Γιατί μια συζήτηση να λέγεται διαξιφισμός ; Το μόνο κακό είναι ότι είναι εκτός θέματος. Ας σβηστεί.Δεν θελω να κανουμε το thread Διαξιφισμοί, εξάλλου 10 χρονια ειμαι iphonakias , αλλα θα μείνω στο τελευταίο και μονο, αλλιως θα μπορούσα να γράψω πολλα:
Εννοειται οτι κανεις δεν ξέρει ποτε θα χαλάσει κατι, εχεις μια σχετική εγγύηση απο το επώνυμο της καθε εταιρίας και την ιστορία της.
Η Apple σε θέμα H/W , επί της ουσίας, εμενα ΔΕΝ με κάλυψε , οταν συγκεκριμένα ειχα θέμα : με τον λύγισμα του κινητού μου και οταν δεν ειχα σήμα πιάνοντας το κινητο μου (με λάθος τρόπο)....
Και οταν λεω επι τους ουσίας , εννοώ να μην χρειάζεται να πληρώσω και απο πανω για να μου φτιάξουν το εξαρχής defective H/W πρόβλημα του κινητού μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δε νομίζω πως διαφωνούμε. Έχουν περάσει gates και gates και φτάνουμε να λέμε ότι το 12 είναι το πιο προβληματικό iPhone ever. Που ένα μήνα τώρα και κάμποσες πουλημένες συσκευές δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο παρά μόνο some users have experienced.
Κι εγώ έβαλα bumper στο 4 για να έχω υποτίθεται καλύτερο σήμα, κι εγώ πρόσεχα το 6 plus να μη μου λυγίσει (ήταν μ@λακία της Apple αδιαμφισβήτητα, αλλά το bend gate χρειαζόταν ΚΑΙ τη βοήθεια του χρήστη). Δεν ήταν όμως θέματα που επηρέασαν σημαντικά την εμπειρία χρήσης. Δεν μετάνιωσα που τα πήρα. Όπως και τα θέματα του 12 δεν με έχουν επηρεάσει στον τρόπο που το χρησιμοποιώ περισσότερο από ένα οποιοδήποτε άλλο καινούριο τηλέφωνο.
Σ ένα μήνα μπορεί να μου σκάσει στα χέρια, η να σβήσει και να μην ανοίξει ποτέ. Δε θα ζω (και) μ αυτό το φόβο.