Πήρα πρώτη φορά το iPhone 4 και κάπως έτσι μπηκα και έγω στο χώρο της Apple με iPad -imac MacBook Pro-Apple tv -Apple Watch κτλ.Τα θετικά από ολα αυτά τα χρονια ;όμορφα προϊόντα σταθερό λογισμικό καλη υποστήριξη με αρκετά χρονια updates .Αυτο δεν σημαινει ότι δεν έχω το δικαίωμα να πω την άποψη μου .Αν καποιος διαβάσει ολα τα post στο συγκεκριμένο νήμα ,στο τέλος θα πει κάτσε ρε φιλε, εδώ υπάρχει θέμα, κάτσε να περιμενω .Aυτο έκανα εγώ εδώ αλλά και σε αλλά forum ,οπως όταν στο λένε και άτομα που είναι σε τεχνική υποστήριξη ΜΑΓΑΖΙΩΝ ότι του έχουν ταράξει στα τηλεφωνα ,υπάρχει ένα θέμα .Εχω το κάθε δικαίωμα να λέω την αποψη μου χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνεί ο καθένας .Τωρα οι κουβέντες του στυλ αν σου αρέσει τραβα άλλου ,αυτά είναι λόγια στη λαχαναγορά του ρεντη και των λιμενεργατών του περματος(ότι έχω κάτι με τους ανθρώπους )Επισης όταν είσαι πελάτης 10 χρονια από την apple και όχι περαστικος έχεις απαιτήσεις όχι να τον κοροϊδεύεις .Όταν δίνω τόσα χρήματα έχω απαιτήσεις και η μεγαλύτερη είναι το να δουλεύει σωστα .Επισης ένας φιλος είπε πως να χρεοκοπήσεις η Apple τόσα λεφτά έχει κες και είναι μέτοχος .Η Apple πριν να βγαλει τα iphone ήταν για λουκέτο και πολύ πίσω σαν εταιρία αυτό το ξέρουν και οι πέτρες ,αν δεν είχε κάνει κίνηση με τα iPad και iPhone δεν θα ήταν εδώ που είναι .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τώρα μίλησες σωστά. Το να έχεις απαίτηση αυτό που πληρώνεις και αγοράζεις να δουλεύει σωστά, ναι είναι σωστό. Όχι όμως να μου λες πληρώνω ένα κινητό που έχει 1200€ και δεν προσφέρει 120hz οθόνη.
Αυτό μου θυμίζει ατάκες των haters και των χρηστών των Android που τόσα χρόνια λένε πχ το τάδε είχε 8πυρηνες και 8gb RAM αλλά στα διαγνωστικά έμεναν πίσω.
Τι θα γινόταν αν φέτος έβαζε 120hz και η μπαταρία πχ άδειαζε νερό; Αν ας πούμε για κάποιο λόγο έβαζε πολύ μεγαλύτερες μπαταρίες για να μη χαμηλώσει τα mah αλλά αυτές σκάγανε όπως έγινε με τα Samsung τι θα λέγαμε;
Εν κατακλείδι, απαιτήσεις μπορείς να έχεις για κάτι που πλήρωσες και στο παρέχει, όχι για την έλλειψη αυτού. Μπορείς και πρέπει να έχεις την απαίτηση η οθόνη να λειτουργεί κανονικά και ούτε να τρεμοπαίζει/γκριζάρει/πρασινίζει κτλ γιατί αυτό πληρωσες εξάλλου, αλλά δεν μπορείς να απαιτείς πως πρέπει ντε και καλά επειδή πληρώνεις ένα ποσό να έχει παραπάνω features. Αν ντε και καλά θέλεις αυτά τα features ή πας στον ανταγωνισμό που τα προσφέρει, ή περιμένεις για το όταν στο προσφέρει το Μήλο.