις

Αδερφέ αν ήμουν Αθήνα θα είχα ήδη πάει από το κατάστημα της speedex αλλά όπως θυμάσαι δεν μένω εκεί.

Πραγματικά μας κούρασαν φίλε...και δεν μπορώ να βγάλω και άκρη, εκεί δεν μπορώ να πάω, ούτε τηλέφωνα δεν σηκώνουν ποτέ.

Ακριβώς , ούτε απ έξω μόλις τελειώσει όλο αυτό.

#1211   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2020 - 22:14

Το πλαισιο δε στελνει υποτιθεται τις ακριβες συσκευες αξιας ανω των 500 ευρω με δικα του φορτηγα; Ετσι μου εταξαν εμενα για Τεταρτη

Νομίζω αυτό γίνεται Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

#1212   SLK200GR

SLK200GR

iPH Contributor

• 1.200 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 07/12/2020 - 22:46

Νομίζω αυτό γίνεται Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δεν ισχύει για Θεσσαλονίκη τουλάχιστον

#1213   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 07/12/2020 - 23:13

Να σας ενημερώσω ότι και η UPS άρχισε τα περίεργα: Στο tracking site έδειχνε απόπειρα παράδοσης κι ότι απουσίαζα αλλά ήμουν συνέχεια σπίτι και όταν το είδα κατέβηκα κάτω να δω αν όντως ήρθαν και δεν βρήκαν το κουδούνι πχ και διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε καν χαρτάκι. Μούφα δηλαδή.
Τους πηρα τηλέφωνο, τους έκραξα και έστειλα και ενημέρωση στο Amazon γιατί αυτοί έστειλαν στο Amazon ειδοποίηση ότι πήγαν να παραδόσουν αλλά έλειπα.
Θεσσαλονίκη όλα αυτά.

#1214   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 08/12/2020 - 13:37

Αγορά από iStorm Παρασκευή.Το έστειλαν εχθές το μεσημέρι και μόλις ήρθε στα χέρια μου με ACS σε μόλις 1 εργάσιμη!!! Σοβαρό μαγαζί τελικά η iStorm τέλος. Όπως σωστά μου είχε γράψει φίλος λίγες σελίδες πίσω πρέπει λογικά τα iPhones να τα έχουν σε άμεση προτεραιότητα αποστολής.Δεν το εξηγώ αλλιώς τόσο γρήγορα.Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι μετά από 10 μέρες θα παραλάμβανα... 

Δεν κρατιέμαι να σχολάσω να κάνω unboxing όπως πρέπει και η χαρά μου είναι μεγάλη!! Καλώς να παραλάβετε όλοι παιδιά! 

#1215   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 08/12/2020 - 13:50

Να σας ενημερώσω ότι και η UPS άρχισε τα περίεργα: Στο tracking site έδειχνε απόπειρα παράδοσης κι ότι απουσίαζα αλλά ήμουν συνέχεια σπίτι και όταν το είδα κατέβηκα κάτω να δω αν όντως ήρθαν και δεν βρήκαν το κουδούνι πχ και διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε καν χαρτάκι. Μούφα δηλαδή.
Τους πηρα τηλέφωνο, τους έκραξα και έστειλα και ενημέρωση στο Amazon γιατί αυτοί έστειλαν στο Amazon ειδοποίηση ότι πήγαν να παραδόσουν αλλά έλειπα.
Θεσσαλονίκη όλα αυτά.

Σήμερα το έφεραν. Τους ενόχλησε κι η Amazon για το θέμα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες