Ναι, σε καλύπτει κανονικότατα και στον 1ο και στον 2ο χρόνο. Εφόσον υπάρχει ή παρουσιαστεί οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα που δε φτιάχνει εξ αποστάσεως (πχ reset, format, κτλ), μιλάς μαζί τους μέσω του chat και τότε πραγματοποιείται επιστροφή του προϊόντος σε αυτούς και πλήρες refund.
Δεν σου κάνουν ούτε επισκευές, ούτε να στο δίνουν πίσω refurbished, ούτε αντικαταστάσεις, ούτε τίποτα. Σου ζητάνε απλώς να το επιστρέψεις, και μόλις το παραλάβουν σου κάνουν το refund σου και μετά εσύ αγοράζεις εκ νέου αυτό που θέλεις.
Και καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα όλοι μας, γιατί αυτή η πολιτική συμφέρει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη. Γιατί απλά με το ωραίο σου refund, είτε αγοράζεις το ίδιο προϊόν brand new (που παίζει μέχρι τότε να έχει πέσει και η τιμή του και άρα να το πάρεις ξανά καινούργιο και φτηνότερα) ή αν έχει βγει το επόμενο μοντέλο παίρνεις αυτό (πληρώνοντας πρακτικά μόνο τη διαφορά χρημάτων).
Η δική μου εμπειρία σε πράγματα που έχω επιστρέψει και ήταν στο δεύτερο χρόνο και μου έγινε πλήρες refund είναι: Αirpods, Airpods 2, Apple Watch, Macbook Air. Ακόμα και σε μια action cam ποδηλάτου που έπεσα και έσπασε το πλαστικό grip στο ποδήλατο όταν επικοινώνησα μαζί τους να ρωτήσω αν πουλάνε ξεχωριστά κάποιο ανταλλακτικό μου είπαν να τους επιστρέψω όλη την κάμερα και μου έδωσαν όλα τα χρήματα πίσω.
*για τους άπιστους Θωμάδες έχω και τα σχετικά email με τα refund που αναγράφονται όλα τα παραπάνω προϊόντα με τα ποσά.
Για εμένα ο μόνος λόγος να αγοράσει κάποιος από Ελλάδα είναι αν θέλει να πάρει κάτι με δόσεις. Είναι το μόνο που δεν υποστηρίζει το Amazon για την Ελλάδα -ενώ στις άλλες χώρες όπου υπάρχει ηλεκτρονικό κατάστημα (πχ Γαλλία), αυτό υποστηρίζεται εφόσον υπάρχει πιστωτική της αντίστοιχης χώρας. Μόλις καταφέρουν να παρέχουν αυτήν την υπηρεσία σε χώρες όπως η Ελλάδα και το γεγονός να στα στέλνουν δωρεάν όταν έχεις Amazon Prime, τότε γεια χαραντάν σκρουτζομάγαζα και κάθε κατσαπλιά πωλητή Ελληνάρα που βγάζεις λεφτά με τις πλάτες των πελατών σου και βρίσκεις και τα κάνεις, και σε κάτι μαγαζάκια ηλεκτρονικά που ανοίγουν για 8-10 μήνες και μετά τους ψάχνεις.
Πόσο δικιο έχεις !
Κατσαπλιάδες στην Ελλάδα παντού , μαγκιά , προκαταβολές , ποτέ διαθεσιμότητα στην ώρα τους , δικαιολογίες , τηλ που δεν σηκώνουν ΠΟΤΕΕΕ ! η σε βάζουν στην αναμονή 25 λεπτά !!!! Και άου μιλάνε και αγενέστατα μερικές φορές , για τι βαριούνται πως να μην βαριούνται αν τους δίνουν 500€ το μηνα ! Αν αρχίσω και γράφω θα βγω off topic ήδη βγήκα ...
τέλος πάντων καλορίζικα σε όλους και από δω και πέρα ξέρω τι να κανω ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 15/11/2020 - 00:53