Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 12 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2525 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1531   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1,626 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 25/12/2020 - 17:16

Πήρα πρώτη φορά το iPhone 4 και κάπως έτσι μπηκα και έγω στο χώρο της Apple με iPad -imac MacBook Pro-Apple tv -Apple Watch κτλ.Τα θετικά από ολα αυτά τα χρονια ;όμορφα προϊόντα σταθερό λογισμικό καλη υποστήριξη με αρκετά χρονια updates .Αυτο δεν σημαινει ότι δεν έχω το δικαίωμα να πω την άποψη μου .Αν καποιος διαβάσει ολα τα post στο συγκεκριμένο νήμα ,στο τέλος θα πει κάτσε ρε φιλε, εδώ υπάρχει θέμα, κάτσε να περιμενω .Aυτο έκανα εγώ εδώ αλλά και σε αλλά forum ,οπως όταν στο λένε και άτομα που είναι σε τεχνική υποστήριξη ΜΑΓΑΖΙΩΝ ότι του έχουν ταράξει στα τηλεφωνα ,υπάρχει ένα θέμα .Εχω το κάθε δικαίωμα να λέω την αποψη μου χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνεί ο καθένας .Τωρα οι κουβέντες του στυλ αν σου αρέσει τραβα άλλου ,αυτά είναι λόγια στη λαχαναγορά του ρεντη και των λιμενεργατών του περματος(ότι έχω κάτι με τους ανθρώπους )Επισης όταν είσαι πελάτης 10 χρονια από την apple και όχι περαστικος έχεις απαιτήσεις όχι να τον κοροϊδεύεις .Όταν δίνω τόσα χρήματα έχω απαιτήσεις και η μεγαλύτερη είναι το να δουλεύει σωστα .Επισης ένας φιλος είπε πως να χρεοκοπήσεις η Apple τόσα λεφτά έχει κες και είναι μέτοχος .Η Apple πριν να βγαλει τα iphone ήταν για λουκέτο και πολύ πίσω σαν εταιρία αυτό το ξέρουν και οι πέτρες ,αν δεν είχε κάνει κίνηση με τα iPad και iPhone δεν θα ήταν εδώ που είναι .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τώρα μίλησες σωστά. Το να έχεις απαίτηση αυτό που πληρώνεις και αγοράζεις να δουλεύει σωστά, ναι είναι σωστό. Όχι όμως να μου λες πληρώνω ένα κινητό που έχει 1200€ και δεν προσφέρει 120hz οθόνη.

Αυτό μου θυμίζει ατάκες των haters και των χρηστών των Android που τόσα χρόνια λένε πχ το τάδε είχε 8πυρηνες και 8gb RAM αλλά στα διαγνωστικά έμεναν πίσω.

Τι θα γινόταν αν φέτος έβαζε 120hz και η μπαταρία πχ άδειαζε νερό; Αν ας πούμε για κάποιο λόγο έβαζε πολύ μεγαλύτερες μπαταρίες για να μη χαμηλώσει τα mah αλλά αυτές σκάγανε όπως έγινε με τα Samsung τι θα λέγαμε;

Εν κατακλείδι, απαιτήσεις μπορείς να έχεις για κάτι που πλήρωσες και στο παρέχει, όχι για την έλλειψη αυτού. Μπορείς και πρέπει να έχεις την απαίτηση η οθόνη να λειτουργεί κανονικά και ούτε να τρεμοπαίζει/γκριζάρει/πρασινίζει κτλ γιατί αυτό πληρωσες εξάλλου, αλλά δεν μπορείς να απαιτείς πως πρέπει ντε και καλά επειδή πληρώνεις ένα ποσό να έχει παραπάνω features. Αν ντε και καλά θέλεις αυτά τα features ή πας στον ανταγωνισμό που τα προσφέρει, ή περιμένεις για το όταν στο προσφέρει το Μήλο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1532   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1,032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 25/12/2020 - 18:02

Ναι πριν βγαλει το αιφον θα ηταν για χρεοκοπια, αλλα και συ δεν θα απολαμβανες ολα αυτα... οποτε στη παρουσα φαση δεν παει για χρεοκοπια και γενικα ατοπο σχολιο!

#1533   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 25/12/2020 - 19:25

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά, με υγεία και ότι καλύτερο!
Λοιπόν καθώς σήμερα το φόρτιζα και ήταν εκεί κοντά στο 100% με παίρνουν τηλέφωνο και το σηκώνω ανοιχτή ακρόαση!
Όλα κομπλέ, κάποια στιγμή λίγο πριν κλείσω παρατηρώ ότι η οθόνη σαν να γαλαζίζει στιγμιαία στα αχνά σημεία (εκεί που έχει για ανοιχτή ακρόαση και στα άλλα πλήκτρα) και όταν έκλεισα την κλήση, έγινε ΟΛΗ γαλάζια παλι στιγμιαία και μετά επανήλθε!
Έχω το 12 Pro Max εχει παρατηρήσει κάποιος, κανένα παρόμοιο θέμα?

#1534   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2,599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 25/12/2020 - 19:35

Εγώ παρατηρώ στο γραφείο (με σχετικά χαμηλό φωτισμό οθονης) που το iPhone 12 Pro είναι στην φόρτιση στο MacBook και με καλεί κάποιος η οθόνη απο μαύρη ανάβει απότομα και κάνει οριζόντια φωτεινά κύματα σαν η οθόνη να είναι σε νερό όση ώρα κουδουνάει.

Αν το κρατήσω μπροστά μου για δεύτερη φορά και με καλέσουν η οθόνη είναι σταθερή.

Νομιζω παίζει ρόλο η αυτόματη ένταση φωτεινότητας της οθόνης που είναι χαμηλή στην αρχή μόλις πρωτοανοιγει στο γραφείο.
Μετά προσαρμόζεται και είναι οκ.

Απλά αυτό δεν το έκανε σε προηγούμενα μοντέλα iphone που είχα ( X, 6s, 6 κλπ).

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1535   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2020 - 21:32

Ναι πριν βγαλει το αιφον θα ηταν για χρεοκοπια, αλλα και συ δεν θα απολαμβανες ολα αυτα... οποτε στη παρουσα φαση δεν παει για χρεοκοπια και γενικα ατοπο σχολιο!

δεν υπάρχει άτοπο σχόλιο και αν δεν ήταν η Apple θα ήταν άλλη εταιρία

#1536   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2020 - 21:37

Με αυτά τα προβληματα που ακούω μου έρχεται να πάω να πάρω κανένα 11 pro που είναι δοκιμασμένο με καλυτερη μπαταρία αλλά πραγματικά αυτο που με χαλάει ειναι ότι δεν θα έχει 5g .

#1537   emminad1925

emminad1925

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 25/12/2020 - 21:39

Με αυτά τα προβληματα που ακούω μου έρχεται να πάω να πάρω κανένα 11 pro που είναι δοκιμασμένο με καλυτερη μπαταρία αλλά πραγματικά αυτο που με χαλάει ειναι ότι δεν θα έχει 5g .

Η καλύτερη μπαταρία πως βγήκε ως συμπέρασμα;Γιατί εγώ βλέπω τουμπανη μπαταρία στο 12 pro max...

#1538   DiS

DiS

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/12/2020 - 22:01

Γιατί τα υπόλοιπα συμπεράσματα πως βγαίνουν ;

Εδώ άλλοι βγάζουν από το κεφάλι τους και στατιστικές αναλύσεις... Ποσοστό συσκευών που επηρεάζονται, καθολικότητα προβλημάτων...

Το μόνο κακό είναι πως δυστυχώς θεωρούνται για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο «γκουρού» κι επηρεάζουν κόσμο.

Τελευταία επεξεργασία από: DiS, 25/12/2020 - 22:02.

#1539   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2020 - 23:02

Η καλύτερη μπαταρία πως βγήκε ως συμπέρασμα;Γιατί εγώ βλέπω τουμπανη μπαταρία στο 12 pro max...

δεν μιλαω για το Max

#1540   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2020 - 23:16

Γιατί τα υπόλοιπα συμπεράσματα πως βγαίνουν ;

Εδώ άλλοι βγάζουν από το κεφάλι τους και στατιστικές αναλύσεις... Ποσοστό συσκευών που επηρεάζονται, καθολικότητα προβλημάτων...

Το μόνο κακό είναι πως δυστυχώς θεωρούνται για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο «γκουρού» κι επηρεάζουν κόσμο.

θα μας τρελάνεις φιλε ;από πάνω τόσα post με προβληματα δεν σου λένε κάτι ;άσε τα αλλά forums που γίνεται ο χαμός ,ένας νοήμων άνθρωπος αν κάτσει να διαβάσει αυτά που λένε αγοραστές και δεν μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις Φυσικα θα επηρεαστεί .Εγω δεν μπορώ να επηρεάσω γιατί δεν είναι κάτοχος της συσκευής μόνο οι κάτοχοι μπορούν το κάνουν αυτό .Απλα βρε παιδια τι πραγνα είναι αυτό ένας να πει κάτι μια άποψη αμέσως να πέσετε πάνω να τον φάτε ,

#1541   ilzals

ilzals

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 25/12/2020 - 23:18

Δλδ που να ήσασταν και μετόχοι στη Apple ,για γέλια κ φάση ,καλο βραδυ και καλες γιορτές

#1542   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1,631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/12/2020 - 10:43

λοιπον, μετα απο ασυρματη φορτιση ολο το βραδυ (προφανως φορτισε κ εμεινε με 100% για ωρα μεχρι το πρωι) ανοιγω εφαρμογες και ηταν παγωμενη η οθονη, πχ φβ κ δεν μπορουσα να κανω σκρολ πουθενα, τις εκλεισα κ ανοιξα παλι το ιδιο σε ολες, σαφαρι, ινστα κλπ. Επισης δοκιμαζω να κανω επανεκκινηση με παταω τα 2 κουμπια κ μενει στο να κανω σουιπ δεξια να κλεισει αλλα που, κολλημενη κ εκει η οθονη δεν εκανε...τι να κανω ρε παιδια, μηπως η ασυρματη φορτιση τα επηρεαζει η μιλαμε για αλλο μπαγκ, 

12αρι ειναι σε φορτιστη ανκερ

#1543   DiS

DiS

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/12/2020 - 10:47

3 κουμπιά

26efe2a2cf8d8bcf8b7ae85a1fc4329f.jpg

#1544   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1,547 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 26/12/2020 - 11:07

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία.

Οι κάτοχοι 12 Pro από μπαταρία είστε ικανοποιημένοι ?

Έχετε battery drain στην 14.3?

#1545   dimifoti

dimifoti

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/12/2020 - 11:22

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία.

Οι κάτοχοι 12 Pro από μπαταρία είστε ικανοποιημένοι ?

Έχετε battery drain στην 14.3?

Ναι πλέον απόλυτα ικανοποιημένος. Σιγουρα από 8 έως 10 ώρες sot ανάλογα και με τη χρήση. Κανένα θέμα πλέον και ελάχιστο standby drain ανά ώρα idle. Προχτές που το μέτρησα έχασε 0.59% ανά ώρα standby.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17